Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את זה שאתם בבית שכור ואתם שמים מוט מתח על המשקוף, כי מקסימום יתפרק המשקוף ותרכיבו מחדש?

אז התקופה הזו עברה, ואני בבית משלי, והכל חדש ולא רוצה ששום דבר יתפרק :lol:

אבל מאוד רוצה לעשות מתח, ונראה שכל הפתרונות שיש למוט רחב (כזה שמאפשר כמה אחיזות שונות) הן כאלה שמפעילות כוח רב על המשקוף.

מהסתכלות איך הרכיבו את המשקופים אצלי בבית (דלתות פנדור) ברור לי כמה קל זה לפרק אותם.

אז מה עושים? יש מישהו עם פתרון קסם בקהל?

פורסם

מתח בבית זה אולי רק בדלת כניסה לממ"ד - בשאר הדלתות המשקופים לא יחזיקו מעמד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל משקוף הממ"ד הוא רחב משמעותית. המוט היחידי שמתלבש עליו זה הצר שמסתובב בלחץ, אבל תמיד נופל אחרי שעושים כמה עליות..

Sent from my D5803 using Tapatalk

פורסם

משקופים של דלתות עץ לא מיועדים להנחה של לחץ או מוטות לעליות מתח על זה, רוב הסיכוים שזה יגרום לך לנזק במשקוף וגם לאחר מכן תאבד אחריות על המוצר..

אם יש לך אופציה בממד לשים מוט שנתפס בלחץ אז זה עדיף מאוד, זה מה שאני עשיתי בבית ההורים.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש לי את המוט שמסתובב בלחץ.

אם תסובב חזק הוא לא יפול :wink:

חבר נפל מכזה, כנראה לא קיבע כמו שצריך. נפל flat על הגב, לא יכל להגיע לטלפון, מזל שאישתו הגיע הביתה איזה שעה אחרי והזמינה אמבולנס.

שנה אחרי, הוא עדיין מרגיש כאבים בגב.

תחפש משהו שמקבעים עם ברגים, עדיף לבטון/בלוק מאחורי המשקוף.

פורסם

המוט שנפתח (מסתובב בלחץ) , יש לי אותו כמה שנים על משקוף מעץ. אמנם זה המשקופים של פעם . מעולם הוא לא נפל , יש סיבה אחת שהוא יכול ליפול אם עולים עליו בכיוון הלא נכון של הפתיחה. מי שלא מכיר איך התקינו אותו ועולה מהכיוון הלא נכון זה ממש עלול ליפול. אם עולים מהצד הנכון אין שום בעיה.

פורסם (נערך)

תסבירו לי בקשה איך אפשר ליפול מהמוט הזה שמקובע בלחץ? כניראה לא הרכבתם נכון כי הוא מוחזק ע"ל ברגים עם טבעות פלסטיק.

צריך ליפתוח אותו עם הרבה סיבובים בשביל שיתקצר בסנטימטר ויחליק למטה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תסבירו לי בקשה איך אפשר ליפול מהמוט הזה שמקובע בלחץ? כניראה לא הרכבתם נכון כי הוא מוחזק ע"ל ברגים עם טבעות פלסטיק.

צריך ליפתוח אותו עם הרבה סיבובים בשביל שיתקצר בסנטימטר ויחליק למטה.

+1

למוט שמקובע בלחץ אמורים להיות טבעות אבטחה שמוברגות למשקוף הדלת, אם הן לא קיימות זו סכנה אמיתית.

לי יש מוט שכזה כבר 6 שנים, בדירה הקודמת היה על משקוף עץ, בדירה הנוכחית על מקוף מתכת והכל טוב

יום טוב גם לך

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה, אמרת שזאת דירה שלך ולא שכורה. תתלה אחד כזה על הקיר:

http://www.lecoshop.co.il/goods.php?id=6743

אתה יכול לעשות טווח רחב יותר של תרגילים עליו. עובד מצוין אצלי כבר 3 שנים כמעט.

מומלץ מתחתיו לחבר גם מקבילים, ואתה מסודר.

http://www.lecoshop.co.il/goods.php?id=6746

Stay Dirty

• תוכן חדש...