Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לשם הקוריוז, מכירים מאיפה מגיעות המידות (הלא עגולות) האלה? 2.54, 1.27 וכו

בעולם האלקטרוניקה (כרטיסים מודפסים, מחברים, חוטים וכו') נהוג להשתמש ביחידות מדידה הקרויות mil. מיל אחד הוא אלפית האינץ'.

מכאן גם המידות המדוברות

1.27ממ = 50 מיל

2.54ממ = 100 מיל

5.08ממ = 200 מיל

.

.

.

יום טוב גם לך

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פות"ש , קח בחשבון שאם הלדים שאתה מעוניין לשים שם הם לדים פשוטים ללא שום רכיב נוסף, אז הם לא יכבו לחלוטין כשתא המטען סגור.

נכבים בהחלט כשתא המטען נסגר. הותקן אצלי היום על ידי מתן מהכנופייה. אעלה תמונות מחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

שוב, תלוי בלדים.

אני התקנתי בפנדה כמו של פות"ש לוח לדים פשוט בכמה שקלים מאיביי והלדים לא היו כבים לחלוטין.

לא שזה קריטי במיוחד , מבחינת צריכת זרם מהמצבר מדובר בדבר זניח לחלוטין , ומבחינת הלדים , הם עבדו אצלי כמעט שנתיים וכנראה שעוד עובדים אצל מי שרכש את הרכב ממני.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

תשאל את מתן מה הוא התקין אצלי. אין לי מושג לגבי דגם ספציפי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מרק10 ושאר המכניסים בפלסטיק.

יפה למדנו קצת לבצע התאמות, לא ידעתי על המרחקים הקבועים.

(לי זה היה חדש).

בד"כ - אני חותך ומתקין מחבר / קונקטור חדש.

אבל - בגדול הגישה של danniel

עדיפה, כדאי לחתוך ולהלחים,

או להחליף למחבר חדש אחר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עכשיו נזכרתי שבזמנו החלפתי את תאורת תא המטען בפונטו בפס לד חזק (איזולירבנד פשוט על החוטים עשה את העבודה עד כה)

בכל אופן , הקונקטור זרוק אצלי באוטו ... אם עדיין צריך צור קשר

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
מרק10 ושאר המכניסים בפלסטיק.

יפה למדנו קצת לבצע התאמות, לא ידעתי על המרחקים הקבועים.

(לי זה היה חדש).

בד"כ - אני חותך ומתקין מחבר / קונקטור חדש.

אבל - בגדול הגישה של danniel

עדיפה, כדאי לחתוך ולהלחים,

או להחליף למחבר חדש אחר.

אייל.

אייל, אני אישית אוהב להיות נאמן למקור קרי מבלי לחתוך חוטים מקורים למרות שאין לי בעיה מבחינה טכנית לבצע שינוי מסוג זה.

במידה ואתה חותך את החוטים ומלחים לתאורת הלדים ולאחר זמן מסויים תרצה לחזור לתאורה המקורית או להחליף את הלדים בגלל שהם

זבל סיני שנשרפו לאחר זמן קצר שוב פעם תצטרך להתעסק עם הלחמות במקום עם P&P.

מהצד הטכני לא כול אחד מסוגל להלחים במקום כה צפוץ כמו תא המטען ובמיוחד כאשר אורך החוטים אשר מבצבץ הינו כ-10 סנטימטרים.

כפי שכתבתי קודם לכן המחבר שהוצג על-ידי מתן זהו אחד מהסוגים הרבים אשר זמינים לקניה בחנויות האלקטרוניקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרקו , אתה צודק, יש בעיה להגיע עם מלחם.

(וממילא, אני נותן לחברים שלי במוסך לבצע עבורי את כלל העבודות ברכב)

כאשר אין גישה למלחם אני מבצע הלחמות / חיבורים קרים, עם אפוקסי + פלסטיק מתכווץ ומצית.

אבל ההעדפה היא תמיד קונקטור חדש אוניברסלי.

ועכשיו למדתי מכם על הפרשי מרחק הפינים בקונקטורים - וזה דבר שאני צריך לנסות.

תודה - אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תראה יישנם כמה מידות פופלאריות. 2.0 מילימטר, 2.54 מילימטר, 5.08 מילימטר וקונקטורים מינאטורים 1.27 מילימטר ועוד.

אם מדובר על קונקטורים בתקן של בוש תוכל להעזר בקובץ המצורף. כמו כן אני מציע לחובבים להזמין מספר קונקטורים שונים בעלות של כמה שקלים או לחפש קיטים אחרים באיביי.

http://www.ebay.com/itm/311431311664?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=610489832929&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

D__My Documents_Cars_Bosch_Bosch-Automotive Handbook_bos.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מרקו תודה - זה מה שאני בד"כ עושה.

מזמין תמיד מספר קונקטורים - כי אני כישרוני להרוס אותם בהתקנה =, תמיד נתפסים לי הפינים.

אני שוכח להלחים את חוטי החשמל ומכניס את הפינים, ואח"כ מנסה להוציא..

לכן הגעתי לסיכום עם החברים שלי - ברכב, לפני שאני מנסה, לבוא אלייהם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז כמו שצויין, שלשום התקנתי תאורת לד בתא המטען של הפיאט 500 של dorsht

בהתחלה חיברתי עם מחבר 2.54 מ"מ אל השקע המקורי, אבל אחרי שקצת שיחקתי עם זה הבנתי שזה לא יחזיק הרבה זמן. מה גם שסוג הפינים במנורה המקורית שונה (רחבים יותר - והנקבות בהתאם) למרות המרחק הזהה בין הקונקטורים.

לבסוף חשפנו את החוטים המקוריים, אך לא הסרנו את התקע - כך שבעתיד דור יוכל לחבר נורה מקורית P&P (לא שאני רואה בדמיוני סיבה לשים את המקורית)

אגב ממש מציק לראות את זלזול היבואן בלקוחותיו שקונים את הרכב הזה גם כך ביוקר. יש כבר מקום לנורה, יש כבר חיווט מוכן, חסכו דולר ורבע על בית הנורה והנורה.

וסמל"ת גם לא כאלה כרישים במכירות כדי שיהיה אפשר אפילו להגיד שהדולר ורבע כפול כמות הרכבים שנמכרו הם סכום משמעותי.

זיו, התקנתי אצל דור בדיוק אותה לדים שהתקנתי אצלי. פלטה של לד COB שאינו מתאים ל CAN BUS. הלד הזה בוודאות נשאר דולק כששמים אותו בתאורה של הקבינה.

גם אצלי וגם אצל דור לא דולק כאשר תא המטען סגור. וקצת מוזר שדווקא בפנדה תהיה התנהגות שונה מאשר בבראבו וה 500.

בפנדה הבאה שאפגוש, אבדוק את הסוגיה עם רב מודד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הנורה המקורית זה במילא ביזיון, איך אמרנו, היא עושה תאורה לעצמה. :roll:

• תוכן חדש...