Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נהג חדש לעוד כמה חודשים (שנה וחצי על הכביש) ונהג צעיר לעוד חמש שנים.

כרגע מתכננים קניית אוטו קטן נוסף במשפחה לשימושי וסוגיית הביטוח המקיף עלתה. ניתן להתמודד עם ביטוח החובה בפני עצמו (שמזנק ל4000) אבל להוסיף גם את המקיף זו קריעה לכיס.

הבעיה היא שהרכב חדש מחברה ונראה לנו קצת לא אחראי לא לבטח אותו במקיף.

מישהו מכיר איזושהי תוכנית מיוחדת שמוזילה ביטוח לנהגים צעירים? אולי איזשהו בנק שעות (שמעתי על זה משהו פעם)? או איזושהי חברת ביטוח שמציעה בזול?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

אהלן,

אני נהג חדש לעוד כמה חודשים (שנה וחצי על הכביש) ונהג צעיר לעוד חמש שנים.

כרגע מתכננים קניית אוטו קטן נוסף במשפחה לשימושי וסוגיית הביטוח המקיף עלתה. ניתן להתמודד עם ביטוח החובה בפני עצמו (שמזנק ל4000) אבל להוסיף גם את המקיף זו קריעה לכיס.

הבעיה היא שהרכב חדש מחברה ונראה לנו קצת לא אחראי לא לבטח אותו במקיף.

מישהו מכיר איזושהי תוכנית מיוחדת שמוזילה ביטוח לנהגים צעירים? אולי איזשהו בנק שעות (שמעתי על זה משהו פעם)? או איזושהי חברת ביטוח שמציעה בזול?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

אם אתה חייל קיימים ביטוחים שתוכל להפעיל בסופ"ש או על ידי שיחת טלפון/SMS - לא בטוח כיצד הם עובדים, רק מכיר בקיום שלהם.

אם אתה נוסע ברכב יום יום לא משתלם לך כלכלית לעשות דבר כזה.

עד גיל 24 עומדים בעלויות או שקונים כרכרה ועושים חובה + ג'.

פורסם (נערך)

למבוטחי ביטוח ישיר קיימת תוכנית "הרחבת ביטוח נהג צעיר ל-4 ימים" בעלות של 55 ש"ח.

ניתן להפעיל את התוכנית 12 פעמים במהלך פוליסה והיא כוללת ביטוח חובה ומקיף יחד.

התוכנית שהציג מתן קיימת בפיניקס ומתייחסת לביטוח מקיף ולא לחובה.

-

לדעתי, כדאי להמנע מרכישת רכב נוסף כל עוד הדבר לא הכרחי וניתן להסתפק ברכב של ההורים או בתח"צ.

זה יחסוך לך הרבה כסף וכאב ראש.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אני פתרתי את הבעיה באופן ברור מאד - כל רכב מבוטח בהתאם לנהגים שינהגו בו. נכון להיום יש לי רכב אחד שמבוטח מעל גיל 21 (הנהג הצעיר ביותר בן 23), אחד מעל 24 (רכב שנרכש ממני על ידי הבן הבכור, בן 25, אבל לא העברתי בעלות), ורכב אחד שמבוטח רק עבורי ועבור אשתי (נהגים נקובים ומעל גיל 50).

אם מדובר על רכב שני ומעלה במשפחה הפתרון הנכון, אם לא רוצים לשלם את עלות ביטוח נהג צעיר\חדש, הוא לבטח עבורך רק רכב אחד ולתכנן את השימוש במכוניות לפי צרכי המשפחה.

הערה קטנה - נהג חדש לצרכי ביטוח הוא שנה אחת, בניגוד לשנתיים לצורך תקנות התעבורה. לפיכך לצורך הביטוח אתה נהג צעיר אבל לא חדש. מכה מספיק קשה גם כך. כמוכן יש מדרגה משמעותית במחיר הביטוח כאשר תעבור את גיל 21, ומדרגה נוספת - עוד יותר גדולה - בגיל 24.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא חושב שהייתי קונה חדש מהחברה אלא ישן בסביבות 20K שאפשר להסתפק בביטוח צד ג'.

כשתגיע לגיל 21 - התעריפים יהיו שפויים יותר ולך כבר יהיה ותק ביטוחי משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במידה ורוכשים רכב עם מימון הגורם הממן יבקש סעיף שעבוד משמע שחובה ופוליסת מקיף וחובה.

בנוגע להרחבת נהג צעיר 4 ימים העלות בפוליסות החדשות במקיף 59 שקלים.

תעשה סקר שוק בחברות ושים בנוגע להיעדר תביעות שאתה מצהיר בפתיחת הפוליסה.

מציע לך באמת לקחת רכב בכמה אלפים ולבטח בצד ג עם חובה כדי שתוכל לצבור את הוותק בנהיגה וכך גם לחסוך הרבה יותר כסף מאשר לקנות רכב חדש מהחברה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
אני לא חושב שהייתי קונה חדש מהחברה אלא ישן בסביבות 20K שאפשר להסתפק בביטוח צד ג'.

כשתגיע לגיל 21 - התעריפים יהיו שפויים יותר ולך כבר יהיה ותק ביטוחי משמעותי.

זה מה שחשבתי עד שהגעתי לגיל 21, עכשיו אני מחכה ל24 :)

פורסם

אני ביטחתי את הרכב שלי (פיאט פנדה 2016) אצל - ''אודי דגן''.

http://www.udidagan.co.il/

הביטוח מקיף לנהג חדש ועל אבא שלי. (בן 57 אם זה משנה)

לקח לנו בין 7500-8000 שקל, כי לאבא שלי אין עבר ביטוחי מסודר אז משלמים על זה סכום מסויים

של כסף.

רועי

פורסם

עוד אופציה אפשרית היא לקנות את הרכב החדש בליסינג פרטי כולל ביטוח, סביר להניח שזה ישתלם כלכלית אם אתם מתכוונים לנסוע כ-20000 ק"מ בשנה. התוספת לביטוח צעיר בתוכניות הללו היא כ-1200 ש"ח לשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה מה שחשבתי עד שהגעתי לגיל 21, עכשיו אני מחכה ל24 :)

אין לזה סוף אני בן 24 וחצי ואמרו לי שבגיל 30 הביטוח ירד משמעותית. סתם שתרגישו טוב עם כמה שאתם משלמים אני משלם 10k רק על מקיף.. (בגלל תביעה אחת אומנם).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...