Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשקוש גמור.

אני במקור מאשקלון אבל בשביל העבודה עברתי לדרום.

הכתובת שלי עדיין רשומה באשקלון ואף אחד בעבודה מעולם לא שאל אותי שום דבר על זה שהכתובת שלי באשקלון.

אני מגיע בזמן ? כן. אני דורש כסף נוסף לנסיעות? לא. אז לאף אחד לא אכפת.

אני בספק שאתה תלך רחוק עד כדי כך ותדרוש מעובד להעביר את הכתובת שלו לממום המגורים שניראה לך לנכון, ולא תסמוך על המילה שלו.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא פעם ראשונה שאני שומע על עניין מקום המגורים וזה כבר לא נדיר "להעביר את עצמך לכיוון המרכז" בשביל הפרוטוקול.

היחידים שאפשר להאשים בעניין זה את המעסיקים שפוסלים על סמך השטות הזאת,

אם לסינון הסופי יגיעו שני מועמדים עם נתונים זהים אבל אחד מהם קרוב יותר למקום העבודה כן יש לקחת את זה בחשבון אבל לא לתת לזה משקל גדול כל-כך.

Peace

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם
קשקוש גמור.

אני במקור מאשקלון אבל בשביל העבודה עברתי לדרום.

הכתובת שלי עדיין רשומה באשקלון ואף אחד בעבודה מעולם לא שאל אותי שום דבר על זה שהכתובת שלי באשקלון.

אני מגיע בזמן ? כן. אני דורש כסף נוסף לנסיעות? לא. אז לאף אחד לא אכפת.

אני בספק שאתה תלך רחוק עד כדי כך ותדרוש מעובד להעביר את הכתובת שלו לממום המגורים שניראה לך לנכון, ולא תסמוך על המילה שלו.

אני כן דורש ובודק וכן מעניין אותי מהסיבה הפשוטה שאני מחוייב בחוק לשלם נסיעות מ קום המגורים הרשום. אם אתה נותן כתובת שונה אני חייב לשלם ממנה נסיעות ואם לא אז אני חשוף לתביעה ממך.

אני תמיד אעדיף עובדים קרובים על רחוקים ורם רחוקים עד גבול סביר (היה לי כבר עובד מכפר סבא אבל התפקיד שלו היה מחוץ למפעל. ככה משתדל לא להרחיק מעבר לאשדוד-שדרות והמושבים בסביבה) כי אני לא רוצה עובד שנשחק בנסיעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא חשוף לשום תביעה. שילמת נסיעות כחוק על סמך הצהרת העובד בטופס 101. אתה לא אמור לקרוא מחשבות.

בשנייה שהייתי מצלם את תעודת הזהות שלך לכרטיס העובד הייתי אומר לך תודה אבל לא תודה בגלל ששיקרת.

נו באמת... שכחתי לשנות במשרד הפנים. לך תוכיח.

פורסם

החלום הגדול שלנו הוא לעבור למושב שקט ופסטורלי עם בית קטן וגינה נחמדה

הכל טוב ויפה אבל החלום הזה לא ריאלי לסיטואציה שלכם עכשיו, בטח שלא בשכירות 3500 במרכז אלא אם כן מדובר על "צריף" בשכונה לא שכונה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה לא חשוף לשום תביעה. שילמת נסיעות כחוק על סמך הצהרת העובד בטופס 101. אתה לא אמור לקרוא מחשבות.

נו באמת... שכחתי לשנות במשרד הפנים. לך תוכיח.

בית דין לעבודה לא עובד ככה ואני מדבר מניסיון יקר.

פורסם

נהג לילה, יש תקרה של כ 20 ש״ח ליום עבור נסיעות שמעבר לזה אתה לא חייב לשלם גם אם הוא גר על הירח, אז נשמע לי ממש מוזר העניין.

פורסם

התקגה היא 26.4 ליום אבל כשעובד אומר שהוא גר בעיר שלך ואתה משלם חופשי חודשי ההפרש גדול ונושא ריביות ותוספות של הלנת שכר.

השופט אמר שאם כתוב משהו אחד בתעודת הזהות ואחר ב 101 אני צריך ללכת לפי הרחוק. נכון שיכולתי לערער ורוב הסיכויים שהערעור היה מתקבל אבל היה עולה לי יותר מהסכום שנפסק.

פורסם (נערך)

לא משנה את העובדה שהשופט אידיוט ומנותק מהמציאות. אבל ככה זה ברשויות... עצמאי = מיליונר. שכיר = עני מרוד. חלק מהשכירים מרוויחים יותר מהמעסיק שלהם, אבל זה לא מעניין אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אבל דירת 3 חדרים בפתח תקווה ממש לא

או הוד השרון/ראש העין.

אני עובד בכפר סבא, וגר בחדרה, ויש אצלי בצוות אנשים שבאים מאשקלון.

אלה שבאים מרחוק, מאחרים הרבה פחות מאלה שגרים בכפר סבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
א. לשקר בקו"ח? סריוסלי? מה נסגר כאן עם אנשים. ממש אחלה רושם ראשוני זה עושה עובד חדש שמגיע ואתה קולט שהוא הספיק כבר לשקר לך.

