Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במוו 2012 X1 הרכב ברמת ביזניס,מגיעה ללא IDRIVE וללא קרוז קונטרול.

אפשר לקנות בשוק המשומשות ולשנות במחשב הרכב? כמו שמוסיפים בהאודי למשל?

כמו כן האם אפשר להתקין גם את ה IDRIVE.

2012-BMW-X5-xDrive30d-cruise-control.jpg2014-bmw-f15-x5-cruise-control-buttons-guide-video-68164_1.jpgHTB1gY5WFVXXXXb7XpXXq6xXFXXXL.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigmik
העברה למדור טכני
פורסם
במוו 2012 X1 הרכב ברמת ביזניס,מגיעה ללא IDRIVE וללא קרוז קונטרול.

אפשר לקנות בשוק המשומשות ולשנות במחשב הרכב? כמו שמוסיפים בהאודי למשל?

כמו כן האם אפשר להתקין גם את ה IDRIVE.

[ATTACH=CONFIG]445286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445288[/ATTACH]

ניסיתי לגשש ברשת ולא ברור אם ניתן. מניסיון עם גולף 5 בהחלט ניתן להוסיף בקרת שיוט, לכן אני סבור שזה אפשרי. אבל רציתי לשאול אותך מדוע אתה מעוניין בכך? מניסיון, זה די מיותר... אני יכול רק לשער שאתה נוסע נסיעות בינעירוניות, אבל גם בנסיעה בינעירונית זה מתסכל... מלבד מהירות הנסיעה רוב הזמן נוסעים פה מפקק אחד לעומס אחר מה שבאמת הופך את המערכת למיותרת., זאת דעתי לפחות מניסיון. בנוסף זה הופך את הנהיגה לכל כך משעממת ובשעות לילה אפילו למרדימה... זה גם מניסיון...

בכל מקרה אמשיך לחפש

פורסם

אני משתמש הרבה בקרוז במהירויות שיוט גבוהות בכבישים נהוחים בהם אני לא רוצה להיתפס בטעות.

כביש 6, 431, 471 וכו.

שם את המהירות שאני רוצה וככה לא חורג.

אני בטוח שב X1 לא מרגישים מהירויות גבוהות.

A3

A4

פורסם

בגלל היכולת הגבוהה של הx1 לשייט ב140 כאילו זה 100, מחפש אני לא להגיע ולמנוע מראש

הפתעות שכאלה מראש. וסתם בגלל שזה חסר לי מאוד ואם אפשר אז למה לא, שלא לדבר על נסיעות ארוכות

ואפילו קצרות שבהן מעדיף להיות רגוע ונינוח במהירויות נמוכות ולא עצבניות.

• תוכן חדש...