Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מדבר בעיקר על היישום ColorNote Notepad Notes

הנייד עצמו בטל ומבוטל, השאלה היא האם מה שרשמתי לי בפתקיות נמצא אך ורק על הנייד או שהם יושבים על שרת חיצוני אליו אוכל לגשת? רשמתי לי שם מידע די חיוני...

יכול להיות שאחת מיישומי הגיבוי שהיו מותקנים בנייד - שמרו את ההערות שם?

פורסם

סליחה שאני לא מחכה את ה- 24 שעות שאמורים לחכות לפני הקפצה, אבל הלחץ אצלי ממש גדול. המכשיר נגנב וכניראה כובה ע"י הגנב. בפתקים הצהובים היו לי אוצרות ממש (בשביל הזכרון שלי, לא בשביל הגנב) וחוץ מזה אני בכלל מתענין במה קורה עכשיו? ומה הגנב יעשה איתו? במכשיר אגב היה פעיל קוד גישה/פתיחת המכשיר בהקלדה.

פורסם

קודם כל תירגע. רוב הסיכויים שהכל בסדר.

האם הפעלת את שירות ה"סנכרון וגיבוי" בחשבון גוגל שלך? אם כן, רוב הסיכויים שכל האפליקציות שלך יושבות על השרתים של גוגל וברגע שתקנה טלפון חדש ותכנס אליו אם פרטי המשתמש שלך הוא פשוט יוריד את כל האפליקציות שהיו על המכשיר הישן.

אני לא מכיר את האפליקציה הזו ספציפית, אבל הייתי מציע לך לעשות חיפוש בגוגל לשם שלה בצירוף PC Version או Web interface או משהו דומה. האם בהפעלה הראשונית שלה נדרשת לשם משתמש וססמה? אם כן, אולי יש אתר שממנו ניתן לגשת למידע הזה או שאפילו המידע הזה מסתנכרן לשרתים של האפליקציה וברגע שתתקין אותה מחדש ותכנס עם אותו שם משתמש וססמה האפליקציה תשחזר את המידע לבד.

בקיצור, בגלל תדירות החלפת מכשירים מאוד גבוהה של משתמשים היום, הרבה מאוד חברות דואגות שיהיה קל "לנדוד" את האפליקציה עם כל המידע למכשיר אחר. אילו אני אתה לא הייתי נלחץ מאוד.

מקסימום אפשר לשלוח "לעצמך" מייל עם הכותרת "גנב יקר שלום" ושם להסביר לו שאתה מוכן לקנות את הטלפון חזרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...