Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכמה אני יכול למכור את היונדאי אקסנט 2003

NCR
שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי יונדאי אקסנט 2003 יד 4 204,000 ק"מ נוסע חלק, לא עבר תאונות טפולים במוסך מורשה, טסט עד סוף ינואר, החלפתי טיימינג בינואר האחרון הממיר קטליטי שלו לא עובד כבר כמה שנים הצמיגים שחוקים ויש איזה שהוא בעיה בגיר שאחת לחודשיים בערך הוא נתפס וכשאני מכבה את המנוע ומדליק שוב חוזר לעבוד תקין וכבר כתבתי עליה כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600516-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%A2-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%A0%D7%A0%D7%96%D7%A7-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A8בנוסף הוא קצת שרוט חיצונית מכניסה לחניות וכדו' הטכנאי שמטפל ברכב טוען שהוא במצב מצוין ויכול לנסוע עוד זמן רב המחירון שלו קרוב ל9000 ש"ח מישהו שרוצה לקנות את זה לקח את זה למוסך שלו והוא טען שיש בכל מקום נזילות שמן למרות שאני כמעט ולא צריך להוסיף שמן הוא גם טען שהגומיות שחוקות ובקיצור זה לא יחזיק עוד הרבה זמן ו3000 שקל זה מחיר יפה וזה מה שמשלמים כמעט על כזה רכב בשוק אמרתי לו שביד 2 כולם מבקשים באיזור המחירון הוא אמר לי אבל הם לא מקבלים את זה.

השאלה שלי היא בהתאם לנתונים שכתבתי מה מחיר ריאלי לבקש על כזה רכב?

עריכה אחרונה על ידי NCR
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסתכל כמה אנשים רוצים ביד 2, מוריד אלפיה ומפרסם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א.יש לך כבר רכב במקום ליונדאי או שאתה מצפה לקנות עוד גרוטאה ב9 אלף?

ב.האם הצלחת להבין מאיפה התקלה שקיימת בגיר נובעת ועלותה לתיקון?

בכל מקרה אם אתה יודע שהרכב תקין ואין נזילות וטסט לעוד 7 חודש בקלות אפשר למכור ב-6 אלף מינומום אבל השאלה היא האם הוא באמת תקין כי במידה ואנחנו מדברים על גומיות שסתומים מדובר בהוצאה של מינימום 600 ש"ח במוסך ורביעיה צמיגים עולה בין 800ש"ח(סינים) ל-1000 ש"ח(גודאייר) וזה עוד בלי לדעת מה הבעיה בגיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב.האם הצלחת להבין מאיפה התקלה שקיימת בגיר נובעת ועלותה לתיקון?

בכל מקרה אם אתה יודע שהרכב תקין ואין נזילות וטסט לעוד 7 חודש בקלות אפשר למכור ב-6 אלף מינומום אבל השאלה היא האם הוא באמת תקין כי במידה ואנחנו מדברים על גומיות שסתומים מדובר בהוצאה של מינימום 600 ש"ח במוסך ורביעיה צמיגים עולה בין 800ש"ח(סינים) ל-1000 ש"ח(גודאייר) וזה עוד בלי לדעת מה הבעיה בגיר.

יש לי רכב ב30,000שאני רוצה לקנות מחכה קודם למכור את זה.

בקישור שהבאתי טענו שהבעיה בגיר היא החיישן וזה מקס' 500 שקל

הגומיות ושסתומים ישנים אבל עובדים כך שזה נורמלי למכור רכב כך

ונכון אני מריד מהמחיר את עלות הצמיגים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כל הכבוד לפורום דיאגנוסטיקה של תקלה אפשר לעשות רק מול הרכב.

מבחינת הקונה זה שגומיות שסתומים בלויות לא פוגעות ביצועי הרכב לא אומר שזה לא תקלה,לכן יש לך פה לפחות 2000ש"ח רק תקלות לפני שפתחנו את בעיית הממיר הקטליטי שאינו קיים.

כלומר תיקח את מחירון הרכב ותוריד את סכום התקלות שמה נמצא מחיר הרכב לפני מיקוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כל הכבוד לפורום דיאגנוסטיקה של תקלה אפשר לעשות רק מול הרכב.

מבחינת הקונה זה שגומיות שסתומים בלויות לא פוגעות ביצועי הרכב לא אומר שזה לא תקלה,לכן יש לך פה לפחות 2000ש"ח רק תקלות לפני שפתחנו את בעיית הממיר הקטליטי שאינו קיים.

כלומר תיקח את מחירון הרכב ותוריד את סכום התקלות שמה נמצא מחיר הרכב לפני מיקוח.