ב. לא יודע מה המצב שם בקו ת"א/אשקלון, אבל בוגר מדמ"ח שנפסל על בסיס מגורים...? תראה, אני לא בא לומר לך שאתה טועה כי מאיפה אני יודע מה אתה עושה וכו', אבל זה נשמע לי fairly unlikely. מה שכן, אם אתה לא עובד במקצוע - תעשה כל שצריך בשביל להתחיל לעבוד במקצוע, גם אם זה דורש לעבור על בליינד דירה (רק הייתי מוודא שזו אכן הסיבה .. )

בתור מגייס (?) אתה בוודאי מבין שמועמד או עובד זה לא שחור או לבן, זה לא כן או לא, אלה מכלול של תכונות ויכולות. כרגע אני מנסה "לשפר עמדה" בתכונות שיש לי שליטה עליהן.

כמו שנאמר - קודם כל למצוא עבודה. אני הייתי מוותר על 1.5K במשכורת ומחפש קרוב לבית כדי לא לנוע יותר מדי בשלב זה ולבזבז סתם כסף על שכירויות.

בנוגע לאשתך, לא בטוח שזו בעיה גיאוגרפית, יש משרות של ניהול מחסן לבעלי תואר ראשון בלוגיסטיקה במרכז?

ה-1.5K זה לא התוספת למשכורת, אלה תוספת (להערכתי) לשכירות החודשית. בכיף הייתי עובד במקצוע שלי ליד הבית, הבעיה שאין עבודה. ולכבוד זה התאספנו פה היום :-D

בקיצור, עבור על השרשור עוד הפעם.

יש הרבה עבודה בתחום הלוגיסטיקה. זה גם לא מחייב עבודה במחסן, או באיזור תעשייה. יש גם משרות במרכז תל אביב לצורך העניין.

יש לא מעט מקומות - בעיקר באזור מודיעין והסביבה.

וגם באיזור הנתב"ג, כפר סבא ותל אביב.

אני עשיתי משהו שהוא לא מוסרי, אבל השיג לי מספר עבודות - שיקרתי לגבי מקום מגורים.

אני גם גר בפריפריה. בתקופה שחיפשתי את העבודה הראשונה אף אחד לא חזר אלי. התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שזה בגלל מקום מגורים מעסיקים לא רוצים לשלם יותר כסף על נסיעות והם חושבים שאני לא אתמיד בהגעה לעבודה בגלל המרחק. על כן התחלתי לכתוב שאני גר בתל אביב ופתאום התחילו להזמין אותי לראיונות עבודה.

כל עוד אתה תגיע בזמן למשרד אף אחד לא ישאל אותך שאלות. כעבור שנה תגיד שחזרת חזרה לפריפריה בגלל יוקר המחייה או משהו בסגנון אף אחד לא יפטר אותך אחרי שהוכחת את עצמך.

שנה אתה אומר את האמת ותראה לאן הגעת. אתה לא צריך להיות יותר קדוש מהאפיפיור.

את העצה הזו כבר קיבלתי עוד כשנתקלתי בתופעה לראשונה. תקרא לי אפיפיור או בן גוריון, אבל החינוך הסובייטי שלי לא נותן לי לשקר. אומנם אני משחק את משחק הגיוסים עד הסוף (וזה וועחאד משחק, אפשר לכתוב על זה ספרים) אבל יש גבול, לא רוצה לשקר או להעמיד פנים או וואטאוור.

בשנייה שהייתי מצלם את תעודת הזהות שלך לכרטיס העובד הייתי אומר לך תודה אבל לא תודה בגלל ששיקרת.

פות"ש, לזוגתך יהיה קשה למצוא כי מעסיקים לא רוצים בחורה צעירה שעוד חודשיים תיכנס להריון ואז תיעדר לבדיקות, תלד, חופשת לידה, אחר כך יכול להיות שתבחר להאריך את חופשת הלידה ובסוף גם תיעדר כי הילד חולה כשכל זה כשאי אםשר לפטר אותה (אפשר אבל זו פרוצדורה). מעסיקים פשוט מעדיפים לא להיכנס לפינה הזו.

לגביך, נסה אולי לשפר מגורים לכיוון יבנה. יש רכבת וזה נתפס כקרוב למרכז. לפי השאלה שלך על תחבורה ציבורית שכח מיושבים.

גם זה נכון, יש ראיונות שממש חופרים על עניין הנישואים/ילדים וכו'. אני רק לא מבין מה הקטע. מה הם מצפים לשמוע?

יבנה זה בהחלט אופציה, אני רק זקוק להכוונה לגבי השכונות הטובות שם.

לא פעם ראשונה שאני שומע על עניין מקום המגורים וזה כבר לא נדיר "להעביר את עצמך לכיוון המרכז" בשביל הפרוטוקול.

היחידים שאפשר להאשים בעניין זה את המעסיקים שפוסלים על סמך השטות הזאת,

אם לסינון הסופי יגיעו שני מועמדים עם נתונים זהים אבל אחד מהם קרוב יותר למקום העבודה כן יש לקחת את זה בחשבון אבל לא לתת לזה משקל גדול כל-כך.

Peace

זה מה שקורה לרוב.

פורסם (נערך)

יבנה לא תיתן לך כלום. עד שתגיע לרכבת, עד שתחכה לרכבת תחסוך מקסימום 20 דקות לכל כיוון.

תאמין לי עשיתי את כל החישובים. לא סתם המחירים בתל אביב רק עולים. ב-3,500 אפשר למצוא דירה 2 חדרים ביד אליהו השכונה הדרומית הכי טובה בתל אביב. שכונה לא רעה בכלל עם הרבה מאוד פארקים ויחסית שקטה.

אם אתה באמת רוצה להרוויח זמן אין לך מנוס מלגור בתל אביב או בגבעתיים. זו המציאות בישראל. אני גם סובל.

בנוגע לחברה שלך - הם מנסה להעריך תוך כמה זמן היא תיכנס להיריון.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...