Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אשמח להיוועץ כאן איך לפעול עם דוח שהגיע לי.

מדובר בדואר רשום שהגיע לי ובו צולמתי על 120 במשה דיין ראשון לציון.

בתמונה נראה שאני בתוך הצומת ואורות הברקס נראים דולקים. במסמך שקיבלתי נרשמו לי 10 נקודות. האם אני יזומן גם לדין?

האם בלתי נימנע להיוועץ בעורך דין?

מתי אני אזומן לדין?

אני בן 26. ותק רשיון 7 שנים. וזו עבירה ראשונה שלי.

אשמח לדעתכם.

פורסם

קבלת, ככל הנראה, הזמנה לדין. החוק קובע ש מ41 קמ"ש ויותר, זו הזמנה לדין, שאם תורשע, יירשמו לחובתך 10 נקודות.

קרא שוב את המסמך. שם צריך להיות מועד הדיון או איזכור לכך שההזמנה בדרך אליך.

לעניות דעתי יש כאן עבירה המכונה "תלתן" (עבירות אלה נחשבות מחורות במיוחד)

לצערך, תכין כסף לעו"ד ולתחבורה ציבורית

'צטערת...

פורסם
...

מדובר בדואר רשום שהגיע לי ובו צולמתי על 120 במשה דיין ראשון לציון.

בתמונה נראה שאני בתוך הצומת ואורות הברקס נראים דולקים.

...אני בן 26. ותק רשיון 7 שנים. וזו עבירה ראשונה שלי.

אשמח לדעתכם.

וואוו,

משמעות אורות הברקס, שנסעת מהר יותר ממאה עשרים, שניות לפני שצולמת...

אני בספק שזו העבירה הראשונה שלך. סביר להניח שזו הפעם הראשונה שתפסו אותך...

יש לך אפשרות לגשת למשפט ללא עורך דין, אך קח בחשבון שהמחיר שתשלם, יהיה יקר לאין ערוך, מעלות עורך הדין.

בכל מקרה, זול זה לא יהיה.

על 33 מעל המותר, תוך שאני מודה באשמה במכתב ששלחתי לבית המשפט ונשפטתי בהעדרי, שילמתי 1200 ש"ח, 8 או 10 נקודות, (כבר לא זוכר) ושלושה חדשים שלילה על תנאי למשך שנתיים.

שישים מעל המותר... גם עורך הדין יחזיק אצבעות...

ארז רונן

פורסם

תודה על התשובה. בטופס שקיבלתי בדואר רשום שנרשמו לחובתי 10 נקודות. בתחתית העמוד רשום משהו בסגנון "אזרח יקר, הנך ביצעת עבירה ויוגש נגדך כתב אישור", מניח שהתכוונה שאזומן לדין?

אחרי כמה זמן מגיע הזימון?

אם יגיע, האם חבירה לעורך דין בלתי נמענת? שכן, חשבתי לתומי שאולי עקב כך שאבחר לייצג עצמי במשפט כדי ולמנוע סחבת משפטית , מכתבים וכתב הגנה - כך אולי אזכה לנקודות "זכות" מצד השופט.

פורסם

קיבלת הודעה שמשמעה המעשי הוא עצירת ההתיישנות.

בהמשך תקבל זימון לדיון.

מתי?

יכול לקחת זמן רב

יגיע?

סביר שכן, אז תחזור לכאן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

[[[[ גילוי נאות - אני עורך דין המייצג בתיקי תעבורה ]]]

בהמשך תקבל זימון לבית משפט.

ארז טועה אם כוונתו שעלות עורך הדין נמוכה מהקנס. הקנסות במקרים כאלו לא יותר מ 2500 ש"ח ולרוב פחות. אם הכוונה לעלות של אובדן הרשיון אז זה כבר עניין אינדיבידואלי ואז ייתכן שארז בהחלט צודק.

בית משפט זה מקום שמוטב להיות זהירים בו. אני מאמין שעורך דין יכול לסייע לך בקיצור תקופת הפסילה שאתה צפוי לקבל ואף יכול לעזור בתזמון שלה (לחלק מהנאשמים התזמון קריטי).

ייצוג ע"י עורך דין לא מבטיח לך דבר אבל לדעתי משפר את סיכוייך להשיג תוצאה מיטבית. ככל שהרשיון חשוב לך יותר כך גדל התמריץ לשכור עורך דין.

כיום המשחק לעניין הנקודות פחות משמעותי מפעם, בטח אם מדובר במצלמות החדשות המכונות א'3 (ראה האם כתוב א'3 בצד שמאל מעל התצלום).

אבי ציין שזימון הוא החל מ 41 קמ"ש מעל המותר. זה נכון בדרך בינעירונית. בעיר הרף הוא 30 קמ"ש. אין סיבה להניח שזה תיק "תלתן"

עו"ד בתיקים כאלו חוסך סחבת משפטית ולא מוסיף לה. בטח כאשר בתיקים כאלו ייצוג ע"י עורך דין חוסך לעיתים את הצורך להתייצב בבית המשפט.

פורסם

ולהוסיף לרזי-פזי, יש אנשים שההפסד הכלכלי הנובע מההתייצבות בבית המשפט יעלה להם יותר מהקנס ובמקרים קיצוניים אפילו מהייצוג המשפטי. זה כבר שיקול אישי לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...