Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב - סובארו חדש.

מערכת מקורית קלריון, יציאות - USB, AUX, בלוטוס.

כרגע השימוש בו רק כרדיו והזרמת מוסיקה אפשרית בבלוטוס ו-AUX.

אין פונטים בעברית, כך שאין זיהוי אנשי קשר ומתקשרים כיוון שהאנשי קשר אצלי באייפון בעברית.

הותקן עליו מצלמת רוורס - כך שאני מבין שיש כניסת AV.

מעוניין למצאות את מלאו הפוטנציאל מהמערכת כולל הזרמת וידיאו להצגת סירטוני קליפ על המסך.

מצ''ב תמונת המערכת שיש לי ברכב..

me2mxrgyziod.jpg

תודה.

פורסם
מה דגם המערכת?

אם אין HDMI אז:

מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש בכניסת AV שהוא בחיבור RCA ואותו לחבר למתאם RCA TO HTMI

ראשית תודה על התגובה.

מה שאתה מציע בנוסף זה לחבר ל-HDMI מתאם HDMI TO USB, על-מנת לחבר אליו דיסקונ-קי? ואז אפשר לנגן וידיאו?

פורסם

אתה יכול לבדוק באילו קבצי וידאו המערכת תומכת דרך חיפוש הדגם באתר שלהם וכך להכין איזה דיסק עם כמה קליפים בוידאו ולצפות בהם במערכת.

כמו כן יש לך תוכנה נהדרת שנקראת wondershare אם אני זוכר נכון שדרכה אתה יכול להכין תפריט עם בחירת קליפים של וידאו,עשיתי את זה לפני כ-שנתיים אז אני לא ממש זוכר אבל זאת הדרך.

לגבי הזרמה של וידאו אין לי ממש מושג.

• תוכן חדש...