Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לכיווון של כמו בבושקות,קופסא בתוך קופסא בתוך קופסא... המטרה? בקופסא האחרונה תהיה טבעת נישואין.

מישהו מכיר?

פורסם
כמו בבושקות

רצית לומר מטריושקות..

בבושקות זה עיוות ישראלי לא ברור למילה "סבתא"

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

הולך לקרטוניה הקרובה לחנויות חשמל ולוקח (לפי סדר יורד):

קופסא של מקרר

קופסא של תנור\מכונת כביסה

קופסא של מזגן

קופסא של מעבד מזון

קופסא של מיקרוגל

קופסא של קומקום

קופסא של טוסטר

קופסא של טלפון

ואז בתוך כל זה תשים את הטבעת.

אני די בטוח שהיא תהיה מופתעת מזה שהיא קיבלה מקרר במתנה....

נב - רק תעדכן אותנו מה היא אמרה :wink:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

כאמור, בכל חנות מתנות/יצירה גדולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הולך לקרטוניה הקרובה לחנויות חשמל ולוקח (לפי סדר יורד):

קופסא של מקרר

קופסא של תנור\מכונת כביסה

קופסא של מזגן

קופסא של מעבד מזון

קופסא של מיקרוגל

קופסא של קומקום

קופסא של טוסטר

קופסא של טלפון

ואז בתוך כל זה תשים את הטבעת.

אני די בטוח שהיא תהיה מופתעת מזה שהיא קיבלה מקרר במתנה....

נב - רק תעדכן אותנו מה היא אמרה :wink:

בתוך קופסה של טלפון שים קופסה של שעון, ובקופסה של שעון שים קופסה של גפרורים.

את הקופסה של מקרר שים בתוך קופסה של מקרר גדול יותר, מעל זה תבנה דגם של אוטו מקרשים, עליו שים כיסוי.

עד שהחברה שלך תגיע לטבעת, אתה כבר תהיה במקסיקו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כאמור, בכל חנות מתנות/יצירה גדולה.

אכן. יש גם בבזארים (מקס סטוק וכיו״ב), ואם הנפיקו לך דרכון מטעם מדינת תל אביב, אז בחלק הדרומי של אלנבי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באמת באזור של כפר גלעדי/שוק לוינסקי תמצא את זה בגרושים אבל נראה לי מיותר לייחד נסיעה לשם למטרה הזו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא זול... אבל נראה איכותי. מיותר לציין שקל מאוד ליצור את קופסאות האוריגמי האלה במו אצבעותיך, עשיתי את זה לא פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם פות״ש יסמוך על דואר ישראל עם משלוח מאיביי הילדים (מחוץ לנישואים) שלו עוד עשויים להיות אלה שיאספו את החבילה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...