Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2015 או 2016

Shay Tuvya
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניגוד לקוטג' או מנה פלאפל, לא תקבל את הפולו שלך בקופה. יקח זמן עד שהרכב יהיה מוכן, עד שיאשרו לך את המימון, עד שהרכב יצא מהנמל אם הוא בכלל בארץ.

לך לסוכנות ביום רביעי ותפתח הזמנה. תשריין לעצמך את התנאים של הפסדו-מבצע ותציין בפני איש המכירות שאתה מעוניין לקבל את הרכב בינואר. תאמין לי שאתה לא היחיד שיבקש את זה, יהיו רבים נוספים. מבחינת צ'מפיון ברגע שנפתחה הזמנה ושולמה מקדמה התבצעה מכירה וזה מה שקובע.

נכון, יהיו עוד כאלו. כולם מבולבלים. להמתין 3 חודשים בשביל הבדל בשנתון זה מגוחך.

פורסם
טרנדליין. האם קיבלת שדרוג של משהו האבזור ? מערכת מולטימדיה ?

מערכת מולטימדיה מגיעה בתור ברירת מחדל.

ההבדלים לא ממש גדולים בין הגרסאות.

הוא הציע לי במסגרת המבצע את הקונפירם (נראה לי) הדגם היותר מפואר במחיר כמו שלפני ההנחה של הטרנליין שזה יוצא גם ככה משהו כמו 6000 ש"ח

פורסם
נכון, יהיו עוד כאלו. כולם מבולבלים. להמתין 3 חודשים בשביל הבדל בשנתון זה מגוחך.

למה מגוחך? אם תסתכל קדימה על השלב שתרצה למכור אותו אתם תרשום בשנת יצור ביד 2 2015. אם חלילה תרצה טרייד אין הם מסתכלים גם כן על השנה שהרכב עךה לכביש. רוב האנשים שתרצה למכור להם יעדיפו שנה קדימה עם הפרש נמוך של 200 300 שח

פסיכולגי, כן אבל תופס.

פורסם (נערך)

התחדשתי היום בפולו תגיע עוד חודש וחצי גרסת ה110 קומפורטליין.

6000 הנחה + 2000 תלושים.

מקווה שעניין הדיזלגייט לא ישפיע על השוק יד שנייה בעתיד... בכל מקרה מתכנן להישאר איתה עד הסוף..

הרכב הנוכחי שאותו כנראה אמכור הוא פולו 2001 שאיתי 11 שנה, סוס מנצח לא מחליפים (מחדשים) :)

לגבי עניין 2015 או 2016 שאלתי ואי אפשר לקבל את המחיר מבצע אם הרכב עולה לכביד ב2016. לעומת זאת באודי וסקודה אין בעיה עם העניין הזה.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

אבא שלי קנה לפני שנה את האוטו מבסוט עליו מאוד. צריכת דלק נפלאה. בפנים מרגיש כמו משפחתית ואפילו שזה רק שנה האוטו מבחינה פיזית כאילו יצא לפני 5 דק מהמפעל הכל יושב במקום כמו שצריך. רק המערכת של הדימום מנוע בנסיעה יכולה לשגע לפעמים אבל מתרגלים.

פורסם
למה מגוחך? אם תסתכל קדימה על השלב שתרצה למכור אותו אתם תרשום בשנת יצור ביד 2 2015. אם חלילה תרצה טרייד אין הם מסתכלים גם כן על השנה שהרכב עךה לכביש. רוב האנשים שתרצה למכור להם יעדיפו שנה קדימה עם הפרש נמוך של 200 300 שח

פסיכולגי, כן אבל תופס.

עברו לבדיקת חודש. יש אפקט פסיכולוגי מסויים אצל חלק מהאנשים אבל להמתין 3 חודשים זה מופרך בעיני.

אין מהות של ממש בעניין השנה. יש גם אנשים שנעזרים באסטרולוגיה ומיני כשפים לקבלת החלטות. זה אומר שאני צריך ליישר קו עם זה?

פורסם
עברו לבדיקת חודש. יש אפקט פסיכולוגי מסויים אצל חלק מהאנשים אבל להמתין 3 חודשים זה מופרך בעיני.

אין מהות של ממש בעניין השנה. יש גם אנשים שנעזרים באסטרולוגיה ומיני כשפים לקבלת החלטות. זה אומר שאני צריך ליישר קו עם זה?

אסטרולוגיה, מיני כשפים ומחירון לוי יצחק הרשמי.

זה המחירון של פולו 1.2 אוטומט שעלתה לכביש בינואר 2013:

1-2013.JPG

וזה המחירון של דצמבר 2012:

12-2012.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אסטרולוגיה, מיני כשפים ומחירון לוי יצחק הרשמי.

זה המחירון של פולו 1.2 אוטומט שעלתה לכביש בינואר 2013:

[ATTACH=CONFIG]440782[/ATTACH]

וזה המחירון של דצמבר 2012:

[ATTACH=CONFIG]440781[/ATTACH]

המחיר היותר רלוונטי לדיון הוא המחיר לפולו מאוקטובר 2012 והוא 70,800.

אז המשמעות היא 4200 ש"ח בפער לשלושה חודשים. אותי זה עדיין לא היה משכנע להמתין שלושה חודשים.

אני מודה שהארת את עיני בעניין המחירון ואכן לוי יצחק שם דגש משמעותי על החלפת השנה. תודה על ההבחנה. זה בעיקר אומר מה שווה באמת המחירון הזה. אבל אין להתווכח על מעמדו, רק להצטער.

מכל מקום הדיון הוא כאמור תיאורטי בגלל תנאי המבצע המתייחס למלאי קיים. וזו הסיבה למבצע.

• תוכן חדש...