Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספיריט, קצת הגזמת, אף אחד לא משווה 911 למשפחתית ספורטיבית, אלפא בתור משפחתית ספורטיבית כרגע, היא הכי טובה, אין עוד רכב משפחתי שמתנהג כמוה, להוציא מכוניות ממש יקרות כמו אסטון רפיד או פורשה. לידה, הסופרב אוטו משפחתי value pack מוצלח ככל שיהיה, הוא לא מתחרה באלפא , בשביל זה יש להם את אאודי a4, אתה יכול להגיד, שלדעתך סופרב עדיפה על a4, אבל היצרן לא חושב כמוך. ואם כבר אוטו ספורט אז רק 911 gt2 כי ה911 קררה קצת רכה מידי...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך ממה שאמרתי הגעת למה שאמרת?

לא אמרתי שהסופרב מתחרה בג'וליה - בטח שלא מבחינת התנהגות (כי היא רחוקה ממנה שנות אור מהבחינה הזו), לא השוויתי את הג'וליה ל-911 - אמרתי שה-911 היא רכב ספורט בעוד שהג'וליה היא לא.

אלפא (אני מניח שאנחנו מדברים על הג'וליה) היא ממש ממש לא המשפחתית הספורטיבית הכי טובה שיש. רחוק מזה. מבחינת התנהגות וביצועים נטו, קאדילק ATS לא רואה את הג'וליה ממטר (היא אוטו די מעפן חוץ מזה, אבל זה לא הנושא), הסדרה 3 וה-Q50 לא נופלות מהג'ולייה ואני לגמרי יכול להבין מי שיעדיף אותה, ואתה יודע מה - אפילו יגואר XE לא רחוקה ממנה. מגאן RS, נניח, או סיוויק טייפ R, הן משפחתיות ספורטיביות הרבה יותר ספורטיביות מג'וליה שתקנה באותו מחיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתה לי ats 2.0 טורבו למשך שנתיים, קניתי אותו כי הוא היה הכי ספורטיבי ובגלל שהוא נמכר גרוע מאוד יש עליו בקנדה הנחות גדולות מאוד, הוא היה אחלה רכב. אלפא יותר טובה ממנו, והרבה יותר ספורטיבית משאר חברות הקבוצה שלה, לפי דעתי.

מה הקשר למגאן? מי שרוצה רנו ספורט או סיווק או סיאט קופרה לא משווה לקטגוריה junior executive. ואם נחזור לאלפא, לדעתי, הסיכוי של הרכב הוא בשוק האמריקאי למכור אותו בתור רכב ספורטיבי יותר מהמתחרות שלו, יש לו את הקרדיט לזה, גם מבחינת מותג וגם מבחינת הרכב עצמו.

פורסם

הוא שאמרתי - ה-ATS אוטו לא מוצלח במיוחד מעבר לפן הספורטיבי. והקשר למגאן או לסיוויק באמת קצת רחוק, אבל הוא נועד כדי להעביר את הנקודה של משפחתית ספורטיבית מול מנהלים פרימיום מתנהגת - קרי, קשר באמת רחוק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ואם נחזור לאלפא, לדעתי, הסיכוי של הרכב הוא בשוק האמריקאי למכור אותו בתור רכב ספורטיבי יותר מהמתחרות שלו, יש לו את הקרדיט לזה, גם מבחינת מותג וגם מבחינת הרכב עצמו.

אתה בא מישראל ששוק הרכב שלה במשך שנים היה מוכוון אירופה, אז אתה יודע מה זה אלפא.

הקנדי (או לשם העניין גם האמריקאי) הממוצא נע בין לא להכיר כלל את השם אלפא רומאו לבין "אה, זה הזבל המחליד הזה משנות ה 80 שקיפל את הזנב וברח ל 30 שנה מיבשת אמריקה".

מבחינתו, אלפא=רנו (שגם ניסו כמה פעמים לשווק בארה"ב בחוסר הצלחה).

תשכח משום סוג של מוניטין טוב בקרב האמריקאי או הקנדי הממוצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא נכון, שיווק נכון, ומיתוג נכון, הם יצליחו, שם רכב הוא זול, אני קניתי את הקדילק טורבו הנעה כפולה ב85 אלף שקל, חדש. ורוב הלקוחות לוקחים בליסינג, אם האוטו יפה, נוסע יפה, אין כזה לשכנים, ויש לו תדמית שאני מתחבר אליה, אני אקנה, בקנדה המון מהגרים קונים מרצדס, כי זה תמיד היה החלום שלהם, ועכשיו הם יכולים הם יקנו ולא איכפת להם מחלופות, אלפא משווקת ספורט, לכן השיקה את c4 בשוק האמריקאי, היא שווקה דרך הדילרים של פאררי, ולא פיאט או קרייזלר, אז שמשהו בא לאלפא הוא רואה גם מכוניות ספורט יפות, הייתה גם c8 ששווקה בארה"ב בעיקר.

