Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמונה שלך במכון הרישוי ורמת המוסריות הגובהה שלהם מפתיעה אותי.

אני אגלה סוד פעם אחת העברתי את הרכב הקודם שלי טסט בלי להגיע למכון.

איזה סוד זה ? בגלל שכתב כאן כבר חצי מדינה יודעת את זה !:lol:

תזהר ..יכולים לבדוק אותך ..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסה"כ הרעיון טוב לטובת הכלל, מה רע שכולנו ננשום אויר נקי יותר?

פחות תאונות, פחות פצועים... נכון שזה "לא נוח" למי שמחזיק רכב מיושן.

נכון התחבורה הציבורית זוועה, אבל היום אפשר לרכוש רכב חדש ב 50 אלף ש"ח, אין סיבה לנסוע בגרוטאות למרות הנוסטלגיה שבדבר.

בסה"כ הגבילו את הכניסה למרכזי הערים... מי ישמע???

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בסה"כ הרעיון טוב לטובת הכלל, מה רע שכולנו ננשום אויר נקי יותר?

פחות תאונות, פחות פצועים... נכון שזה "לא נוח" למי שמחזיק רכב מיושן.

נכון התחבורה הציבורית זוועה, אבל היום אפשר לרכוש רכב חדש ב 50 אלף ש"ח, אין סיבה לנסוע בגרוטאות למרות הנוסטלגיה שבדבר.

???

מה זה קשור פחות תאונות או פחות פצועים לרכב מיושן אם הוא שמור ונבדק כל פעם,זה שאנשים יכולים לנוסע ברכב חדש ולשחק בטאץ' של מולטימדיה או לשלוח סמס בזמן הנסיעה זה הגורם היקרי בתאונות! נסיעה ברכב חדש עם מנוע ספורט בעיר ב120 קמ"ש זה לא גורם ?רכבי דיזל מעל 96 לא מוצאים עשן ?

פורסם (נערך)

אל דאגה הרכב כבר לא בבעלותי שנה שלמה לפחות.

הרעיון נחמד מאוד למדינות שבהם תשתיות טובות.

אצלנו בכמה עירים במדינה שלנו אתה באמת יכול להגיד שאם בא לך להגיע ליעד מסויים אתה תגיע באותו זמן כמו ברכב.

לדוגמא כשהייתי חייל בתל נוף הייתי צריך להגיע לבסיס עד שעה 6:45 בבוקר בשביל להגיע לבסיס בשעה כזאת הייתי צריך לקום בחמש בבוקר לקחת אוטובוס מהשכונה למרכז העיר אחריי זה לקחת 249 שעשה את כל לוד ורמלה עד שהגיע לצומת בילוי ומשם לתפוס את האוטובוס הישיר לבסיס או לרדת בטרמפיאדה ולתפוס טרמפ לבסיס.

ברכב היה לוקח בדיוק חצי שעה בממוצע.

בשביל להגיע למרכז למשרד הרישוי ברמלה מלוד צריך לקחת אוטובוס שעושה את כל לוד וכל הרחוב המרכזי ברמלה (הרצל?) בסביבות חצי שעה נסיעה בלי פקקים.

לעומת ברכב שאני יכול לעשות מהשכונה שאני גר בא בפחות מרבע שעה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
אל דאגה הרכב כבר לא בבעלותי שנה שלמה לפחות.

הרעיון נחמד מאוד למדינות שבהם תשתיות טובות..

מי שצריך לדואג כאן זה אתה,לא עליך אבל זה שגנב והצליח למכור דברים גנובים ועדיין לא נטפס זה לא אומר שהוא חף מפשע !

פורסם

אם יוחלט שרכב בן 20 (במקום 30) יכול להפוך לאספנות, לי אין בעיה עם זה.

אם יתנו לי את הטבות הביטוח והטסט של אספנות לרכב בן 20, אני מוכן שישמש לסופי שבוע בלבד.

