Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי לטיול עם חברים..

לאחר בערך חצי שעה נסיעה... קרה הגרוע מכל... נעילת גלגל אחורי בלי שום אזהרה, מזל שהייתי במהירות נמוכה, אחרת הייתי עף לתוך אחד העצים שהיו בצד, אחרי שהסכלתי וחקרתי קצת.. הגעתי למסקנה שהבוכנה נתפסה, האופנוע לא מניע בדירדור, והקיק תקוע.

קראתי לאבא הוא הגיע והעמסנו את האופנוע ונסענו חזרה הביתה, לאחר כמה שעות, קרה דבר מוזר, הבוכנה השתחררה והמנוע מניע שוב!

מה לדעתכ צריך לעשות עכשיו..? להמשיך לנסוע כאילו כלום זה בסדר..?

ואולי תוכלו להגיד לי מה הסיבה לתפיסת בוכנה? בהנחה שיש שמן במנוע.

תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור..

נ.ב

מדובר ב-CR 125 עם זה חשוב.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

פי התיאור שנתת? הייתה תפיסת מנוע כי המנוע התחמם, ושהוא התקרר , היא השתחררה.

לדעתי זו לא תפיסה מחוסר שמן, אלא מחום גבוה שמקורו בעיה במערכת הקירור.

מה שנפוץ ב125 בשנים של הכלי שלך זה שהבעיה היא :

1. מחזירי שמן במשאבת מים הלכו, והמים עוברים לגיר, הסימן הוא שתרוקן שמן גיר ואז צבעו יהיה לבן דייסתי.

2.שגלגל שיניים של ציר משאבת מים(הוא עשוי מאוקולון) נטחנו לו השיניים, ואז אין סירקולציה של המים , מה שגרם להתחממות.

כעיקרון רצוי לפתוח לבדוק, וגם לעשות מנוע עליון, בוכנה , אטמים, ולבדוק אם הצילינדר לא נפגע.

מה שבטוח תתחיל לקשקש בכיס ולחמם תחבילה, בקשר לחלקים, פרטים בפרטי.

מקווה שהייתי לעזר.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

יש לי שאלה...

במקרה כזה נגיד ואני נוסע על אופנוע הילוכים אז אם אני לוחץ על הקלאץ איך שאני מרגיש שהגלגל האחורי נתקע אז זה לא עוזר?

כלומר אם מכל סיבה כמו הבוכנה נתפסה או חלק אחר במנוע נתפסו אז אם אני לוחץ קלאץ אז הגלגל האחורי ימשיך להסתובב נכון?

ומזל באמת שהייתה במהירות נמוכה אחרת לא הייתי רוצה לחשוב מה היה קורה לך חס וחלילה...

נסיעה בטוחה ומהנה...ונקווה שהבעיה תיפטר במהירות ותוכל להמשיך לנסוע ולהנות על הסיאר החדש והסוס שלך...(הלוואי עלי סיאר)

פורסם
יש לי שאלה...

במקרה כזה נגיד ואני נוסע על אופנוע הילוכים אז אם אני לוחץ על הקלאץ איך שאני מרגיש שהגלגל האחורי נתקע אז זה לא עוזר?

כלומר אם מכל סיבה כמו הבוכנה נתפסה או חלק אחר במנוע נתפסו אז אם אני לוחץ קלאץ אז הגלגל האחורי ימשיך להסתובב נכון?

ומזל באמת שהייתה במהירות נמוכה אחרת לא הייתי רוצה לחשוב מה היה קורה לך חס וחלילה...

נסיעה בטוחה ומהנה...ונקווה שהבעיה תיפטר במהירות ותוכל להמשיך לנסוע ולהנות על הסיאר החדש והסוס שלך...(הלוואי עלי סיאר)

אם תלחץ קלאץ הגלגל לא ינעל, כאמור אם תלחץ לפני הנעילה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מממ קרה לאחי גם בזמנו עם הCR 250 שלו

לצערי זה קרה לי(האופנוע של אחי היה ואני רכבתי) ואני הייתי במהירות קצת יותר גבוהה אז עפתי...מזלי שזה היה חול עמוק...בכל מקרה לא נראה לי שאפשר לחזות מתיי הבוכנה הולכת להיתפס ולתפוס ת'לאץ לפני...או שכן? חחח לא נשמע הגיוני...

פורסם

זה היה קורה לנו באופן קבוע בפאנטיקים אינדורו קומפטישן בזמנו(כשהיינו צעירים וטיפשים),היינו ממתינים שהמנוע יתקרר , מניעים, וממשיכים כאילו אין מחר...:screwy:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני לא מבין גדול אבל יכול להיות ש...

אולי הבוכנה לא מתאימה לצילינדר וכשהיא מתחממת מסת המתכת גדלה ותופסת יותר מקום בצילינדר ונוצרת הסתימה.

אולי צריכים להרכיב בוכנה ממש בקצת טיפה יותר קטנה ולשים עליה רינג יותר גדול שיאטום את הרווח ?

פורסם
אם תלחץ קלאץ הגלגל לא ינעל, כאמור אם תלחץ לפני הנעילה.

מה זאת אומרת...אם אני ילחץ שניה אחרי שהבכונה תתפס על הקלאץ אז הגלגל לא ישתחרר?

יענו עזוב תחריקה נגיד והצלחתי להשתלט על האופנוע במשך השניה עד שלחצתי על הקלאץ אז מה זה לא יעזור כאילו?

פורסם
מה זאת אומרת...אם אני ילחץ שניה אחרי שהבכונה תתפס על הקלאץ אז הגלגל לא ישתחרר?

יענו עזוב תחריקה נגיד והצלחתי להשתלט על האופנוע במשך השניה עד שלחצתי על הקלאץ אז מה זה לא יעזור כאילו?

שניה זה הרבה יותר מידי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...