Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מצטער אבל ציפית ליותר מידי.

יש כתב אחראיות, כל מה מה שלא נמצא בו אין שום סיבה לצפות לו.

אם כתוב שמגיע לך מיד חומרה חלופית ללא דיחוי אז אכן יש סיבה לפתוח שירשור שכזה.

אחרת, זו קצת גישת "מגיע לי" ישראלית קלאסית, ללא ביסוס.

בעבר, כאשר לטלפונים היו עוד לחצנים ולא היה מסך מגע, האוזניה התקלקלה והלכתי לחברה סלולר גדולה לתקן. הם אמרו לי שהתיקון לוקח מספר ימים ואקבל טלפון חלופי בשביל שימוש.

למה כאן הוא לא יכל לקבל עכבר חלופי למספר ימים? עכבר הוא לא כלי אמצעי?

גם אם כתוב בכתב האחריות שהלקוח יחכה שנים עד עשרות שנים בשביל למציאת התקלה בעכבר שלו, היבואן (כמו כל בעל עסק) תמיד צריך להיות בפעילות מתמדת ליעילות השירות שלו. כי אם השירות שלו יהיה מספק את הלקוח, הלקוח גם יחזור ויקנה מוצר נוסף מאותו יבואן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרים כאלה אתה נחשף לטיב השרות של החנות ולא של היבואן.

כמו שכבר אמרו לפני - ככה מתנהלים כל היבואנים.

חנות עם שרות טוב תחליף לך את המוצר בחדש (אחרי בדיקה קצרה במקום) ותתמודד כבר עם היבואן על זיכוי או החלפה.

לפני כמה שנים טובות קניתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי מתוצרת אולימפוס, מחנות קטנה ומומלצת. אני לא מצליח להיזכר מי היה היבואן בזמנו. בכל אופן, לאחר מס' חודשים הזום של המצלמה הפסיק לעבוד והמצלמה נשלחה ליבואן והיבואן ניסה להתנער מאחריות על ידי טענות משונות.

בעל החנות פשוט הוריד מצלמה חדשה מהמדף, נתן לי אותה ואמר שהוא כבר ישבור את הראש מול היבואן.

זה שרות לתפארת שגורם לך להישאר לקוח נאמן של החנות גם כשהמחיר באינטרנט \ בחו"ל קצת יותר נמוך.

פורסם

איזה "מגיע לי"?! על מה אתם מדברים? בנאדם רכש מוצר עם אחריות ועכשיו מטרטרים אותו ומתישים אותו כדי לחסוך לעצמם 30 שקל?

קבלו שני פתרונות, ככה מהשרוול, שאני בטוח שהיו מספקים את כולם.

1. עכבר חלופי נחות מזה של הלקוח. ככה הוא לא נשאר בלי עכבר והסיכוי שהוא לא יבוא לקחת את העכבר שלו אחרי תיקון קטן עד לא קיים.

2. החלפת העכבר במקום לאחד זהה ו"סגירת" מסגרת אשראי בגובה העלות של העכבר. במידה והלקוח לא מגיע לקחת את העכבר שלו נניח שבוע מיום קבלת ההודעה על חזרתו מתיקון, האשראי מחויב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמו שיש לי 2 זוגות משקפיים בבית יש לי גם 2 עכברים.

ואם מתקלקל לי ביום חול אני בכלל לא שולף את השני. ניגש לחנות הכי קרובה וקונה עכבר גנרי ב-30 שקלים. תמיד מחזיקים אצלי 3-4 שנים. פעם לוגיטק, פעמיים HP.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני חצי שנה בערך הייתי לי בעיה עם סט מאייבורי. בסניף אמרו לי שהם לא שולחים לבדיקה, אלא מחליפים במקום.

כול רשת ותדעת השירות/אין שירות שלה.

פורסם

רגע לפני תום שלושת שנות האחריות על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט שנקנו מאייבורי, הגלגלת של העכבר התחרפנה, מגלגלים למטה והיא מגלגלת לסירוגין למטה ולמעלה.

הגעתי עם הסט בשלמותו לסניף, חיברו למחשב וראו את הבעיה, הוציאו לי סט חדש ושלחו אותי לשלום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

Spire

ואז הוא היה בא ומתלונן על זה שהיו *חייבים* להביא לו עכבר לא נחות מזה שיש לו, או לחלופין שגנבו לו כסף, והאמת במקרה של סגירת מסגרת, גם אני הייתי בא להתלונן.

פותח השירשור הגישה שלך היא באמת גישה של "מגיע לי". סך הכל יש לך תעודת אחראיות, האם כתוב בה שחייבים להחליף לך במקום או להביא לך "עכבר חלופי"? כי אם כן, אז אני איתך. אבל אם לא, זה כמו לבוא בטענה למוסך שלא מביא לך רכב חלופי כשאתה מכניס את שלך לטיפול.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

יש מכשירים שפשוט מחליפים לך בחדש, אבל יש חברות שגם את זה מקשות עלייך זה לא מקרה נדיר.

אני תמיד שומר עכבר / מקלדת נוספים שיהיו - זולים ושמישים.