וכמה אני אמור להוריד על הממיר קטליטי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקשר לבדוק לעסק שעובד בתחום הוא יגיד לך.

חוץ מזה יש מצב שתיפול על איזה פתי שלא יסתכל על כל התקלות ברכב ויקנה במחיר המקורי שאתה מבקש.

הגילוי נאות מצדך יכול לשפר את הסיכוי שהקונה יבוא לקראתך כשתבקש את המחיר המועדכן כולל התקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד למחירונים השונים, האוטו שווה בדיוק כמה שמציעים לך. לא שקל יותר.

אין שום משמעות או היגיון לתקן את התקלות כדי להביא אותו למצב 'חדש'. הוא לא חדש ולא יהיה כזה. הוא נבלה שעשתה את שלה, אבל יכולה להמשיך לנסוע עוד לא מעט. כל קונה מעריך את התמורה שהוא יקבל מהאוטו בצורה שונה.

אין לך איזה רכב נחשק או נדיר, או עם נתונים יוצאי דופן.

תפרסם אותו באיזה מחיר שאתה רוצה ותראה כמה מציעים. אני הייתי 'סוגר' עם הראשון שהיה מציע מעל 5000 שקלים.

(כשאתה מסרב להצעה מסויימת קח בחשבון שבאוטו ישן כזה יכולה למחר בבוקר להתרחש תקלה שהתיקון שלה שווה כמה אלפים, ואז הרכב שלך הולך למיחזור לפי משקל)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את התיאורים שלך על רכבים מתחת ל10K תשמור לעצמך פעם הבאה

פות"ש אני מסכים עם דיסקו, עם הסתייגות קלה, תנסה לקבל על הרכב 6000.

לפי דעתי אם תפרסם את הרכב ב6500-7000 עם תיאור שהוא היה מטופל במוסך מורשה ויש טסט ועשית טיימינג, הצעות יתחילו לזרום.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את התיאורים שלך על רכבים מתחת ל10K תשמור לעצמך פעם הבאה

הם גרוטאות גם אם אתה אוהב אותם..

למעשה הם היו גרוטאות הרבה לפני שמחירם ירד מתחת ל10. אין סיבה להיות ריגשי בנושא, זה כולה גושי ברזל והיו כאלה מאז ומתמיד.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי דיסקו עשה איתך חסד, 5000 זה אפילו מחיר טוב

גם כשהרכב תקין ב100% לא תצליח למכור אותו במחירון, להביא אותו לתקינות יש השקעה של לפחות 3000 ש"ח (לפחות לפי מה שתארת),

אני כקונה (ולא אני לא קונה פונטציאלי) לא הייתי שם שקל מעל ל5K ולדעתי אפילו פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי דיסקו עשה איתך חסד, 5000 זה אפילו מחיר טוב

גם כשהרכב תקין ב100% לא תצליח למכור אותו במחירון, להביא אותו לתקינות יש השקעה של לפחות 3000 ש"ח (לפחות לפי מה שתארת),

אני כקונה (ולא אני לא קונה פונטציאלי) לא הייתי שם שקל מעל ל5K ולדעתי אפילו פחות.

בדקתי ביד 2 וכמעט כולם מבקשים באיזור המחירון שזה 9K האם כולם יורדים בסוף ב4K?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אבל מה מצב הרכב שלהם זהה לשך? כלומר דורש השקעה של כמה אלפים.

ניקח לדוגמא אחד דומה לשלך שמפרסם ב8500 ש"ח אחרי משא ומתן ירד ל8000 אולי טיפה פחות ועוד אלפייה לאחר בדיקה וריג'קטים,

מה שאומר לדעתי ימכור באיזור ה7000 ולמטה,

תוריד מהרכב שלך בערך 3000 ש"ח על הוצאות ידועות עוד אלפיה למשא ומתן ואתה באיזור ה5000.

יש לך סבלונות וזמן - פרסם עד שתמכור, גם אם זה יקח שנה (ואז המחירון ירד בעוד 2000 ש"ח), אתה רוצה כבר למכור -- תפסיד עוד 1000 ש"ח תפרסם במחיר ראלי וכנראה תמכור תוך שבוע שבועיים.

אני מעריך שאם הרכב שלך היה יד ראשונה וק"מ נמוך היית מוכר בלי בעיה במחירון, כל עוד ואתה לא שם....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שגם כאן כבר ניתנו דעות לכאן ולכאן, אם אתה רוצה לפרסם מודעת מכירה, אנא עשה זאת בלוח.

כולנו מסכימים כנראה ש 3000 ₪ זה נמוך מדי, ומחירון לא תקבל, נותר לך להחליט וליישם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...