Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לסגור חוזה על יחידת דיור בשכונת נווה דקלים בראשון לציון, והייתי שמח לקבל המלצות מאנשים שגרו/גרים בסביבה או מכירים את האזור:

1. היכן לעשות קניות של מזון (חצי חינם ליד הסינמה סיטי?) וכן של מוצרים שונים לבית (האם יש חנויות סטייל הום סנטר או טמבוריות זולות יחסית באזור)?

2. איפה יש פאבים טובים באזור (פרט לפאב האירי בסינמה סיטי)?

3. האם יש פקקי תנועה רציניים באזור בבוקר, ואיך מאיפה כדאי לצאת מהשכונה על מנת להימנע מהם (השכונה נמצאת קרוב למפגש של כביש 20, 4 ו-431, אז יש מספר אופציות כדי להגיע צפונה/דרומה יותר)?

בסך הכל השכונה נראית מצוין (שכונה חדשה יחסית, אוכלוסיה טובה ואמידה, קרוב לסינמה סיטי/רכבת/כבישים מרכזיים וכדומה), אבל אם יש עוד המלצות אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

יש אחלה פאבים ברוטשילד, שכונתיים ועממים.

גם בסינימה סיטי אחלה ד'א.

אין פקקים, אני נוסע כל יום מאזור רוטשילד לאזור תעשייה החדש- דרך העיר אין פקקים, וגם כשאני רוצה קצת להנות מהנסיעה ובוחר דרך 4311 ו20 אז אין פקקים. בשעות 9 בבוקר אני מדבר.

אני ממש אוהב את ראשון, עברתי לפני שנה וחצי מראש העין ומבחינתי זה שדרוג משמעותי, יש פה הכל- ממקומות בילוי עד אזור תעשייה עם כל תחום שתרצה וגם עירייה שמתפקדת מעולה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

גרתי באיזור 3 שנים (פרס נובל) אין ספק שזהו האיזור הכי יוקרתי בראשון לציון, ורמת החיים בו גבוהה מאוד, גישה מהירה לאיילון, ולכביש 431 החדש, מרכזי קניות, בילויים, מכללה, בקיצור אתה הולך ליהנות.

לגבי השאלה שלך, את הקניות שלך תעשה אך ורק ב"חצי חינם" שליד הסינמה סיטי, יש סופר לא רחוק ממך, בפרס נובל, אבל הוא יקר להחריד, נדמה לי "שופר סל שלי" .

אם אתה לא שומר שבת, ואתה תקוע מבחינת קניות, יש לך בא"ת החדש סופר טיב טעם, (רשום בוויז "טיב טעם מערב") הוא כמובן פתוח בשבת, למרות כל הטרפות שנמכרות שם, מאוד נח לעשות שם קניות כשתקועים בשבת, חלב, ירקות, ביצים וכד'

בידיוק כשעזבתי, סיימו לבנות שם חדר כושר מפואר העונה לשם "קאנטרי 360" ,ממש צמוד למכללה למנהל.

כך שאם אתה מתאמן אתה מסודר.

או לחילופין את מועדון הVIM, שבסינמה סיטי, שאפילו יותר קרוב אליך.

מבחינת בילויים וחיי לילה, יש לך את הסינמה סיטי, ואת היס פלאנט, שממש קרובים אליך, ואם בא לך קצת תל אביב, מטר ממך נמצא איילון צפון, 10 דקות בלילה ואתה בתל אביב .

לגבי עוד שאלות אתה מוזמן לשאול , ושיהיה לכם בשעה טובה :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

הסינמה סיטי מאז שנפתח היה תמיד המוני מדי בשבילי, בגלל שהוא במקום מרכזי ונגיש אז יש המון ילדודס ואני ממש שונא לראות שם סרטים כתוצאה מכך.

ה YES PLANET הרבה יותר סולידי, נעים, יש שם גם פאבים, אגם נחמד שאפשר לטייל ובית הקולנוע עצמו נראה ומרגיש איכותי יותר.

אני הייתי קונה רק בחצי חינם, ולאט לאט הבנתי שזה בכלל לא בחינם, חלק מהדברים יותר יקרים אפילו והעומס שיש שם לפעמים זה נוראי..

