Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
קיימת שמועה שבקרוב יוצבו עמדות מלשינון אוטומטיות לצד עמדות להנפקת רשיונות נהיגה בסופר פארם. :|

למי שמגיע, מגיע.. אתה מרגיש נבגד?

אבל לא אתה האכזבה פה, את הג׳ורה שלך למדתי להכיר. מנהלי העוף בעלי הסטנדרט הכפול הם ההפתעה העצובה בסיפור הזה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרצוף האמיתי שלך הולך ונחשף עם כול הודעה נוספת שאתה כותב והשימוש במילים גסות כנראה חלק בלתי נפרד ממך. קבל טיפ, אם נפגעת ממנהלי הפורום רצוי שתפנה אליהם בפרטי ולא על גבי הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפרצוף האמיתי שלי מעולם לא היה מוסתר... עשרות חברי פורום ביקרו אותי בבית וראו אותו בעינהם

יום טוב גם לך

פורסם

אם נחזור רגע לנושא המקורי, אני רוצה להאיר בנושא "דושינקה", להבדיל ממשמעות חיובית למילה נשמה בעברית, דושונקה הכוונה לא למשהו חיובי, אלא אדם שבגד, למשל מישהו שמכר סודות לאויב תמורת כסף וכאילו מכר את הנשמה שלו.

תרגומים ישירים מאוד בעייתיים בין שפות, כי גם אם משמעות טכנית של מילים נשארת זהה, משמעות לוגית עלולה להיות אחרת לחלוטין.

אם כבר נשמה במובן חיובי יותר, זה דושקה = אדם טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באנגלית זה נשמע כמו דושבאג.

אם אתה רוצה לומר למישהי רוסיה שהיא נשמתך, תגיד לה בעברית שכל יום בלעדיה זה כמו יום חג בלי וודקה. כשהיא תרביץ לך, תראה לה את הספר באזרחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם נחזור רגע לנושא המקורי, אני רוצה להאיר בנושא "דושינקה", להבדיל ממשמעות חיובית למילה נשמה בעברית, דושונקה הכוונה לא למשהו חיובי, אלא אדם שבגד, למשל מישהו שמכר סודות לאויב תמורת כסף וכאילו מכר את הנשמה שלו.

לא מכיר את המשמעות הזאת של המילה. חיפשתי גם ברשת, לא מצאתי משהו בכיוון. רק את הפירוש החיובי הרגיל שכבר הוסבר כאן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא מכיר את המשמעות הזאת של המילה. חיפשתי גם ברשת, לא מצאתי משהו בכיוון. רק את הפירוש החיובי הרגיל שכבר הוסבר כאן.

אני חושב שtzvipper התכוון למילה душонка שלה אכן יש קונוטציה שלילית אבל רק בשילוב עם שם תואר כלשהו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
תודה על העזרה, הדאסטרית שלי זכתה בכינוי...

[ATTACH=CONFIG]453116[/ATTACH]

שמע, אכזבת...

חשבתי כבר שמשהו פה השתנה:

אני רווק מושבע...

אני חושב שtzvipper התכוון למילה душонка שלה אכן יש קונוטציה שלילית אבל רק בשילוב עם שם תואר כלשהו

נכון, לא שמתי לב לאיות השונה בעברית.

לזה יש משמעות אחרת לחלוטין, שלילית: мелкая душонка, подлая душонка - כמו שכתב zvipper - בוגד, בן אדם לא אמין, מנוול, נבזה.

פורסם
תודה על העזרה, הדאסטרית שלי זכתה בכינוי...

[ATTACH=CONFIG]453116[/ATTACH]

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

לא מזמן חנה לידי בשטיפה רכב עם דגל צהוב-כחול של אוקראינה. בשביל קטע, תוך כדי שעמום, פתחתי עם נהגו שיחה באוקראינית רהוטה והתברר שהבחור בכלל מרוסיה ולא מבין מילה בשפה זו. למה שם דגל? ככה סתם.

• תוכן חדש...