Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות בקרוב מאוד החלפת טימינג ולאחר התלבטות רבה האם לעשות במורשה יבואן או במוסך רגיל,אני כרגע בכיון של מוסך רגיל.

מצאתי מכונאי/מוסכניק מקומי שהוא ייעשה את העבודה ב400 ש"ח ואני אביא את החלקים.

1. מה אמור לכלול סט טיימינג ? ואיזה חלקים נוספים עדיף להחליף על הדרך (אולי משאבת מים /מחזירי שמן/מותחנים?

מה נכלל בסט ? ומה הנוספים

2. האם לקחת רק מקורי של פורד או שגם DYCO זה מספיק איכותי (אמרו לי שזו חברה איטלקית)

על הדרך שאלתי חשמלאי שמוכר גם חלקים והוא אמר לי סט DYCO ב 350 וסט מקורי 650

3. בעיקרון קיבלתי המלצה משכן שהמכונאי שמצאתי הוא אחלה וותיק שבעברו עבד במורשה פיאט וכיום יש לו מוסך כללי. אני לא יודע כמה ניסיון יש לו עם פוקוס. המחירים במורשה הינם 1500 וצפונה. ואצלו זה יכול להסתכם ב 1000 ש"ח. אבל עדין יש לי חשש שאולי בכל זאת הפעם ללכת למורשה ...שיהיו מיומנים יותר ברכב הזה.

מה דעתכם האם העבודה באמת מורכבת? האם יש סיבה שמכונאי סביר לא יעשה עבודה טובה?

פורסם

אין צורך בעוד מישהו. המחיר שאבי נתן לך לסט של INA מצוין.

תקנה ממנו, רק תשקול באמת אם להחליף גם משאבת מים על הדרך (וכמובן נוזל קירור) ורצועת אביזרים.

מחזירי שמן רוב הסיכויים שלא צריך.

מה שכן, הטיימינג בפוקוס קצת יותר מסובך ולפי ההוראות דרושות נעילות.

Timing belt _ Autodata.pdf

Stay Dirty

פורסם

1.לאור זה שההחלפה בטיימינג מורכבת יותר האם הבחירה במוסכניק רגיל ולא במורשה חכמה ?

2. לגבי מחזירי שמן ומשאבת המים, האם רק לאחר פירוק רואים בצורה ברורה וודאית האם באמת סיימו את חייהם? או שתמיד יהיה ספק ?

3. האם חלקים של החברות

INA ,GATES ,DYCO איכותיים כמו המקוריים ?

4. לגבי ההצעה של אבי, אני מהדרום ויהיה לי קשה להגיע לרחובות כל פעם שאני אצטרך חלק. תודה על ההצעה.

פורסם

לפני כשנתיים, במוסך מורשה פורד לקחו לי כ-500ש"ח (לא כולל) עבור העבודה - החלפת סט טיימינג ומשאבת מים, כך שעבור מחיר כזה עדיף לבצע במורשה.

כמובן שאת החלפים קניתי בנפרד.

פורסם (נערך)

מאור, עם כל הכבוד, זה היה המחיר במורשה פורד עפולה. הכנסתי 2 פוקוסים לטיימינג: 2010 ו-2004 ולכל אחד שילמתי 500שח

למה לעשות סיפור מטיימינג?

כל כך מסובך?

כמה זמן אתה חושב שזה לקח?

נפתח בזמנו שרשור בנושא עם כל העלויות של הטיפול והחלקים.

עריכה אחרונה על ידי syaron24
פורסם

מוסך בשטחים לוקח 500 שח על עבודה של טיימינג כי התהליך במיוחד בפוקוס מעט מורכב. לא אומר חס וחלילה שזה לא מה ששילמת אבל היום אם אני ארים טלפון לאותו מוסך ואשאל כמה יעלה עבודה אני בספק אם זה לא יגיע לסביב ה 1000 שח לפחות.

פורסם

בפוקוס 2 החלפת רצועת תזמון לפי שעתן 2.7 שעות.

אם נניח מחיר שעת עבודה הוא 240 שקל - יוצא 650.

אז עם הנחה של 15% אפשר לעגל ל 550.

• תוכן חדש...