אז עברתי למגה בסינמה סיטי, מחלקת הבשר שם טובה והם התחלפו למותג you אז הם הורידו מחירים.

ליד החצי חינם יש את הגלידה דלי קרים, מעדניית החברים (מוצרי החלב יותר זולים מהסופר, אבל כשאתה מבקש גבינות ונקניקים אתה לא יודע מה אתה מקבל, אין שמות על המוצרים, יש אנשים שזה יפריע להם ויש שלא, אני הפסקתי לקנות שם נקניקים אבל עדיין יש להם מוצרים שאני קונה שאין בסופר).

יש מסעדה זולה ונחמדה בשם "המסעדה" (הייתה קינג ג'ורג) קרוב לקניון הזהב, כל המנות ב-30 שקל.

ויש תחנת דלק זולה ליד קניון הזהב עם (אני מסתכן בסקילה ע"י פורום הדיטיילינג) שטיפה חינם אם עוברים את קניון הזהב וממשיכים לעיקול לכיוון חולון.

בימי שישי יש בכל אזור קניון הזהב - סינמה סיטי פקקים, גם לפעמים בשעות הצהרים 3-4.

טמבוריות חפש במרכזים שכונתיים קטנים - כרמים, נווה ים לדוגמא

אם אתה הולך לקנות דברים קצת יותר רציניים ממנורה אחת יש את ארכא, מרכז הגבס וכו'..

פורסם

תודה רבה על התשובות. למען האמת לא ידעתי/זכרתי בכלל שיש את היס פלאנט באזור, ועוד במרחק הליכה, אז אין ספק שנבקר שם.

בנוגע לאזורי התעשייה בראשון - האם יש יתרונות כלשהם לאזור התעשייה הישן (הכוונה היא לזה שליד המכון הוולקני/כביש 44?) על פני החדש, שיצדיקו נסיעה עד לשם? האם זה מקום זול יותר או עם מבחר גדול יותר של חנויות מאשר אזור התעשייה החדש והסינמה סיטי?

פורסם

יש שם יותר מוסכים ,לא עלינו .

פאבים שכונתיים - אידאה , רנאטו , כצה , תרצה , ברסה ( לך תמצא מקום כשיש משחק של ברצלונה) , פוקנה ,בינצ'י , אוטו .

רק סע בחמישי או שישי בערב את הקטע של רוטשילד מדודיק משקאות ( פינת הרחובות רוטשילד-רמז) עד קניון רוטשילד ותבין לבד שהמקום גועש

אוכל בחוץ - אגאדיר ליד הזהב , מיטבול באזור התעשייה הישן ,נאפיס (אבל זה נקרא כבר חולון שם, וחוץ מזה אני תמיד אעדיף את הסניף באזור תעשייה הישן) , לופט והסוהו (רק עסקיות ,יקרים להחריד ממה ששמעתי).

חצי חינם אחד היקרים בראשון בשורה התחתונה.

תלך להוציא תו תושב ומהר , אתה יכול להגיש את הקשה באתר אינטרנט אם יש לך את כול המסמכים סרוקים !

אם זקוק לעוד דברים , מוזמן לבקש חופשי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בואו נגיד ‚ שלא חסר מה לעשות בראשון ‚ בישן יש לך את הסוהו שזה סוג של מקום לראות ולהראות (יקר מאוד) הנאפיס לטעמי בישן עדיף ‚ יש גם את הלופט שזה לבוא עם קבוצה גדולה ועוד הרבה מקומות (את המוסכים הרסו כבר ויש המון מסעדות) ‚ בחדש יש את נאפיס מערב (ענק) קניונים בלי סוף ‚ סינימה סיטי וכמובן את ה-YES פלאנט ‚ שם יותר אינטימי על ספת האגם‚ אם אתה אוהב אז גם מקום לטיסנים ומכוניות על שלט וגם את הסופרלנד (אם יש ילדים) גם בחוף יש את אחת ממסעדות הדגים הטבות ביותר כמו גם עממיות יותר ‚ בקיצור לא חסר .

פורסם

אני גר לידך, בנווה ים.