ברור לי שזה מאוד יגביל את אלו שידם אינה משגת לקנות רכב יותר חדש ולכן לדעתי צריך לאפשר גם לא להפוך את הרכב לאספנות. כמו עם רכבים בני 30 היום (שלא יובאו מחו"ל).

פורסם

חוק מיותר, ולא בגלל שאינו הגיוני.

אורך חיים ממוצע של מכונית נע סביב ה 20 שנה, פלוס מינוס.

מכוניות איכותיות ואמינות מחזיקות מעט יותר, מכונית יקרות לתחזוקה פחות.

על פי רוב, תיקון בינוני ומעלה או הכנה יקרה לטסט מכריעה את גורלה.

זה טבע העולם ומזה חיים יצרני המכוניות.

מעטות מאד המכוניות שמגיעות "טבעי" לגיל 30; אני מעריך שבין 10 ל 20 מכוניות בשנה.

לטרוח ולחוקק חוקים שגם כך הרלוונטיות שלהם אפסית, זו איוולת לשמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היום אלו עשרים ומחר מאה... מה זה משנה? נכון שהאפקטיביות הנוכחית שלו מוטלת בספק, אבל מי יודע מה יהיה עוד עשר שנים? זה חוק שיהיה יותר מסר או אג'נדה. מצד שני יש לממשלה מספיק דברים חשובים שלא מטופלים, אז זה באמת בקטנה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אורך חיים ממוצע של מכונית נע סביב ה 20 שנה, פלוס מינוס.

אם לוקחים בחשבון גניבות והשבתה עקב תאונות, יוצא שחיי מכונית בישראל זה בערך 15 שנים (שזה עדיין המון, יחסית למדינות מערב).

הבעיה שהורדה במיסוי לא בהכרח תוריד את גיל המכוניות, אלא יותר תעלה את הכמות שלהן, לרמה שכבישים 1 2 ו-4 יהפכו לפקק אחד גדול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רגע, פיספסתי משהו? מדובר על צרפת, לא על ארץ ישראל.

איך הגעתם לדיון שבארץ כבר מחוקקים חוק דומה?

איך? תריץ גוגל ותראה שעירית ת"א והמשרד לאיכות הסביבה כבר מגלגלים את הרעיון ב 2007 וב2014 עלה שוב לדיון. זה למה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אאל"ט מדובר באגרת גודש - וזה סיפור שונה לחלוטין. פוגע בכום במידה שווה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חן, לדעתי המספר הוא לפחות פי 10 ממה שכתבת, לפחות 300 מכוניות. אבל גם זה מספר זניח.

חוץ מזה שהשאלה היא כמה מגיעות כל שנה לגיל 20 ופה לדעתי מדובר באלפים רבים.

פורסם

יכולים לחוקק כמה חוקים שהם רוצים, הנזק לעולם כבר נעשה ועוד 15-20 שנה שכל הקרח ימס בקוטב זה כבר לא ישנה. אחרי שיוציאו מכל האוכל שלך את כל השינויים הגנטיים שהאוכל הזה עובר, יוציאו את כל חומרי הריסוס מהפירות והירקות, יסגרו על מפעל מזהם על כדור הארץ, יתחילו להפיק חשמל בלי לזהם, ינקו את כל מי השתיה וכו וכ תבואו ותגידו לי אם לקנות רכב 2016 או 1989.

פורסם

רק שלא באמת יהיה אכפת לך אם האוטו מודל 1989 או 2016, כי אתה תמות מרעב ומחלות בחושך, תוך כדי שאתה הולך מכות עם עוד מסכנים כמוך על פחית שימורים אחרונה.

להתקדמות טכנולוגית, וצורך בתמיכה באוכלוסיה שכל הזמן גדלה, יש מחיר.

אם עכשיו יסגרו את כל התעשיות המזהמות, כל האוכל יהיה אורגני וחופשי, וחשמל יופק רק באמצעות אנרגיה סולרית וטורבינות רוח, זה יהיה זמין רק לעשירים של ממש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...