Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לתושבי חדרה שבינינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר ימים עברנו לגור בחדרה ואשמח להמלצות שלכם לגבי מספר דברים ...

1.שטיפת רכב ידנית טובה

2.איפה עושים קניות לבית רמי לוי /חצי חינם /יינות ביתן וכו..

3.לצאת לאכול בחוץ

ובכלליות מה מומלץ ומה לא ...

תודה רבה

פורסם (נערך)

1. שוטף בחנייה הפרטית. אתה מוזמן להצטרף :-P

2. כרגע ב"אושר עד" באזה"ת, והשלמות של דברים טעימים ב"קשת טעמים" בכיכר המשטרה. אוטוטו נפתח רמי לוי חדש וענקי במקום הYOU אללה ירחמו באזה"ת הצפוני.

3. מהבחינה הזו, המצב קשה... יש את יומונגוס המעולים בצומת רופין, יש פאב חדש וממש נעים בשם "שרלוק". במתחם "מיקס" יש את בליקרי שפתוח גם בשבת. בשערי חדרה יש את ארומה ומקדונלדס שפתוחים גם הם בשבת. כשאין לי כוח להכין לילדים אוכל בשישי, אני קונה שווארמה אצל "סמי בכיכר", שממוקם... בכיכר...הכל ברמת העממיקו +/- . בשביל אוכל טוב ממש יש את כביש 2/4/6 עד מחלף הסירה, ואז ימינה :-P

לא מומלץ = לחנות בעיר בכחול לבן בלי להפעיל פנגו. מובטח לך דו"ח תוך 10 דקות. הפקחים חרוצים מאד.

מומלץ=החניה לתושבי חדרה היא חינם בכל העיר, גשו לקבל תו תושב.

גם אנחנו עברנו לשם מהרצליה לפני שנה וחצי בערך.

ההלם הראשוני היה חד, אבל קצר. מתרגלים להכנס לאוטו בשביל כל דבר.

תרבות=סרטים/הצגות/מופעים- מקו נתניה ודרומה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

^מה שהוא אמר, ומוסיף.

חדרתי (במקור) זה מספיק טוב?

1. שטיפת רכב "המנהרה" בתחנת הדלק על כביש 4 (נדמה לי ירמולובסקי).

2. קניות לבית-יש לך את מרכז mix ביציאה המזרחית של חדרה לכיוון גן שמואל. יש לך שם את שופרסל דיל מצד ימין מחוץ למתחם או את יינות ביתן בתוך המתחם.

3. לאכול בחוץ-יומנגוס בצומת רופין. ה-המבורגר הכי טעים שיצא לי לאכול. בית הפנקייק במחלף בית ינאי-קלאסיקה. השניצלים שלהם טובים אבל הפנקייק זה העיקר. קשת טעמים על כביש 4-בשביל כל הדברים הלא כשרים. פלאפל מומלץ-פלאפל "ברזילי" על רחוב רוטשילד בואכה בנק הפועלים. ה-פלאפל. שווארמה "סמי בכיכר" די מופלץ, יש לך את "אלוף הפלאפל והשווארמה" ברחוב הנשיא פינת הגיבורים בירידה מהקניון, שווארמה טעימה ויותר טובה מ"סמי".

4. תחנת דלק מומלצת-אותה התחנה בסעיף 1.

בכלליות מה מומלץ? לעבור מחדרה, אין בכלל מקומות בילוי בעיר הזו בשבת ומרכז הקניות הקרוב נמצא בגן שמואל. :lol:

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

גם אני למדתי משהו חדש. למרות שבמושגים של הרצליה, "סמי בכיכר" הוא "מציאה" של ממש, מבחינת מחירים, נדיבות וגם טעם. (כשכמובן מחריגים את "הפעמונים" ברמה"ש)

כבר השבוע תדגם השווארמה שמתן הציע. :-P

פורסם (נערך)

עזוב אותך מהשווארמה. על זה אפשר להתווכח.

על מה שאי אפשר להתווכח זה הפלאפל-הפלאפל "ברזילי", שבני הדודים שלנו באים לקנות אצלו בכמויות למרות שלידו יש עוד 3 דוכני פלאפל בטווח ראייה.

היו ימים שהייתי מגיע אליו ב9 בבוקר להרביץ מנה וכבר היה אצלו תור.

אגב, אם בראש שלך חומוסיה טובה, יש רק כתובת אחת-החומוסיה של חמודי שנמצאת בסמטת אורנשטיין. אם אתה מגיע מכיוון בנק דיסקונט והולך לכיוון הדואר, סמטת אורנשטיין

היא הסמטה הראשונה משמאל. החומוס שלו מדהים ואם אתה בא לקחת במשקל לפעמים הוא מפנק בקפה שחור חזק על חשבון הבית. הנה כתבה שנעשתה עליו ב"walla" ב2011:

http://food.walla.co.il/item/1881071

אנקדוטה קטנה (אך מצערת) על "ברזילי" - בתקופת הפיגועים בתחילת שנות ה2000 הדוכן היה ממוקם בתוך השוק העירוני 200 מטר משם.

התפוצץ אצלהם (הדוכן היה מנוהל על ידי אחים) מחבל מתאבד והרג כמה לקוחות אחרי שהוא בחר את התור אצלהם באחד הימים העמוסים.

הם לקחו את הדוכן, קיפלו אותו ועברו למיקום הנוכחי. איך שהם עברו, הפלאפליות הסמוכות התחילו להיסגר/להחליף בעלות.

מקום בילוי נוסף מומלץ-בית קפה "חנקין" אשר נמצא בכפר הים במעלה הצוק. אופציה נוספת-מוזיאון/בית קפה "פיינברג".

