Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בשבוע שעבר הגיר האוטומט החליט להחזיר את נשמתו ליונדאי, הייתה התפרצות שמן מהצינורות קירור מהרדיאטור , ההתפרצות קרתה בזמן נסיעה בכביש מהיר,ככה שלא שמתי לב,ולא נשמע שום רעש.

שהגעתי לחנייה אז בזמן התקדמות בגלישה, שמעתי רעש של חיכוך מתכתי קל.

כיביתי את הרכב עד למחרת, הרמתי את הרכב על בוקים ושמתי לב כאשר משלבים להילוך ישנו רעש של חיכוך בזמן העברה.

כאשר מכניסים את ההילוך לD והגלגלים מתחילים להסתובב ישנו רעש של חיכוך(לא רעש חזק אבל נשמע שיש נזק לתיבה)

כמובן שבדקתי שזה לא הציריות או משהו כזה.

השאלה היא כזו:

מה יותר מומלץ, החלפת גיר מפירוקיה? או שיפוץ הגיר(ואם שיפוץ,אפשר המלצה למישהו)?

(כמובן מה שהכי מומלץ זה לבצע הסבה לידני(יש לי רכב תורם בצד) אך מדינת ישראל לא מאשרת את המהלך הזה).

 

תודה רבה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי YossiGo
תוספת כתב
הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אכן ישנה בעיה חוקית להסב מגיר אוטומט לגיר ידני.

ישנו סימון בטופס הרישוי אשר מציין שיש גיר אוטומט(בעבר לא היה את זה)

בביקור בעמדה מספר 1 נאמר לי שאני צריך להציג אישור יבואן שהוא מאשר לבצע הסבה כזו- אבל כמו רוב היבואנים במדינה שלנו- הם מסרבים בתוקף, בטענה שדבר זה לא אפשר(מוזר כי הרכב מגיע ככה מהחברה- והמקטים של החלקים זהיים)

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

לדעתי תתחיל בבדיקה של כמה יעלה שיפוץ וכמה הנזק רציני.. אחרי זה תבדוק אופציה של פירוק.. יש לקחת בחשבון שגיר מפירוק זה יכול להיות תעלומה, אתה לא יודע מה בדיוק הוא עבר ויש מקום לקצת סיכון לדעתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אז ככה:

שיפוץ גיר ביררתי בטלפון, מבקשים 4400 ש"ח.

גיר מפירוק כולל פירוק והרכבה מבקשים 2500.

 

למי שמבין בגירים אולי יוכל לענות לי על השאלה הבאה:

שאני מתניע את הרכב ומשלב להילוך,ישנו את הרעש, אך הרכב מתקדם ויכול לסוע(לא בדקתי את זה מעבר לכמה מטרים).

בדקתי את זה גם בהילוך ראשון,שני, D ואחורה.

האם ישנה אפשרות שהתקלה היא במשהו שקשור לגיר אך לא הגלגלי שיניים עצמם?אם אני אעלה סירטון ששומעים את הרעש זה יעזור למישהו לזהות את הבעיה?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא תעשה נסיעת מבחן ,ותראה עד כמה ניזוקה התיבה ,ואם הגיר עדיין במצב נסיעה אפשר לנסות למשוך כך ,או לחילופין אם לא ,אז להביא גיר מפירוק עם אחריות 3 חודשים ולסגור סיפור

שיפוץ לא בא בחשבון ,זה כמעט כל עלות הרכב ,אין סיבה להשקיע בו

כך דעתי

בהצלחה

רמי

×
×
  • תוכן חדש...