Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט איבו 150TH אוטומטית קילומטרז' נמוך

sheva144
שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי שלום לכולם

לאחר הרבה התלבתטויות הוחלט ללכת על רכב קטן שיעשה את עבודה.

צצה את עיני מודעה על רכב בכותרת

יד 1 פרטית עם 28000

יש לי כמה שאלות:

1. אמינות של גיר אוטומטי של הרכב?

2. מה מחיר ריאלי/סגירה של הרכב. כרגע המחיר המבוקש לפני תחילת מיקוח 49K

3. מה היא צריכה דלק הממוצעת האמיתית של הרכב הזה.

4. קראתי די הרבה על אמינות טובה של הרכב הזה. עדיין רציתי מה לשאול מה חשוב מאוד לבדוק ברכב הזה.

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנה הרכב? מה המחירון (לוי יצחק) המשוקלל?

1. טובה, זהו לא הגיר מהפונטו-גרנדה והפנדה, והוא נחשב אמין יותר. שים לב שזה לא גיר אוטומטי פלנטרי אלא רובוטי חד-מצמדי, והייתי ממליץ לך לעשות נסיעה על הרכב *טרם* הרכישה בשביל לוודא שאתה בסדר עם אופן הפעולה והתפעול שלו. יש אנשים שלא מתחברים, לי באופן אישי אין בעיה.

2. תלוי באקזמפלר, בבעלים, במחירון המשוקלל, ובעוד פרמטרים. לא תמצא כאן תשובה אמיתית. לא הייתי משלם יותר מהמחירון המשוקלל.

3. כשהיה לנו בבית פונטו איבו, ידנית, הצריכה עמדה על 1:13-13.5 ב50:50 עירוני/בינעירוני, כאשר העירוני בחיפה (תוואי הררי).

4. האמינות הכללית טובה. בדוק שהרכב טופל כראוי, ספציפית הק"מ נמוך וחשוב לשים לב שהרכב עבר טיפול אחד (ולא המתינו ל30K, שזו הגדרת היצרן אבל בפועל מרווח גדול מדי). אם אתה גר באזור המרכז ממליץ לך לדבר עם חיים, ממוסך שמשון, ולבקש ממנו לערוך בדיקה אצלו. הרבה יותר חכם מאשר ללכת לקומפיוטסט לטובת כסת"ח.

רכב חמוד מאוד, אנחנו מאוד נהנינו מהזמן עם הרכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבת לבדוק לגבי לנצ'יה אפסילון ראיתי לפני חודש באתר קרסו ידנית 0.9 טורבו משנת 2011?

למיטב ידיעתי ב 2011 האפסילון הגיעה או ידנית עם 1.2 או רובוטית עם 0.9 טווין אייר. בהמשך, הגיעו מעט מאוד 0.9 ידניות (לדעתי השילוב הטוב ביותר) אז נשמעת מודעה מוזרה של קרסו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב נחמד מאוד היה אחד השיקולים שלי לפני ה 500, תבדוק שטופל עד עכשיו (יצרן ממליץ על טיפול כל 30, תעשה לעצמך טובה גדולה ותקצר לכל 15).

הרכב גם מגיע מאובזר יפה עם גג נפתח זכוכית שליטה מההגה גלגלי מגנזיום ועוד כמה שטויות.

חסרון זה מנוע עצל יחסית 77 כוח סוס, צריך להתרגל לרובוטי זה עובד כמו ידני, אישית אני אוהב יותר ידני.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...