Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולואנס איתנו כבר כמה שנים ונראת על פניו כקנייה לא רעה בכלל

מחיר זול

צריכת דלק מאוד נמוכה בדגם הדיזל

מרווחת, גם בתא הנוסעים וגם בתא המטען

אבל מעל האוטו יש עננה, המוניטין של המכוניות הצרפתיות כלא אמינות. האם יש בסיס למוניטין בהקשר של הרכב הספציפי הזה?

פורסם

לא.

הוא די אמין (מנוע 1.5 מוכח, 2.0 ו-1.6 חדש של ניסאן), אפילו התיבה הרובוטית נחשבת למוצלחת בהיבט האמינות יותר מה-DSG7, ולראייה הרכב משמש כמונית ברחבי הארץ ומשמש לקוחות פרטיים שנוסעים הרבה.

פורסם

אין עננה למי מבין ומתמצא בתחום הרכב, אמינות גבוהה מאוד, צריכת דלק מעולה , סוס עבודה מוכח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

אני שונא להיצמד לשמועות אבל יש לי ניסיון נחמד עם רנו מגאן דיזל ידנית מודל 2007 אומנם ישנה אבל עדיין רנו אני איתה גם כיום עם 320000 קמ בנוסף לטיפולים השוטפים המזגן שלי דיי חלש בנוסף היו לי בעיות בטורבו ובחוסר כח שהורגש עם הזמן שטופל במוסך וזה יסתדר

והיה עוד בעיה עם אחד המאווררים שנמצאים בתוך המכסה מנוע שהפסיק להסתובב שגם זה הוחלף (מאוורר שדאג לאוויר קר מהמזגן)

הפלסטיקה ברכב עצמו על הפנים איכות שלא נשמרת עם הזמן אלא מתבלה עם הזמן (לא רוצה להגיד שהסיבה כי זה צרפתי שלא יגידו שאני ניזון משמועות) , חלונות חשמל קדמי שמאלי של הנהג עושות לא מעט בעיות וזה לא נסגר חלק גם זה תוקן אבל עדיין לא נסגר בלחיצה אחת אלא צריך כמה לחיצות אז אם אומרים שיש סטיגמה אז אני בעל רכב כזה שנותן חוות דעת אמיתית וכנה כי אני חווה זאת על בשרי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ramos7626
פורסם
אני שונא להיצמד לשמועות אבל יש לי ניסיון נחמד עם רנו מגאן דיזל ידנית מודל 2007 אומנם ישנה אבל עדיין רנו אני איתה גם כיום עם 320000 קמ בנוסף לטיפולים השוטפים המזגן שלי דיי חלש בנוסף היו לי בעיות בטורבו ובחוסר כח שהורגש עם הזמן שטופל במוסך וזה יסתדר

והיה עוד בעיה עם אחד המאווררים שנמצאים בתוך המכסה מנוע שהפסיק להסתובב שגם זה הוחלף (מאוורר שדאג לאוויר קר מהמזגן)

הפלסטיקה ברכב עצמו על הפנים איכות שלא נשמרת עם הזמן אלא מתבלה עם הזמן (לא רוצה להגיד שהסיבה כי זה צרפתי שלא יגידו שאני ניזון משמועות) , חלונות חשמל קדמי שמאלי של הנהג עושות לא מעט בעיות וזה לא נסגר חלק גם זה תוקן אבל עדיין לא נסגר בלחיצה אחת אלא צריך כמה לחיצות אז אם אומרים שיש סטיגמה אז אני בעל רכב כזה שנותן חוות דעת אמיתית וכנה כי אני חווה זאת על בשרי.

לסיכום מנוע וגיר אמינים (רק מנוע וגיר)

פורסם (נערך)

אני רואה שתיקנת את הנוסח המקורי.

רמת הדעות הקדומות של מר ישראל ישראלי בתחום הרכב משתווה לזו של סבתא רוסיה בת מאה בכפר בדרום סיביר שעדיין נוסעים בו בעגלות.

לענייננו, הצפרדע הגמלונית הזו נוסעת פה כבר שש שנים לפחות, ויש ממנה להערכתי מעל 20K חתיכות על הכביש, ולא שומעים שום סיפורים מסמרי שיער. מן הסתם יש פה ושם "לימונים" ויש הסתברות לתקלה משביתה יקרה כמו בכל רכב מודרני. אבל אין שום דבר גורף.

יש את היתרונות הידועים, ויש את החסרונות הידועים, בעיקר רמת הרכבה לא משהו, איבזור דל מאוד ברמות גימור ליסינג, וגירסת בנזין 1.6 לפני מתיחת פנים נבלה עצלנית. ומזגן לא משהו.

מבחינתי מסתמן שנתקיים בפלואנס מה שאמרו על הדקוטה - התחליף לפלואנס הוא פלואנס אחרת.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

היה לי את הדגם הידני למשך שנתיים. 75,000 ק״מ ואפס תקלות. 3 כניסות למוסך: טיפול 20/40/60

מכרתי אותו בקלות יחסית ובמחיר סביר (10 אחוז מתחת למחירון המשוקלל)

פורסם

בחברה שאני עובד יש כמה עשרות פלואנס דיזל שעושות ביחד בשנה קרוב למיליון ק"מ

אנחנו מסיימים עכשיו חוזה שני של 3שנים עם הליסינג , אז בטח עשינו קרוב ל 5 מיליון ק"מ או יותר

פעמיים היו תקלות ( דגם 2012 ) עם המחשב של הגיר חוץ מזה כלום

• מעניין 1
פורסם

אם ברב סרן שמועתי עסקינן, אז גם אני שמעתי על תקלה עם מחשב גיר, דווקא אצל מישהו פרטי, הוחלף תחת אחריות, ועוד אחד אצל מישהו שקיבל מהליסינג, שבו המנוע הוחלף מאיזשהי סיבה אחרי סביבות ה70 אלף, וגם שם החליפו בנוסף למנוע, מחשב גיר.

בכללי, לא שמעתי על שום דבר מיוחד חוץ מזה.

לא ידוע לי אם זו תקלה סדרתית, נקודת חולשה, או סתם מקריות.

• תוכן חדש...