Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לשכן גנבו את ארבעת הפלסטיקים שמעטרים את החישוקים באאודי A4 שנת 2015, ואני מנסה להשיג עבורו (בהפתעה, לכן חסרים לי פרטים) חלופיים ברחבי הרשת.

מידת המגרעת בחישוק היא 69 מ"מ, כפי שניתן לראות בצילום המצורף.

בקישור הזה באיביי ניתן לראות מהו החלק שאני מחפש. מופיעה שם מידה של הקליפס (55-56), אבל היא קטנה לעומת המדידה המדוייקת שלי עם קליבר, 69 מ"מ.

אם למישהו יש גישה למספר הקטלוגי המתאים למידה 69 מ"מ, או הפניה לחלק המתאים, אני מאוד אודה לו.

עריכה: מצאתי את הפריט הזה, יש שם אפשרות בחירה בין רכבי אאודי שונים לפי שנה, מנוע סוג חישוק וגימור והחלק מתאים לכל מה שניסיתי. נראה לי שאלך על זה. יש הסתייגויות?

Audi_center_cup.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

זה תלוי בדגם של החישוק.

אני מכיר שלושה דגמים:

דגם 4B0 601 170 A עגול במידה 70 מ"מ.

דגם 8D0 601 170 עגול במידה 55 מ"מ.

דגם 8R0 601 165 שנראה כמו פרח.

יתכן שקיימים עוד דגמים.

תוכל לפרסם תמונה של החישוק ומידות, או לחילופין את המק"ט של החישוק? המק"ט אמור להיות מוטבע על החישוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

התמונה שפרסמתי בפוסט הראשון היא של החישוק שעל הרכב.

מדובר בדגם שנראה כמו פרח.

לקחתי צ'אנס והזמנתי את הפריט מהקישור שנתתי בעריכה בפוסט הראשון.

מקווה שזה שגנב בפעם הראשונה כבר לא צריך עוד סט.

פורסם

מסתבר שקיים עוד דגם שנראה כמו פרח. המק"ט שלו הוא: 4F0 601 165 N.

לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים. יתרה מזאת, קיימים פריטים ב-eBay שמציינים את שני המק"טים כך שבהחלט יתכן שמדובר באותו הפריט שיש לו שני מק"טים מסיבה לוגיסטית כזו או אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...