Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לעבודה,C3 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני נמצא כבר חודש בתהליך חיפוש רכב אשר יתאים לצורכי העבודה שלי.

הנסועה היומית שלי היא 150 ק"מ בקירוב,בתוך העיר (חיפה והקריות).

שמתי לב שהרבה חברות תקשורת ומחשבים מספקות לטכנאים שלהם C3 פיקאסו E-HDI.

גם אני,בתור טכנאי עצמאי מחפש רכב שיתאים לצרכיי,ודיי ננעלתי על הדגם הזה.

אני מחפש חוות דעת על המנוע (E-HDI ) ועל הגיר כמובן (כבר התרגלתי ל AL4)

גם הבנזין 1.6 120 כ"ס בא בחשבון.

בתודה מראש ושנה טובה לכולנו

פורסם

לא מפריע לי שהיא חד מצמדית,אני יכול לחיות עם זה.

אני מעוניין לדעת על אמינות המנוע (גם דיזל וגם בנזין) ואמינות התיבה הספציפית הזאת

אני מדבר על רכב שנת 2015

פורסם

הבנזין הוא מהדור החדש והוא פחות מוצלח מה-1.6 דור קודם שהותקן ב-C4 הקודמת וב-307 (110 כ"ס).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ל 150 ק"מ ביום רק דיזל:

1. חסכוני ב 30%-40%

2. נעים יותר לשימויש יומיומי בזכות סחיבה טובה בסל"ד נמוך ומומנט גבוה יותר משמעותית.

3. מנוע גיזל בדגם זה יותר מוצלח ממנוע בנזין.

4. את הדיזל יהיה קל יותר למכור לאחר כמה שנים עם קילומטרז' גבוה.

פורסם

תודה רבה לכולם,הדיזל בהחלט נראה כבחירה ההגיונית.

לגבי הגיר,אני מבין שזה לא ה AL4 של שנות התשעים והאלפיים,מישהו יכול לספר קצת על הגיר הזה ? מה הדגם ? האם הוא אמין ? האם זה AL8 ? או דגם מקביל ומשופר ?

פורסם

הגיר החד מצמדי הוא בעצם תיבה ידנית שהאוטו מפעיל את הקלאץ', עם כל המשתמע מכך (להוריד את הרגל מהגז בהעלאת הילוך, זינוק בעלייה ושות').

אם אתה זקוק למרחב, הייתי הולך על הסניק דיזל, למיטב ידיעתי ולפי מה שראיתי בפורום אמינות טובה מאוד (גם הגיר), והוא גדול יותר ועדיין חסכוני.

פורסם

היו לנו 2 כאלו בנזין ידניות בליסינג, אצלנו הן לא הפגינו אמינות כלכך טובה,

באחת מהן הלך לנו ההגה כוח בשתיהן היו בעיות במשאבת מים שהתפגרה בטרם עת, הן היו בנות שנתיים ועשו בערך 60 אלף כל אחת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מניסיון של 70,000 ק"מ על דיזל רובוטית, אין תקלות מהותיות. אצלי התפגר מצבר לאחר 3 שנים בדיוק.

טיפול קטן בסביבות ה-700 שקלים. טיפול גדול בסביבות 1100 שקלים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...