Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכאורה פשוטה אבל משום מה לא מצאתי תוכנה שעושה זאת בלי להכנס לעסקי האנימציה.

לעשות סרטון GIF מערימת תמונות ותיזמון מתאים - סחבק יודע (תודה).

לעשות סרטון GIF בפוטושופ עם "מעברי תמונות" - יודע אבל מצריך הרבה מאד התעסקות.

מה שחסר לי זה תוכנה פשוטה (חינמית?) שעושה את המעברים "המגניבים" האלו בין התמונות,

כאלו שניתן לעשות בפשטות בכל מצגת PPT רגילה, רק שאני זקוק לזה בסגירה בפורמט GIF עם מגוון

של סוגי מעברים כאלו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מכיר עוד מימים ימימה - זה בדיוק החוסר אפקטים במעברים שדיברתי עליהם.

וגם על האפקטים האלו רצוי שתהיה שליטה ותיזמון מהירות מעבר, לא רק על כמות הזמן שאתה צופה בכל תמונה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אם זה עוזר לך, אפשר לייצא מפאוורפוינט (לפחות בגרסאת 2010 ואני מניח שמעלה) את המצגת, כולל כל האפקטים, לקובץ וידאו WMV.

משם להמיר ל-GIF כנראה יהיה יותר פשוט.

לא התעמקתי אם יש פתרונות מהירים יותר.

פורסם
נשאל את זה אחרת - למה אתה צריך קובץ GIF בעצם?

אתר אינטרנט.

אם זה עוזר לך, אפשר לייצא מפאוורפוינט (לפחות בגרסאת 2010 ואני מניח שמעלה) את המצגת, כולל כל האפקטים, לקובץ וידאו WMV. משם להמיר ל-GIF כנראה יהיה יותר פשוט.

לא התעמקתי אם יש פתרונות מהירים יותר.

שווה לבדוק.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...