קניות מבצע בחצי חינם / טיב טעם אם נתקעתי בשבת (יקר).

פאבים יש לך לא מעט, בחוף הים יש את ה MILA שזהו דאנס בר, קיבוץ על החוף.

יש פאבים כמו המיץ' ליד אגאדיר מקום נחמד עם מבחר יפה של וויסקי וכו'.

ליד היס פלאנט את הדראפט 55 ועוד כמה מקומות באותו איזור.

האוטו בחולון / מרכז ראשל"צ ולא מעט פאבים באיזור מרכז ראשל"צ - הבעיה העיקרית היא חניה.

פקקים יהיו לך בבקרים מדי פעם בעיקר כביש משה דיין, משני הכיוונים הכי הרבה לכיוון כביש 4.

אני לדוגמא, עובד באיזור תעשיה החדש צמוד לקניון הזהב אז קורה לפעמים שנסיעה לוקחת לי בערך 15 דק' בגלל הכביש, לרוב זה פחות קורה אם תצא נאמר בשעות כמו 7:20/7:30.

כמובן שזה חל גם על שעות סיום העבודה כמו 16:00 עד 18:00, לצאת מחצי חינם בשעות האלו יכול להיות סיוט של ממש - אני מדבר על המתנה של חצי שעה בשביל 2 ק"מ נסיעה לבית.

אם אתה עובד באיזור הזה אז כדאי לך להגיע בשעות הנ"ל או לאחר השעה 09:00 אם התברכת בעבודה עם שעות נוחות :)

במידה ואתה עובד באיזור תל אביב - אני מצטער. :p

Opel Adam S 2017

פורסם

כל תושבי מערב ראשון, ממליץ לכם בחום לקנות אך ורק בסופרדוש בת-ים (יש 2 סניפים שקרובים למערב ראשון, בקניון 'בת-ים' ובקניון 'בת-ימון'). הרבה יותר זול מכל הסופרים בראשון.

דלק אפשר למלא באותה הזדמנות ב"יעד" או "סד'ש" באזור תעשייה בת-ים. יש גם סד"ש במשה דיין לכיוון חוף הים.

מוצרים שונים לבית יש לך מקסטוק בראשון, ליד חונים קונים. לגבי טמבוריות יש לך הום סנטר ומחסני תאורה אחד מול השני תלוי מה אתה צריך בדיוק מ"טמבורייה".

מקומות לצאת אני אמליץ גם על היודל'ה שצמוד לנאפיס (תלוי גם בן כמה אתה אני לא חושב שזה מקום למישהו מעל 26). יש גם את התומא בר שזה בר מסלולים ביס פלנט אבל המקום בפיצוץ אוכלוסין רוב הזמן, אז צריך לצאת לשם ב22:00 גג על מנת לתפוס מקום. אם אתה מחפש כפרות לך ל6&5 זה מול אבולעפיה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בטמבוריות אני מתכוון למשהו סטייל הום סנטר רק יותר קטן וזול (מן טמבוריות שכונתיות, כמו שמישהו הציע, אז מניח שאעשה בהן סיבוב).

בנוגע לסופרים - יש סופר (מאלו שהומלצו כאן או משהו אחר) שלא עמוס בטירוף במהלך השבוע אחרי השעה 16:00 (או לפחות יש מספיק קופות כדי לא להתייבש שם שעתיים)?

ודבר אחרון, תחנות דלק - יש הרבה תחנות באזור התעשייה החדש, יש למישהו המלצה על תחנה אמינה שהוא מתדלק בה עם מחיר נמוך יחסית (לרוב אני מתדלק בשעות הערב המאוחרות/בוקר מוקדמות, אז אין סכנה של עומסים)? ראיתי המלצות על סד"ש בראשון ועל התחנה שליד קניון הזהב (דלק?)

ושוב תודה על כל התשובות, לפחות מבחינת הפאבים עושה רושם שאני מסודר.

פורסם

קודם כל נווה דקלים שכונה מצוינת ויוקרתית מאוד בראשון.

לגבי פאבים, יש את הסינמה כמו שאתה מכיר, יש את היס פלאנט ויש פאבים טובים ברוטשילד (אוטו, ברנרד וכו') ובהרצל - הידועים והמוכרים - רנאטו, בארסה ועוד כמה.

