Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בממשק של ההוט בוקס מה מספר Correctable, uncorrectable? זה מופיע בתפריט Connection

שתי העמודות 0, בכל ה8 שורות.

They are trying to ban me...

פורסם

עברתי מבזק להוט וגם לי היו את הבעיות האלה בהתחלה.

כמה דברים:

1. צילום המסך שצירפת מראה שגיאות של סנכרון, דהיינו-יש לך בעיה בקו. יכול להיות שהעוצמות לא מתאימות או שהמודם עצמו לא תקין. כשהתקינו לי פעם ראשונה את המודם, היו לי גם בעיות של סנכרון. החליפו לי שני (!!) מודמים עד שהבעיה הסתדרה, המודמים של הוט מחודשים ומתוקנים באיכות גרועה ביותר. דבר עם התמיכה הטכנית ודרוש אסקלציה למחלקת תשתיות, שישלחו לך טכנאי שיבדוק את הקו ויחליף מודם, ובמידת הצורך יחליף לך את הפילטר בכניסה לדירה או שישים מפצל/מגבר קו עד שהעוצמות יהיו תקינות ותקלות הסנכרון יפסיקו.

2. אם ההוטבוקס עובד כראוטר ולא רק כמודם, ממליץ לך לעבור למצב BRIDGE ולקנות ראוטר פרטי משלך שיטפל בכל התקשורת והWIFI בבית.

3. אם הכתובת שלך מתחילה ב149 ולא ב77, אתה בבעיה. כתובת 149 ידועה כבעייתית ביותר וזהו סגמנט שלאט לאט יוצא משימוש. הוט קנו את הסגמנט 77 מחברה צרפתית (שנמצאת בבעלות הבעלים של הוט, אגב). נסה לבדוק אפשרות של העברה מ149 ל77.

פורסם
עברתי מבזק להוט וגם לי היו את הבעיות האלה בהתחלה.

כמה דברים:

1. צילום המסך שצירפת מראה שגיאות של סנכרון, דהיינו-יש לך בעיה בקו. יכול להיות שהעוצמות לא מתאימות או שהמודם עצמו לא תקין. כשהתקינו לי פעם ראשונה את המודם, היו לי גם בעיות של סנכרון. החליפו לי שני (!!) מודמים עד שהבעיה הסתדרה, המודמים של הוט מחודשים ומתוקנים באיכות גרועה ביותר. דבר עם התמיכה הטכנית ודרוש אסקלציה למחלקת תשתיות, שישלחו לך טכנאי שיבדוק את הקו ויחליף מודם, ובמידת הצורך יחליף לך את הפילטר בכניסה לדירה או שישים מפצל/מגבר קו עד שהעוצמות יהיו תקינות ותקלות הסנכרון יפסיקו.

2. אם ההוטבוקס עובד כראוטר ולא רק כמודם, ממליץ לך לעבור למצב BRIDGE ולקנות ראוטר פרטי משלך שיטפל בכל התקשורת והWIFI בבית.

3. אם הכתובת שלך מתחילה ב149 ולא ב77, אתה בבעיה. כתובת 149 ידועה כבעייתית ביותר וזהו סגמנט שלאט לאט יוצא משימוש. הוט קנו את הסגמנט 77 מחברה צרפתית (שנמצאת בבעלות הבעלים של הוט, אגב). נסה לבדוק אפשרות של העברה מ149 ל77.

הגיע טכנאי, בדק והכל. אמר שאצלו הוא לא רואה תקלה, אין מה לעשות עם הניתוקים, ושאין דגם אחר של ראוטר.

חוץ מזה, למה שאני אקנה ראוטר נוסף? הם אמורים לספק לי את זה.

נראה לי יותר מדי מאמץ והתעסקות עם משהו שאמור להיות פחות או יותר PLUG AND PLAY.

בכל מקרה, כבר סגרנו עם בזק בנלאומי ויגיע טכנאי ביום ראשון כדי לחבר אותנו בחזרה.

תודה רבה לכולם על העזרה!!

פורסם

לצערי ככה זה עם טכנאים, מבחינתם הכל בסדר. לא סתם אמרתי לך לבקש אסקלציה למחלקת הנדסה ותשתיות, מניסיוני האישי הטכנאים שם יותר קשובים וגם יותר מבינים עניין.

לגבי "אין מה לעשות עם הניתוקים" זה קשקוש אחד גדול. דרוש טיפול, אתה משלם עבור משהו שאינך מקבל.

לגבי קניית ראוטר נוסף-הראוטר שלהם (שמגיע משולב בתוך הוטבוקס) מאוד גרוע מבחינת הביצועים בהשוואה לראוטרים מחברות מוכרות. אל תשכח שהראוטר הזה גם יכול לשמש בתור מודם אינטרנט, טלפון ולפעמים גם טלויזיה במקביל, העומס עליו גדול והוא לא עומד בו. ההבדל בביצועים מאוד מורגש אם אתה מעביר אותו למצב bridge ולוקח ראוטר פרטי שיטפל בכל הWifi. ממליץ לך לשקול זאת.

אגב, קח בחשבון שבבזק בינלאומי אתה מקבל חצי מהמהירות (אם אין לך תמיכה ב100 מגה במקום מגוריך) ממה שאתה יכול לקבל ומשלם על זה כמעט אותו דבר.

פורסם
לצערי ככה זה עם טכנאים, מבחינתם הכל בסדר. לא סתם אמרתי לך לבקש אסקלציה למחלקת הנדסה ותשתיות, מניסיוני האישי הטכנאים שם יותר קשובים וגם יותר מבינים עניין.

לגבי "אין מה לעשות עם הניתוקים" זה קשקוש אחד גדול. דרוש טיפול, אתה משלם עבור משהו שאינך מקבל.

לגבי קניית ראוטר נוסף-הראוטר שלהם (שמגיע משולב בתוך הוטבוקס) מאוד גרוע מבחינת הביצועים בהשוואה לראוטרים מחברות מוכרות. אל תשכח שהראוטר הזה גם יכול לשמש בתור מודם אינטרנט, טלפון ולפעמים גם טלויזיה במקביל, העומס עליו גדול והוא לא עומד בו. ההבדל בביצועים מאוד מורגש אם אתה מעביר אותו למצב bridge ולוקח ראוטר פרטי שיטפל בכל הWifi. ממליץ לך לשקול זאת.

אגב, קח בחשבון שבבזק בינלאומי אתה מקבל חצי מהמהירות (אם אין לך תמיכה ב100 מגה במקום מגוריך) ממה שאתה יכול לקבל ומשלם על זה כמעט אותו דבר.

המהירות פחות קריטית בשבילנו, זאת אומרת ש40 מגה זה מספיק בשבילנו כרגע, במיוחד עכשיו שהתנתקנו מYES ואין VOD (שעובד על אינטרנט).

גם עם 100 מגה של HOT עדיין אי אפשר לראות ביוטיוב על 4K חלק, לא בגלל ש100 לא מספיק, פשוט זאת בעיה אצלהם, אז אין כל כך משמעות למהירות הגבוהה.

בשביל הספורט תעלה עוצמות.

תסביר.

פורסם

יותר מדי, התמיכה הרגילה לא תבין מאיפה אתה נופל עליהם כשתגיד uncorrectables. תדרוש העברה למח' תשתיות. זה יכול להיות גם באשמת הוט בוקס דפוק.

• תוכן חדש...