Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרים על המוצרים האלו:

(הרכב הוא סיאט איביזה לבן נבדה)

1PrlS1w.jpg

אני אקנה גם 2 דליים במקום אחר לשיטת השטיפה הזו(כל דלי עולה אצלהם 80 ש"ח).

פורסם

הקליפורניה לא זול כלכך, אבל לא קריטי.

JET SEAL יקר לטעמי, הייתי קונה מנזנרה PL או פוסו.

אפליקטור הייתי קונה סינים בזול, אבל נחמד שיש אחד איכותי, כדאי לשמור עליו.

שמפו יקר, מעדיף סיטרוס רק לדעת מראש דילולים.

כל הקטע עם המגבות לא משתלם, מחיר יקר למגבת בודדה, מה גם שצריך מגבת לייבוש.

לסיכום באופן כללי מוצרי CG שלא שוקלים הרבה אני ממליץ לקנות מאמזון, חשוב לא לעבור את רף המכס ולשים לב למשלוח.

מיוחד בתחום המגבות, אם זה מעניין אותך צור איתי קשר בפרטי עם דרישות ואנסה להרכיב לך סל משתלם.

פורסם (נערך)

נאמר לי שcitrus חזק מידי לאוטם ועדיף את הV7 שהוא בין החוזק של mr pink לסיטרוס. המגבת הכחולה היא להורדת מים ראשונית ואז הצהובה לייבוש מלא, האדומה היא לנקיון לאחר האוטם, זה מה שחשבתי בעקרון.

אגב, כמה חומר מהאוטם לשים לכל חלק?(מכסה מנוע, תא מטען, דלת וכו')

מבחינת זמנים, שטיפה אחת ל-3 שבועות ואוטם אחת לחודש וחצי זה בסדר?(האוטם לא יחזיק יותר?)

אגב הקליפורניה 3 ב40, פשוט המבצע לא נמצא באתר משום מה..

עריכה אחרונה על ידי popout
פורסם

אני אישית לא מתלהב ממגבות WAFLE, בטח לא במחיר כזה שעוד 20 30 שח אפשר לקנות UBER.

לגבי המשפו, המשפט הזה נאמר לעוד חבר בפורום, תראה מה הגיבו לו, אין לי ניסיון עם השמפו הזה אבל הביקורות לא להיט.

סיטרוס לא פוגע בשום דבר בדילול נכון, מקסימום אפשר לקנות סיטרוס פלוס איזה שמפו קליל עם WAX כמו מגווירס גולד או או משהו 'סולידי' כמו זה של אופטימום, זו כבר דעה אישית.

האוטם יחזיק יותר תחת יישום אופטימלי, יכול להחזיק גם חצי שנה, תזמון השטיפות תלוי בזמן הפנוי שלך, אין חוק בדברים האלו.

הייתי ממליץ לך להחזיק גם QUICK DETAILER, המומלץ ביותר - ONR.

ואם כבר כל המהלך הזה, חשוב מאוד לבצע פלסטלינה.

פורסם

גם אני שמעתי את המשפט הזה בנוגע לסיטרוס וקניתי את הV7.

בגלל מזג האויר, עוד לא יצא לי לשטוף את הרכב. וגם אם הייתי שוטף כנראה שלא הייתי יודע להעיד אם החומר טוב או לא. אין לי נקודה נוספת להשוואה.

בנוגע לאוטם שקנית:

עשית זאת פעם? איך למדת ליישם את החומר? מה הוא נותן בכלל?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא עשיתי, אבל זה לא נשמע מסובך.. שם קצת חומר על האפליקטור עובר על פאנל באוטו, שם עוד קצת עובר על פאנל נוסף וכו'. צריך לתת איזה 15-20 דקות לאוטם להתחבר לצבע ואז לעבור עם מגבת מיקרופייבר ולנגב את הכל.

אמור לתת הגנה ללקה ולצבע, בסוף קניתי את כל מה שיש ברשימה ואני אשטוף בקרוב.

• תוכן חדש...