יש גם כמה טובים באיזור תעשיה הישן.

מבחינת טמבוריות, הזולות יותר נמצאות בעיר ממש, איזור רוטשילד וכו'.

לגבי תחנה, אני מאוד אוהב לתדלק בתחנת דלק "טן" בהרצל. מחיר זול ואני הייתי מתדלק שם קבוע.

פורסם

נצל"ש - אנחנו זוג צעיר שמחפש דירה בראשל"צ, אבל אפילו לא יודעים באיזה שכונות לחפש.

מחפשים דירה 2-3 חדרים עד 3500 שקל, מוכנים למתוח עד 4000 למשהו יוצא דופן. (דירות בלבד, לא יחידות דיור).

התקציב ריאלי? איזה שכונות מומלצות יותר ואיזה פחות?

פות"ש - תסלח לי על ההדחפות :)

פורסם

אני בידיוק סיימתי חוזה ועברתי שכונה, נווה דקלים זה מקום מצויין, אני עם קטנוע ועובד בתל אביב ככה שאיילון מעולם לא היה פקטור.

הסיבה שעזבתי זה כי לא מצאתי יחידת דיור שהיא לא מרתף, או מעבר דרך בעל הבית. כנל לגבי פרס נובל ונווה ים, הכל מרתפים. יש רחובות שהשכנים קצת מהטיפוסים שלא יודעים לדבר וישר מזמינים משטרה, חסימת חנייה או כל נושא פעוט כזה או אחר, לא רוצה לקרוא להם בשמם. תלמד את השכנים שלך.

לגבי תדלוק, אני אישית בלי שום סיבה נראית לעין מתדלק במיקה, אבל לא באמת מסתכל כמה זה עולה לי כי אני מתדלק בתדירות מאוד נמוכה את הרכב, הקטנוע זה העיקרי.

בנווה דקלים במרכז המסחרי יש מכבסה שהשתמשתי בשירותיה רבות, אחלה דבר.

יש מן קיוסק עם מאפייה, הפיצה מדהימה אבל אין משלוחים, ושאר דברי המאפה מלבד הפיצה מזעזעים.

קניות יש את יינות ביתן בקרבת מקום שזה יחסית ריק מאדם ומחירים סבירים. חצי חינם רק התור מייאש אותי, בכל אופן אני גר לבד ככה שעוד 5 שקל בקנייה כוללת אני אחסוך לעצמי עצבים וזמן יקר.

פאבים ובילויים? תל אביב במרחק 5 דקות בשעות הבילוי, ככה שלרוב זה גורם לראשון להיות מיותרת מהבחינה הזו. כמובן תלוי בגיל של הבליין וברמת ה"כוח" שלו באותו רגע נתון.

בכל אופן, נחמד לראות שיש פה הרבה ראשלצים

פורסם

מבחינת טמבוריות, הזולות יותר נמצאות בעיר ממש, איזור רוטשילד וכו'.

לגבי תחנה, אני מאוד אוהב לתדלק בתחנת דלק "טן" בהרצל. מחיר זול ואני הייתי מתדלק שם קבוע.

תודה. אני גם מתדלק בעיקר ב"טן" (בבאר שבע), אבל בראשון התחנה נמצאת בהרצל, אז הנחתי שהאזור עמוס (לא בהכרח התחנה עצמה, אלא הכבישים באזור), ולכן יהיה נוח יותר לתדלק במערב ראשון.

קניות יש את יינות ביתן בקרבת מקום שזה יחסית ריק מאדם ומחירים סבירים. חצי חינם רק התור מייאש אותי, בכל אופן אני גר לבד ככה שעוד 5 שקל בקנייה כוללת אני אחסוך לעצמי עצבים וזמן יקר.

תודה על כל ההמלצות שנתת. אם זה באמת 5 שקלים (ואפילו 10, רק שלא יהיו מחירים של טיב טעם) לקנייה של כ-300 שקל שאנחנו עושים פעם בשבוע אז אין ספק שזה שווה את החיסכון בזמן.

• תוכן חדש...