Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבחורה מעוניינת אבל משדרת שהיא לא מעוניינת, זה מתבטא בדרך קצת אחרת... קצת משחק בין המינים.

במקרה הזה , אתה עוד בחור חמוד שהיא עבדה אתו, הצחיק אותה וכן הלאה.

שחרר, לך תצוד.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שאתה צריך להמשיך לחזר, אל תוותר!

תשיר לה "פרפל ריין" במבטא מרוקני והיא בכיס שלך.

ברבל ריין אתה מתכוון.

אפשר גם לקחת לכיוון אשכנזי בתרגום צח:

"כל שארצה לעשות הוא לראותך תחת הגשם הסגול,

הגשם הסגול הגשם הסגול

מעולם לא חפצתי להיות מאהב סוף שבוע

רציתי להיות רק מאין חבר

חמדתי, מעולם לא אגנוב אותך מאחר

כה חבל, שרעותנו הייתה צריכה להיגמר

גשם סגול, גשם סגול"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ביאסתם לי את הישבן... חשבתי שלא תבאסו אותי כמו חבר טוב :oops:.

מה אתה רוצה?

להמשיך לרדוף אחרי מישהי שגרה בטיזינבי ולא מעוניינת בך?

לך על זה. באמת. אם זה כיף לך.

אבל האמת? אל תלך על זה. לך על דברים יותר טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יודע איפה היא גרה?

יש לך מערכת באוטו, נכון?

קנה לדים במשקל מעליאקספרס, תתקין בקורולה ככה שכשלוחצים על הברקס השם שלה נדלק בתוך הגריל, צרוב את כל הדיסקוגרפיה של אבי ביטר וסע עם זה בפול ווליום בשיכון איפה שהיא גרה. עד שהיא לא יורדת מהבית אתה לא מפסיק. מקסימום השכנים הקווקזים שלה יזרקו עליך בלוקים מהמרפסת אבל ככה תוכיח לה כמה האהבה שלך אליה חזקה. במקרה הכי גרוע יזמינו משטרה אבל אתה כבר רגיל לזה אז לא נורא.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יודע איפה היא גרה?

יש לך מערכת באוטו, נכון?

קנה לדים במשקל מעליאקספרס, תתקין בקורולה ככה שכשלוחצים על הברקס השם שלה נדלק בתוך הגריל, צרוב את כל הדיסקוגרפיה של אבי ביטר וסע עם זה בפול ווליום בשיכון איפה שהיא גרה. עד שהיא לא יורדת מהבית אתה לא מפסיק. מקסימום השכנים הקווקזים שלה יזרקו עליך בלוקים מהמרפסת אבל ככה תוכיח לה כמה האהבה שלך אליה חזקה. במקרה הכי גרוע יזמינו משטרה אבל אתה כבר רגיל לזה אז לא נורא.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אני חולה עליך!

הדבר היחיד שחשבתי עליו זה בגלל שיש לי שמשה אחורית מושחרת 100 אחוז , כשיש הרבה אבק אפשר לכתוב משהו ורואים את זה.

אבל אז אני אצא אובססיבי חולה נפש.:-D

בכל מקרה, לכל מי שלא הבין , הבחורה גרה 5 דקות באוטו ממני באחת השכונות אבל מתכוננת לעזוב בהמשך.

היא נכנסה לי באמת ללב והיא ממש מתוקה.

יום אחד היא חזרה אליי רק אחרי יממה והיא אמרה שהיא לא נגעה בטלפון בכלל וראיתי שהיא לא קראה את ההודעות.

לפני שתגידו שהיא שמה עליי 1000 איבר מין , היא באמת לומדת כל היום וכל היום במבחנים.

כזאת פוצ'י קוצ'י, באסה.

פורסם
נסיך, תרשם לחדר כושר.

+1

תעבור הלאה, יש הרבה דגים בים.

עריכה: היה לה פעם חבר רציני? אולי היא ביישנית? בכל מקרה אני עדיין נוטה לכיוון של לעבור הלאה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תקריא לה מעשה בחמישה בלונים במרוקאית, היא תעוף עליך (חפש ביוטיוב).

שחרר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...