Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת לא קשורה אבל אולי למישהו יש פה מושג.

הוריי טסים לקנדה ויש לי אפשרות שיביאו לי משם סאב וופר 12" ללא התיבה כמובן.

השאלה היא, האם מותר להעלות מגנטים עצומים כאלה למטוס (בתוך מזוודה) או שיש עם זה בעיה.

תודה!

E46 330CI

פורסם

הבאתי לפני 7 שנים בערך סאבוופר (כחלק ממערכת שלמה) בקרטון המקורי בתוך המזוודה. לא עשו בעיות (מלבד תשלום על משקל עודף) והכל הגיע בשלום.

פורסם

עשו לי בעיות על סט 5.1 למחשב לפני כמה שנים בגלל המגנטים.

אבל מצד שני, יש פה חברימפורום שיכולים להעיד שהעבירו ציוד כזה ואף מגברים/חלקי רכב ללא שום בעיות/תקלות.

זה סיכון קטן, השאלה היא האם שווה את הסיכון?

באיזה סאב מדובר?

פורסם (נערך)

לא אמור להיות בעייה .

אח שלי לפני חצי שנה חזר מאמריקה .

והביא לי משם מגבר וסאב.(sundown z4 15+sundown scv6000)

זה נשלח לבטן המטוס.

כמובן שלמתי על החריגה מהמשקל.

עריכה אחרונה על ידי סהר#
פורסם

אתה רוצה להגיד לי שיותר זול לקנות מוראל בקנדה מאשר בארץ (כולל כל הבלאגן של ההובלה), מקום מושבה של מוראל?

פורסם

תלוי גם ביחס של החברה לתיקי יד.

באייר ברלין שקלו לי, תיק היד שלי שקל 10.5 ק"ג (מותר 8 ק"ג), בנס הבחור שם היה מאורס לישראלית, אז הוא החליק את זה. (אני מדבר על טיסה מברלין לתל אביב, בהלוך לא שקלו לי בכלל, פעם ראשונה ששקלו לי תיק יד!)

מניח שאם זה היה חוזר לדלפק הצ'ק אין הייתי משלם משקל יתר וגם צריך לשלוח את זה בתא המטען. (ואני לא רוצה לדעת מה היה קורה לעדשות ולציוד הצילום שהיה שם אילו הייתי צריך לעשות כך)

בשאר החברות שטסתי איתן לא שקלו לי. לא יכול להגיד מה זה מעיד על אלעל או על אייר קנדה. טסתי עם אלעל המון בשנים האחרונות מכל מיני שדות תעופה ולכל מיני יעדים בעולם, ומעולם לא נשקל תיק היד שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טום זה באמת מצחיק אבל מוראל יותר זולים בארה"ב וקנדה :/ אלא אם כן אתה משיג קומבינה עם מוראל בארץ.

דרך אגב גם ויסוצקי(התה כמובן) נראה בסופרים בארה"ב ב 2 דולר שאנחנו משלמים עליו בארץ 20+ שקל.. מדינה הזוייה..

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

יותר זול בארצות הברית? אין מצב.

ראיתי סטים פשוטים שלהם נמכרים שם ב500 דולר כשפה הם נמכרים ב700 שקל.

לא מדובר פה על פסק זמן או מילקי.

פורסם

אני לא רוכש שם את הסאב, הוא פשוט ממתין שאקח אותו משם ועכשיו יש אפשרות כי הם טסים!

הוא יכנס למזוודות לבטן המטוס ולא לכבודת יד.

השאלה היתה לגבי היותו מגנט עוצמתי והאם זה עובר או שיכולים לבקש להוריד.

ומורל זול יותר בארץ זה די חד משמעי.

E46 330CI

• תוכן חדש...