ועדיין מעדיף לרכוש את שלי מחו"ל כיוון וההפרשים לפעמים מגיעים לפי 2 (ראה עכברוקלדת g700s + mk710)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא ציינת את החברה של המוצר, אבל אם זה לוג'יטק אני מציע לך לפנות אליהם כי יש להם שירות מעולה. מקרה אישי שלי... אשתי קנתה לפני כ 4-5 שנים עכבר אלחוטי של לוג'יטק. לפני כשנה העכבר התקלקל וכל הניסיונות שלי לסדר אותו עלו בתוהו. אשתי אמרה וותר נקנה חדש... אמרתי לה חכי שניה, שמעתי נפלאות על השירות והתמיכה של לוג'יטק. יצרתי קשר איתם באתר, פתחתי תקלה וחזרו אליי מהתמיכה... תוריד דרייבר כזה ותנסה ככה וככה. הגיעו למסקנה שהמכשיר תקול ושיאשרו לי החלפה. ביקשו רק חשבונית קנייה (שלא הייתה לי) ומספר סידורי .רשמתי להם את זה, תוך כדי צירוף של תמונה עם צילום של העכבר עם המספר הפנייה שלי. אחרי כמה דקות חזרו אליי, לפי המספר הסידורי אתה שייך לאירופה ואנחנו השלוחה של ארה"ב. אל דאגה, העברנו את כל פרטי הפנייה שלך לשלוחה האירופאית שלנו והם יצרו אתך קשר. לא עוברות 5 דקות (לא נסחף!!!) ומייל מלוגיטק אירופה. קיבלנו את הפניה שלך בקשר להנפקה של עכבר חדש , אנא רשום לנו את הכתובת למשלוח ושאר פרטים. כל זה היה בשישי בשעות הצהריים, כאשר אחרי כה שעות קיבלתי כבר מייל עם מספר מעקב של העכבר. יום ראשון בצהריים התקשר אליי שליח של UPS, אני בדרך אליך חבילה. יש לציין שהעכבר שהיה לי היה מדגם מיושן, אז קיבלתי שדרוג לדגם מתקדם יותר.

בקיצור מעכשיו רק לוג'יטק שקנו אותי בתור לקוח שלהם לכל החיים :)

פורסם

מילא עושים טובה שמכבדים אחריות ששילמת עליה, גם הרמה של המעבדות\ טכנאים על הפנים. חאפריות טיפוסית של לבעוט בצמיג ולהגיד "זה בסדר".

יצא לי לראות כמה טכנאים מקצוענים בפעולה, גישה אחרת לחלוטין מה#$% המצוי שאצלם אין אף פעם בעיה והסנדלר גם עושה אינסטלציה (או בהקשר ישיר לנושא- במקרה הטוב רואה סרטון ביוטיוב איך לתקן)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ככה היה לי עם מכשיר Asus Zenfone 2.

הייתה לי בעיה עם דיליי במענה לשיחות. התקשרתי לשירות של אסוס, אמרו לי "אין בעיה, בוא תשלח את המכשיר אלינו לשבועיים". ויתרתי על התענוג, כי לא היה לי טלפון חלופי אז, ולא יכולתי להיות שבועיים בלי טלפון. אחר כך סידרתי את הבעיה בעצמי (מסתבר שצריך לאפס את המכשיר דרך הריקאברי עם מחיקת קש).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^^ אני נסעתי פעמיים ליבואן, הראתי את התקלה (תאורה אחורית של מסך מהבהבת בלי קשר לכלום) למנהל המעבדה, מבחינתו הכול בסדר. בפעם השניה השארתי את המכשיר לשבועיים (בצער רב), לא הצליחו לשחזר את התקלה ורק עשו לי "צריבה של גרסה חדשה".

שעתיים אחרי שקבלתי את המכשיר התקלה חזרה לי. נוסע לצעוק עליהם ביום חמישי.

הכי מעצבן זה שמוציאים אותך אהבל ואומרים שהכול בסדר- כשבטלפון החלופי שקניתי ב230 ש"ח (ה"סמארטפון" הכי זול בארץ) אין את השטויות האלה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
Spire

ואז הוא היה בא ומתלונן על זה שהיו *חייבים* להביא לו עכבר לא נחות מזה שיש לו, או לחלופין שגנבו לו כסף, והאמת במקרה של סגירת מסגרת, גם אני הייתי בא להתלונן.

אוי נו, אתה כבר סתם נכנס לקטנות.

העכבר החלופי, הוא בדיוק זה - חלופי. אתה רואה מישהו מתלונן שהוא קיבל אופטרה עם 3 סמ"ר פח בלי מכה כשהוא השאיר את הפוקוס החדשה שלו במוסך? לא. זה מה יש. רוצה? קח. לא רוצה? סע ברכה.

סגירת מסגרת אשראי הכוונה היא כמובן בהודעה מראש. מה יתלונן שגנבו לו? איך? תביא תדפיסי אשראי.

ע"י סגירת מסגרת אגב, מימשתי אחריות שניתנה לכל החיים על איזה מגן לטלפון שנרכש בחו"ל לפני כמה שנים. נכנסתי לאתר, עשיתי מימוש אחריות, נדרשתי "לשלם" 20 דולר כבטחון תמורת שליחת המגן הפגום וזהו. שלחתי, קיבלתי, לא לקחו ממני אגורה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מגיע לי? אולי.

בסופו של דבר, במוצר כמו עבר ומקלדת אם אני צריך לשלוח אותו לטכנאי ולהפרד ממנו ל 3-4 שבועות, זה מהחינתי שווה ערך ל-"אין אחריות".

רק שמי ששוקל לקנות דברים בסגנון הזה בקצת יקר יותר בגלל ה"אחריות", אז שידע שזה לא בדיוק ככה.

תראה אם הציפיה שתקבל עכבר חליפי עד לקבלת העכבר שלך חזרה כנראה שזה לא יקרה.

כבר מזמן עניין של "אחריות בארץ" זה משהו שדי שווה לישבן, בנימה אישית אני יכול להעיד שאני לא מכיר אנשים שעוד קונים דברים כאלו בארץ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...