Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אני מעוניין להכהות את החלונות בפיאט 500 שלי.

כמובן לפי החוק - כמה מותר להשחיר?

זקוק להמלצה לבעל מקצוע בבאר שבע והאיזור (נתיבות/אופקים וכו').

חשוב שיהיה איכותי, ומחיר סביר כמובן.

האם זה עוזר חס וחלילה במקרה של זריקת אבנים על החלונות? (זה לא חלון ממוגן אבל זה בעצם מדביק את כל החלון)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מותר לך להכהות את החלונות נוסעים מאחורה גם הכי כהה וחשוך.

החלון האחורי הגדול, אומרים ששוטרים לא אוכפים אך בטסט יכולים לעשות לך בעיות.

הבנתי שהמדבקה מונעת ניפוץ הזכוכית.

פורסם

אושריקו - כמה מותר להכהות מלפנים? (לא את השמשה הקדמית כמובן, את החלונות שלי ושל הנוסע)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אושריקו - כמה מותר להכהות מלפנים? (לא את השמשה הקדמית כמובן, את החלונות שלי ושל הנוסע)

אסור בתכלית האיסור.

מה שכן, ישנם ציפויים מונעים חום וקרינה וכל הדברים האלו שקופים לגמרי.

פורסם

ומה עלות הגיונית לדבר כזה?

פורסם

דור, אם אתה באיזור המרכז בקרוב - תגיד. אפנה אותך לאדם הקבוע שאני וחבריי עושים אצלו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אני יודע שזה אסור. אל תהיו מצחיקים, התכוונתי שזה אמור להיראות כאילו ללא הכהייה ופחות למשוך תשומת לב.

כמובן שכל אחד ייקח על עצמו האחריות. גם אני רציתי להכהות פעם את הקדימה, לא משתלם מבחינת השוטרים והטסטים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...