Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק הבאסה שהיא ידנית, ואם כבר ידנית, הכי מפתה אותי כרגע זו הS1, עם הIS38, שAPR מציעים, רכב כזה קטן עם 360 כ"ס לארבעת הגלגלים, נשמע כמו חלום. רק שאני מאוד נרתע מתיבה ידנית, כי אני מעביר הרבה מאוד שעות בפקקי ירושלים הידועים לשימצה. אבל האמת שבאמת הרכב הזה ברח לי מהראש, אנסה לברר לגבי נסיעת מבחן

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dahuky, ביצעת נסיעת מבחן ברכב לא? לא ראית שיש לך בורר מצבי נהיגה אשר מקשיח או מרכך את המתלים?

ה S1 מגיעה בכל העולם אך ורק עם מתלים אדפטיבים. אין אופציה אחרת. כך גם, לא ניתן למשל לקבל את הרכב ללא קסנון ולא ניתן להזמין DSG. הרכב לא יוצא מהמפעל עם סטאפ אחר פרט למתלים אדפטיבים!

פורסם

dahuky, ביצעת נסיעת מבחן ברכב לא? לא ראית שיש לך בורר מצבי נהיגה אשר מקשיח או מרכך את המתלים?

ה S1 מגיעה בכל העולם אך ורק עם מתלים אדפטיבים. אין אופציה אחרת. כך גם, לא ניתן למשל לקבל את הרכב ללא קסנון ולא ניתן להזמין DSG. הרכב לא יוצא מהמפעל עם סטאפ אחר פרט למתלים אדפטיבים!

HOLD צודק

פורסם

לא ברור לי אם אתה טרול או שאתה רציני. למה שיציעו לך את האופציה אם מדובר באבזור סטנדרטי!!? אין דבר כזה חבילת sline ברכבי s של אודי. כנראה שהסתכלת על a1 רגילה עם חבילת sline ולא על s1.

כולם כתבו לך כאן באופן חד משמעי שמתלים אדפטיבים מגיעים כסטנדרט כולל קישור לאתר היצרן.

אבל בכל אופן תהנה עם הסיאט, גם רכב מצויין.

פורסם

מה נדפק איתכם אנשים? אני לא אומר לכם מה אני חושב, אני אומר לכם מה היה, יכול להיות שהסוכן לא מבין כלום מהחיים שלו, אבל אני שאלתי אותו במפורש, הרכב לא מגיע עם אדפטיביים? ואחרי עיון (עמוק להבעיט) במחשב הנפלא שלו, הוא השיב שלא. ולא דיברתי על חבילת S LINE, יש מתלים שנקראים מתלי SLINE שהם אופציה לשדרוג שעולה כדומני 8900 ש"ח

• תוכן חדש...