Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.נכון שבמכירה פרטית לא ההיתי מקבל יותר מ35000ש"ח.

2.אם היה לי C4 ההיתי מקבל מחירון מינוס 5%.

וכידוע לכם בשוק החופשי C4 נסחרת רחוק מהמחירון של לוי יצחק.

3.אם מותג מסויים רוצה להמשיך לשמר את לקוחותיו או לצרף לקוחות חדשים הוא חייב לצאת במבצע משתלם גם ללקוחותיו שאינם נוהגים על רכב משפחתי.

4.בניגוד לחלקכם שחושבים שאני מזוכיסט כי אני נוסע על סיטרואן כבר 22 שנה אני חושב שזהו רכב מעולה אם מתחזקים לפי הוראות ולא מתקמצנים בטיפולים או בחלקים.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוק המשומשות גרוע והטרייד אין עוד יותר , כמו שכתבתי פה כבר אבא שלי רכש c4 במבצע של ה109k ,לפני שהציעו את הטרייד אין במחיר מחירון. ואז לא רצו בכלל לעשות טרייד אין, ואמרו שאם נתעקש אז יוכלו לעשות לנו טרייד אין , אבל ההצעה תהיה 50k ואולי אפילו פחות מכך, כשהרכב לטרייד היה יונדאי i30 2012 יד ראשונה עם ק"מ נמוך מהממוצע שהמחירון שלה קצת פחות מ70k.

היינו גם בדלק מוטורס ושם הציעו 55k לפני בדיקה. בסוף הרכב נמכר לאדם פרטי ב63k.

אז זה לא משנה אם זו סיטרואן או לא , אם הרכב שאתם קונים נמכר במחיר אטרקטיבי אז הטרייד יהיה לא אטרקטיבי בעליל , אם תקנו במחיר מלא ללא הטבות אולי תשיגו טרייד טוב.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אחרי שיחות טלפון מהנציגים נאמר לי שלמרות שרכבי מנהלים לא משתתפים במבצע אלה רק רכבי משפחתיות.

אלה שבתור לקוח של המותג תוכל להשתתף במבצע בניקוי 15.000₪ ממחיר המחירון

יש חדש לגבי תנאי המימון?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני חושב שהיה מקום ללכת יותר לכיוון הלקוח,אני יודע שקשה יותר למכור C5 מאשר C4,אבל עדיין,ללקוחות נאמנים צריך לעשות את האקסטרה "מאמץ",ומצד הלקוח להבין את מצב השוק הבעייתי לכל סוגי הרכבים היום במכירה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

4.בניגוד לחלקכם שחושבים שאני מזוכיסט כי אני נוסע על סיטרואן כבר 22 שנה אני חושב שזהו רכב מעולה אם מתחזקים לפי הוראות ולא מתקמצנים בטיפולים או בחלקים.

מזוכיסט? לא...

פראייר? כן.

אם זאת לא הצרפתית האחרונה שלך, כנראה שזה עובד להם.

שאפו ללובינסקי, הצליח להם.

הדגמים שלהם צונחים במחירון,

הם נמנעים מלשלם את המחירון המצחיק גם כך,

ולבסוף מוכרים לך דגם בן שש (בשפת חברות הרכב זה לא ישן, זה בר מינן) וכל זאת ב"הנחה" של 15%.

אז כן, מצאו 100 פראיירים שיבכו בעוד 3 שנים.

פורסם

בדרך ללובינסקי, לבאים מכביש 5, נמצא בית העלמין ירקון.

קבורים שם אלפי פראיירים..

אבל אל דאגה, תמיד נולדים חדשים, כי ככה זה בטבע.

אני זוכר כשנפתח הטרייד של סמל"ת באמצע שנות ה 90'; עיקר גאוותם היתה על כך שהם מצליחים "לשחוט" כל מי שבא לעשות עיסקת טרייד אין על לנצ'יה או אלפא.

מה עשו בזה ?

יצרו במו ידם למכוניות שלהם שם של מכוניות שמאבדות מערכן ומבוקשות כמו צרעת.

לעומת זאת מאיר הפעילה שנים ארוכות מערך טרייד אין יעיל מאין כמוהו ששילם מחירים ראויים והוגנים, וכך יצרו שם טוב וביקוש ער למכוניות אותם מכרו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מבין את ההתרעמות. קיבלת מחיר הוגן? תתקדם. אם זה מחיר השוק, הרי שכל טרייד יציע לך משמעותית פחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מזוכיסט? לא...

פראייר? כן.

אם זאת לא הצרפתית האחרונה שלך, כנראה שזה עובד להם.

שאפו ללובינסקי, הצליח להם.

הדגמים שלהם צונחים במחירון,

הם נמנעים מלשלם את המחירון המצחיק גם כך,

ולבסוף מוכרים לך דגם בן שש (בשפת חברות הרכב זה לא ישן, זה בר מינן) וכל זאת ב"הנחה" של 15%.

אז כן, מצאו 100 פראיירים שיבכו בעוד 3 שנים.

למה שיבכו?

מה רע בc4? זה של308 יש פלטפורמה חדשה יותר ?

על הפלטפורמה הזו מתבססים גם הקקטוס, ה208 והds3 אז הם גם רכבים לא טובים ומיושנים?

יש בc4 מנוע וגיר מודרניים , היא לא כבדה במיוחד , היא מאובזרת מצוין ואפשר להוסיף לה גם מובילאיי במחיר משתלם למי שזה מעניין אותו , אני לא רואה במה היא נופלת מיונדאי i30 , קיה סיד , טויוטה אוריס ושלא נדבר על התת משפחתיות שמולן היא מתומחרת.

בכל מקרה בימים האחרונים יצא לי לראות בפועל על הכביש c4 מתוחה מספר פעמים(לא, זאת לא היתה אותה אחת כל פעם) , ואני דווקא חושב שהרוכשים לא פרייארים(בלי קשר לזה שאבי רכש כזו) , פשוט מדובר באנשים שחיפשו משפחתית קומפקטית איכותית ונעימה לנסיעה עם קצת כוח, והגיעו למסקנה שב15k פחות מהמתחרות הc4 נותנת יותר ולקחו בחשבון שכקונים בזול מוכרים בזול.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
29 על C5 מודל 2009? קח את הכסף וברח! :-)

תזרוק גם את הטלפון לים, כדי שלא יצליחו להשיג אותך, אם יתחרטו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בזמנו אמרו לנו שוולבו נותנים בייבאק או מחירון בטרייד לדגמים העדכניים, משהו כזה כבר לא זוכר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מחירון או קרוב לכך במקרה של וולוו.

ה-c4 מיושנת יחסית ומתומחרת בהתאם לכך. מזכירה לי זקנה שמלאה באיפור (ועדיין לא רעה בכלל).

לא כזאת מיושנת,הלכת רחוק,בכל מקרה מה שחשוב,המכללים העיקריים הם חדישים,ומתקדמים בהרבה מדגמים אחרים חדשים יותר,אבל עם מכלולים מיושנים,כמו למשל הונדה סיויק,יונדאי I30,I35,ועוד.

• תוכן חדש...