גם בית קפה נחמד וגם מוזיאון שמציג את אחת המשפחות הותיקות פה באיזור ואת סיפורו של אבשלום פיינברג.

אם מתחשק לך שיפודים, "שיפודי דובי" נמצאים בגבעת אולגה.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

לפני יומיים עברתי ליד "סמי בכיכר" - המבנה הרוס לגמריי. בלי קירות ובלי טיח. נראה שעושים שם אובראול.

אבל מה זה משנה? מאז ש"רפי בצומת" פתח אין יותר מדיי מה לחפש אצל סמי. בהחלט המשבעה הטובה באיזור לדעתי.

פאבים טובים יש לך בזכרון.

חומוס יש לך בפרדס חנה (בלו-באס).

בשרים יוקרתית יותר מרפי תמצא באיזור תעשיה קיסריה - קויאה.

בקיצור, נראה שהבנת את הרעיון... חוץ מבית משפט וביטוח לאומי, אין יותר מדיי מה לחפש בחדרה :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מצחיק. גרתי בחדרה מינקות, טינאייג'ר בשנות השמונים. לפני כעשרים וחמש שנה עזבתי, ומה שאני קורא כאן זה כאילו העיר לא השתנתה בכלל (למעט כמה מרכזי קניות).

אלוף הפלאפל, ברזילי (שעליו היתה שמועה שהשמן של הפלאפל היה מיחזור משנת 1972, כל פעם הוסיפו קצת... הפיגוע הנ"ל כנראה שם קץ לזה. טוב נו, סתם שמועה), ירמלובסקי, סמי וכדומה.

וכמו שנאמר, חוץ מכמה נקודות בודדות- אין מה לעשות בעיר. וזה די חבל, כי לעיר הזו היה פוטנציאל שאין שני לו; באמצע בין ת"א לחיפה, חוף ים משלה, יער אקליפטוסים (הגדול בארץ), ובזמנה ערימות של פרדסים וירוק בעיניים. אבא שלי ז"ל שהכיר את המאטריה בעיריה, אמר לי פעם ששורה של ראשי עיר הרסו אותה, וזה התחיל כבר בשנות השישים.

פורסם

יש את השטיפה הידנית בתחנת דלק פז בקיסריה.

שווארמה יש את שאולי הצומת המשטרה.

קניות - יינות ביתן, אושר עד, רמי לוי (בקרוב), קשת טעמים וטיב טעם (למי שחפץ בבשר פרה נמוכה, פתוח בשבת).

לאכול בחוץ - יש את המסעדה המזרחית החדשה בעמק חפר "שיפודי אחמד סעיד", יש את אוונגרד באיזוה"ת קיסריה, אצה וjapan japan בחדרה עצמה, ג'פניקה בM הדרך (יש עוד אחד באיזוה"ת קיסריה, אבל הוא פחות טוב), ואת יומנגס בצומת רופין. יש גם את bbb ומוזס בעמק חפר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לאכול בחוץ - יש את המסעדה המזרחית החדשה בעמק חפר "שיפודי אחמד סעיד"

דגמת? טעים? פתוח בשבת?

*את זה שלא ידעתי עד עכשיו שיש סניף של אוונגרד בקיסריה, אני רושם לעצמי כ- "נ" גדול.

כתושב הרצליה לשעבר, הסניף ברמת החי"ל היה נ"צ קבוע לסגירת הרעב אחרי בילויים לייליים.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

א) כן

ב) כן

ג) כן, אבל צריך להזמין מקום מראש או לחכות בתור לא קטן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתעלק על השרשור/מוסיף לו קצת חיים - אני וחברה שלי שוקלים לעבור לחדרה (אחרי שכנראה התייאשנו מלמצוא דירה נורמלית במחיר הגיוני בבנימינה/פרדס חנה).

איך המצב שם מבחינה יום יומית לזוג צעיר? להיעדר מקומות הבילוי אני מודע, אבל מה לגבי האוכלוסייה (שמעתי דברים לא הכי טובים על תושבי חדרה), פקקים בשעות הבוקר/הערב באזור מחלף אולגה (בעיר עצמה), האם יש זיהום מתחנת הכוח ובכלל, האם זאת אופציה סבירה בהנחה ואנחנו מחפשים משהו צפונית לחדרה אבל לא רחוק מדי מתל אביב?

פורסם

בתור אחד שנולד בחדרה ועזב אותה, האמת היא שלא הייתי חוזר לשם.

יש זיהום אוויר יחסית גבוה (אפשר לראות את העשן האפור שלפעמים יוצא מהארובה עוד מכביש החוף)

מבחינה יום יומית, יש ויש. יש מקומות שהאוכלוסיה שם צעירה (בעיקר בשכונה החדשה שבנו לא ממזמן ליד אולגה, לא זוכר את שמה) או באזור בית אליעזר, ויש שכונות בעלות היסטוריה בעייתית (שכונת פאר, גרתי שם בילדותי ועכשיו זה נראה כמו גטו בארה"ב, סלחו לי).

אני הייתי מחפש משהו באזור פרדס חנה-גבעת עדה. כביש 6 לא רחוק משם.

פורסם

^

כביש שש לא רחוק מצד אחד, ויש רכבת קרובה מצד שני (תחנת קיסריה). בעבר היה צורך לנסוע מסביב כדי להגיע לתחנה, ולא עוד- כבר כמה שנים שיש גישה לתחנה מהצד של פרדס חנה.

בקיצור, פ"ח עדיפה על חדרה, בטח מבחינת תחבורה. באלו שכונות לגור- אני לא מספיק מעורה. אולי יוכלו אחרים לתרום מניסיונם לעניין.

• תוכן חדש...