Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר לאחד כמוני מה זה פלאשינג גיר? ומה העלות שיצאה לך מכל הטיפול?

שמים תוסף שמנקה היטב את השמן המלוכלך מכל הצינורות שהשמן גיר עובר בהם. (נוסעים עם הרכב כחצי שעה) ואז מרוקנים את כל השמן והפילטר המלוכלכים ושמים חדשים.

עלות: תלוי איזה שמן אתה שם, אצלי לקחתי שמן מקורי של יונדאי (צבע אדום, זה נמכר לפי ליטרים והייתי צריך כמעט 5 ליטר).

התוסף עלה לי בערך 150 ש"ח לפני מע"מ. פילטר בערך 100 ש"ח לפני מע"מ.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמים תוסף שמנקה היטב את השמן המלוכלך מכל הצינורות שהשמן גיר עובר בהם. (נוסעים עם הרכב כחצי שעה) ואז מרוקנים את כל השמן והפילטר המלוכלכים ושמים חדשים.

עלות: תלוי איזה שמן אתה שם, אצלי לקחתי שמן מקורי של יונדאי (צבע אדום, זה נמכר לפי ליטרים והייתי צריך כמעט 5 ליטר).

התוסף עלה לי בערך 150 ש"ח לפני מע"מ. פילטר בערך 100 ש"ח לפני מע"מ.

לעשות את זה רק במוסך מורשה של מאזדה? או שעדיף לחסוך?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

מה שאתה מתאר קורה לרוב כשהגיר קר והרכב חונה בשיפוע. להבא תלחץ חזק על הברקס תעביר להילוך ואז תשחרר הנדברקס, לדעתי לא תרגיש עוד דפיקה.

לגבי מה שכתבו לך להשאיר את הרכב מונע לדקה, 2 דקות. המלצת יצרן לא לחמם מנוע בעמידה אלא ישר להתחיל בנסיעה עדינה, עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לעשות את זה רק במוסך מורשה של מאזדה? או שעדיף לחסוך?

אפשר לעשות את זה אצל הכנופיה (לדעתי זה עדיף ממוסך מורשה):wink:.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם

דניאל, איפה רשום המלצת יצרן שכזו ?

אשמח לראות ממאזדה שישר מתחילים בנסיעה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
המלצת יצרן לא לחמם מנוע בעמידה אלא ישר להתחיל בנסיעה עדינה, עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה.

וזאת מנין לך?

פורסם

רועי עוזרידבר איתו וכבר יפנו אותך לחבר קבוצה באיזורך... בכל אופן יובל תעשה ניסוי, תניע, תוריד בלם יד עם ברקס לחוץ(כאשר אתה על P) תשחרר ותלחץ זריז על ברקס, ותנסה להעביר הילוך(P/D כשאר הברקס לחוץ), תעדכן אם יש שיפור.

ודניאל204 איפה ראית המלצה כזאת?! אשמח לצילום מסמך/פירוט מהיכן זה מגיע.

עד עכשיו אני מכיר המלצות הפוכות, להמתין דקה שניים(בין אם מדובר במנוע אטמוספרי או טורבו) לפני נסיעה ולעיתים גם אחרי.

לגבי מאזדה בהחלט מומלץ להמתין עד שהשמן מגיע לטמפ' עבודה ואז להתחיל נסיעה(תוצאה העברת הילוך הרבה יותר חלקה בלי דחיפות וסל"ד מוקפץ לשווא)

בוקר טוב והמשך יום מעולה,

איליה

פורסם
רועי עוזרידבר איתו וכבר יפנו אותך לחבר קבוצה באיזורך... בכל אופן יובל תעשה ניסוי, תניע, תוריד בלם יד עם ברקס לחוץ(כאשר אתה על P) תשחרר ותלחץ זריז על ברקס, ותנסה להעביר הילוך(P/D כשאר הברקס לחוץ), תעדכן אם יש שיפור.

ודניאל204 איפה ראית המלצה כזאת?! אשמח לצילום מסמך/פירוט מהיכן זה מגיע.

עד עכשיו אני מכיר המלצות הפוכות, להמתין דקה שניים(בין אם מדובר במנוע אטמוספרי או טורבו) לפני נסיעה ולעיתים גם אחרי.

לגבי מאזדה בהחלט מומלץ להמתין עד שהשמן מגיע לטמפ' עבודה ואז להתחיל נסיעה(תוצאה העברת הילוך הרבה יותר חלקה בלי דחיפות וסל"ד מוקפץ לשווא)

בוקר טוב והמשך יום מעולה,

איליה

היי איליה, ניסיתי.. עדיין יש כמו קפיצה כזאת וכאילו זה נתקע, זה קורה רק כשהמנוע קר מהילוך P לכיוון ה-R

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

מעבר לעובדה שלפי מה שכולם מעלים כאן- כנראה שזו בעיה נפוצה בבשמן הגיר של המזדה:

האם לא יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מתושבות מנוע/גיר בלויות?

פורסם

יתכן תושבת גיר, אבל בלי עין הרע התושבת גיר אצלי מקורית ותקינה ועדיין אני חווה את מה שיובל חווה מידי פעם, רק שאצלי הורדת בלם יד+הורדה של רגל מהברקס וחזרתה פותר את העיניין של הדפיקה+העברה קשה(שמן גיר חדש עבר רק 6K).

בכל אופן כנאמר ע"י NERS יובל שווה לבדוק את העיניין

פורסם
מעבר לעובדה שלפי מה שכולם מעלים כאן- כנראה שזו בעיה נפוצה בבשמן הגיר של המזדה:

האם לא יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מתושבות מנוע/גיר בלויות?

לפי מה שאמרו לי במוסך התושבת מנוע גמורה.. יש סיכוי שזה הבעיה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

בהחלט

פורסם

למה לא ציינת זאת בתחילתו של השירשור:?::|:bugeyed:

תסדר את הליקוי הזה, בינתיים אל תחליף שמן גיר(לא שזה יזיק אם הוא מקורי/תואם לדרישות מאזדה)

פורסם
למה לא ציינת זאת בתחילתו של השירשור:?::|:bugeyed:

תסדר את הליקוי הזה, בינתיים אל תחליף שמן גיר(לא שזה יזיק אם הוא מקורי/תואם לדרישות מאזדה)

כי לא העלתי בדעתי שתושבת מנוע קשורה לגיר.. אמרו לי שמרגישים את זה רק בזה שהאוטו רועד ומרעיש קצת..

אסדר את התקלה ואעדכן מה קורה :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...