פורסם

ה- C4 נמכרה חלש מאוד בארה"ב. וזה בלשון המעטה. (גם בארץ נמכרו יחידות בודדות וכולן למשועבדי המותג).

המהגרים באירופה קונים מרצדס כי זה חלום הילדות שלהם מארצות מוצאם במזרח התיכון, באפריקה וקצת ממזרח אירופה. אלו מדינות שלא מכרו בהם אלפא, לכן זה לא חלום ילדות של המהגרים...

פורסם

אלפא מכרה מעט כי זה מקדם תדמיתי, ברור שמרצדס זה חלום ילדות ולא אלפא, אבל בעזרת שיווק ומיתוג הם יכולים למכור הרבה.

פורסם
אלפא מכרה מעט כי זה מקדם תדמיתי, ברור שמרצדס זה חלום ילדות ולא אלפא, אבל בעזרת שיווק ומיתוג הם יכולים למכור הרבה.

אני חושב שתלוי מאיפה המהגר מגיע...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בוא, הסופרב היא הרבה דברים, מקרר הוא ממש לא אחד מהם.

וגם הג'וליה היא הרבה דברים, אבל בטח ובטח שלא רכב ספורט. פורשה 911 זה רכב ספורט, סובארו BRZ זה רכב ספורט. אלפא ג'וליה היא מכונית מנהלים שמתנהגת לא רע כשלעצמה, וממש טוב ביחס למתחרות הישירות והעקיפות שלה, אבל היא לא רכב ספורט. אפילו לא ספורטיבי. התלתן - היא ספורטיבית, אבל בטח שלא הגרסאות עם ה-200 כוח סוס.

היא בוודאי לא רכב ספורט, אבל מדוע היא לא ספורטיבית? גרסת ה- 200 כ"ס גם מתנהת יפה וגם מאיצה תוך 6.5 שניות למאה. אז למה היא לא ספורטיבית? במוו 320 יותר ספורטיבית ממנה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בוא תחשוב רגע איזה תדמית מותג הייתה ל אינפיניטי לפני 10 שנים, חברה לא מוצלחת שמכרה מכוניות שקופות, פתאום הגיע ה g, ובבת אחת נהפכה לסחורה הכי חמה, למה זה קרה? עיצוב מתקדם, ורכב בעל יכולת שזכה לביקורות טובות. אלפא לא יכולה? יש לה מותג עם מסורת, בארה"ב מספיק להגיד שהוא איטלקי, הם ישר מקשרים לספורט, יש עיצוב ויש רכב בעל יכולת, מה שחסר זה אולי תמחור ללסינג.

פורסם
היא בוודאי לא רכב ספורט, אבל מדוע היא לא ספורטיבית? גרסת ה- 200 כ"ס גם מתנהת יפה וגם מאיצה תוך 6.5 שניות למאה. אז למה היא לא ספורטיבית? במוו 320 יותר ספורטיבית ממנה?
היא לא מתוכננת להיות רכב עם שאיפות ספורטביות מהיצרן שעשה אותה. זה נכון שהוא רכב מצויין עם יכולת גבוה.

פורסם (נערך)

המהגרים באירופה קונים מרצדס כי זה חלום הילדות שלהם מארצות מוצאם במזרח התיכון, באפריקה וקצת ממזרח אירופה. אלו מדינות שלא מכרו בהם אלפא, לכן זה לא חלום ילדות של המהגרים...

העולים שעלו מבריה"מ בשנות ה-70 או ה-80 היה להם גם חלום לרכוש אודי ורובם באמת קנו רכבים של ייצרנים אלה בעזרת פתור ממיסים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מאוד אהבתי את החדשנות של הצורה המעוגלת באאודי מהשנים האלו. גם עברו במכה אחת מרכב מרובע כמו סובארו DL לשינוי עיצובי ענק ורכב מעוגל מאוד.

במוו היו שמרנים אז ודווקא עברו מהמעוגלות של ה 316 בשנות השבעים, למרובעות בשנות השמונים.

וכן, אני יודע שסטיתי מהנושא אבל הנוסטלגיה...

• תוכן חדש...