Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת פגושים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע את הפגושים באימפרזה (קדמי ואחורי) בלבן, הם בצבע אפור ואני רוצה שהם יהיו בצבע הרכב כמו באימפרזות היותר חדשות.

מי מכיר מישהו טוב שיעשה את זה ומה הסדר גודל של המחירים?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ברר אצל:

1. "פחחות אבל יותר", יוקנעם 13 ת"א, טל' 03-6956305 או 057-7791837, בקש את ירון.

2.. "מוסך הפיסגה", בו אביגדור 11 ת"א, טל' 03-5616033, בקש את יגאל.

3. "מוסך דאלי", כניסה מדרך בגין 62 ת"א, טל' 03-6870595, בקש את מאיר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני לא רוצה לפתוח ת'רד חדש כי זה באותו נושא...

אבל חשבתי לעצמי...

הפגוש(טמבון) הקדמי שלי ,ב205,קיבל מכה קטנה בצד(היה נזק מזערי לפח.) ומה שקרה זה שנהייה שבר בפלסטיק האם יש דרך כלשהי לתקן את השבר הזה?.או להחליף טמבון?.אם כן..כמה יכול לעלות לי הסיפור (השערה) של צביעת הפגושים (טמבונים) לצבע הרכב + החלפת הפגוש הקדמי.

תודה ובברכה.

פורסם

אם כבר דנים בנושא - אז אולי גם אני ישאל -

לחברה שלי יש סיטרואן C3 - והיא גם דפקה לו קצת את הפגוש האורי שהוא מפלסטיק כזה... במוסך אמרו לה שאין דרך לתקן אלא רק להחליף את כל הפגוש במחיר מגוחך (כ-2000 ש"ח אם אני זוכר נכון) - האם באמת יש דרך לסדר את הבעיה במחיר סביר? (באיזור ירושלים....)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

קבל קישור www.shaioziel.pic.co.il

הכל אפשרי אם קצת רצון וקצת יכולת אתה צריך רק משיפת חשמלית ,קומפרסור לצביעה וצבעיםl

התיקון שאתה רואה באתר לקח לי בערך שעתים עבודה הרכב של אח שלי דרך אגב

אם תחליט לתקן בעצמך ותרצה יעוץ בשמחה .

אני מעלה עוד תמונות

פורסם
כדי שצבע הפגושים לא יתקלף, במשך הזמן, יש לצבוע קודם כל בחומר מקשר.

בברכה - רפי לין :-)

אתה מתכוון לפוליאסטר, אבל זה לא מספיק .

הפגוש השחור מגיע מחוספס ואם תיצבע עליו רק אם צבע מקשר זה לא יצא חלק ,מה שצריך זו שיכבה דקה של מרק פחחים שמורחים ואחרי היבוש משייפים עד לתוצאה חלקה

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...