Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 שנת 2007 עם 165 כ"ס כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב.

מה החליפו בטיפול 15? תסתכל בקבלה

אני יסתכל כשאני יפגוש אותו אני יבקש את הדף

הוא אמר פלאגים ומצתים וכו.. אני ידבר איתו

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב. אל תשכח לבקש את כל הקבלות שהוא מחזיק אצלו, לא רק של הטיפול האחרון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אני כבר רכשתי את הרכב הזה הוא יגיע ברביעי בגלל החגים וישלי רשיון כבר שנתיים ,שזה לא הרבה זמן אבל בשבילי זה כן ,דרך אגב בן 19 זה שאני רושם עדיין עם חחחחח לא אומר שאני לא מבין

לא ידעתי שאסור להתשתמש פה בחחחח ואחי רק קראתי את הכללים אני חדש פה כמו שאמרתי אין צורך לזלזל.

לא מזלזל. פשוט יש פה תופעה שלעתים שרשורים נפתחים ע"י ילדים סתם בשביל הכיף ללא מטרה ממשית, אותם השרשורים נראים כמו זה שאתה פתחת.

בכל אופן תתחדש ותהנה מהרכב.

פורסם

שלומי, רק תעדכן אותו שפלאגים נהוג להחליף לאירודיום שמחזיקים 100אלף ק"מ. זה יותר משתלם במנוע הזה בגלל מורכבות ההחלפה (יחסית)

פורסם

תתחדש!!

אין ספיישל אדישן רק לימיטד אדישן שמוסיף 2% למחירון בלבד.

מחיר הבסיס לשנתון הוא 36,000 ומשוקלל 36,700.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא הייתי משלם 38 על הרכב הזה,

במחיר כזה אפשר להשיג שנת 2008 ואולי אפילו 2009.

אמנם אין גג שמשף אבל יש קרוז קונטרול, ואפילו מסכים בחלקן, והפנים קצת יותר חדש.

תתעלם מהמחירים שאנשים דורשים, הם מאוד רחוקים ממחירי המכירה האמיתיים בפועל.

קרוז קונטרול יש גם בדגמי 2006 הבסיסים.

מתיחת הפנים היא מ-2007 ולא מ-2008!

כאשר באותה שנה היא קיבלה את המנוע החדש יותר.

הגרסה הכי מומלצת בכל מה שקשור לביצועים ואיבזור זאת ה-2.5 ליטר אבל זו סובלת ממוניטין אמינות לא מוצלח.

turboy

• תוכן חדש...