Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוויתי בין מידת האחריות שחברות לוקחות על המוצרים שלהם, אז כן, בהחלט השוויתי.

אחריות היא ביטוח, ביטוח הוא תמחור ניהול סיכונים, סיכון נמוך מתומחר זול. נזכרתי

פשוט בחגיגה התקשורתית שהייתה כשרכבים גרמניים הציעו סוףסוף 3 ש' אח'.

לא מכיר את האימפרזות למינהן מאז 92 אבל כבר אז הן לא 'רעדו',

למעשה גם DL 86 1.3 עם 145\55 בערך לא "רעד".

אולי חסר לך אוויר, או היה לך עודף אוויר

The first one to get angry loses

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי? חס וחלילה, מדובר באימפרזה החדשה שדוד שלי קנה כמה חודשים לפני הנסיעה המדוברת, כמובן אחרי שאת האימפרזה שנת 97 הקודמת העביר במשפחה.

מהכרות עם הנפשות הפועלות אני בטוחה שלמלא אוויר בגלגלים הוא יודע, אבל לנמנם ברכב תוך כדי נסיעה היה בלתי אפשרי עבורי.

אני לא חושבת שהארכת האחריות נועדה כדי להראות למי יש אמין יותר, אלא כדי להפוך את המוצר שלך לאטרקטיבי יותר בעיני הרוכשים, לתת לו עוד סוג של ערך מוסף.

הרי גם סיטרואן נותנים חמש שנים אחריות והבנתי מפוסט שכן בפורום שגם שנתיים מלאות על רכישה של משומשות בטרייד אין, למה שלא תשווה אותם לטויוטה ותשאל למה טויוטה נותנים רק שלוש שנים? התשובה פשוטה, הם צריכים להתאמץ פחות בשביל למכור. אם קונצרן VAG הצליח להדיח את טויוטה מהמקום הראשון במחצית הראשונה של השנה האחרונה כשהאחריות שהוא מספק היא שנתיים-שלוש למה לו להרחיב לחמש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כדי לסייע ללקוחות פולקסוואגן-אאודי שהלך להם הגיר או 'התפוצצה בוכנה', זו סיבה טובה 'למה' להרחיב אחריות.

אחריות היא כפי שפירטתי לעיל, ניהול סיכונים, לכל יצרן דרך אחרת, שמעתי על כאלה שאפילו בתקופת האחריות מאכילים את הלקוח מרורים. ולפי דברייך האימפרזות החדשות רועדות אם את אומרת שלדוד שלך לא חסר קצת אוויר ושהוא מאוזן

The first one to get angry loses

פורסם
אם משווים את החלק היחסי בקריאות מול החלק היחסי באוכלוסיה, אז קודם כל מצבם של האמריקאיות הכי חמור, ושנית, הקוריאניות במצב פחות טוב מהאירופאיות.

^ אתה טועה. אנא כנס ללינק למעלה, קרא את הכתבה והבן איך לקרוא את הגרף.

לא, yev, אתה טועה, וגם הכתב טועה.

המשפט הזה שגוי:

הרכבים האירופאיים מצדיקים, לפחות לפי הנתונים של שגריר, את הסטיגמה המוכרת ונתקעים הכי הרבה – 35.4% מבעלי הרכבים האירופאיים יזמינו קריאת שירות אחת לשנה לפחות.

הוא לא מביא בחשבון את גודל האוכלוסיה.

מה שכן מעניין יהיה לראות הוא את ההתפלגות בהתחשב בגיל הרכב, ביחס לארץ הייצור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהנחה שהמספרים נכונים, מה שבעייתי פה הוא שסופרים פה "קריאת שירות אחת לפחות" מול "אפס קריאות שירות". בעלים של רכב שהזמין 10 קריאות שירות יספר פה כמו כזה שהזמין קריאה בודדת, ולכן זה לא מדד טוב לאמינות.

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע איזה רכב אמין יותר ולא מנסה לטעון שאני יודע.

מה שאני יודע זה שהגרף של שגריר חסר מידע מהותי ממנו ניתן להבין איזה רכיב אמין יותר. סוג התלונה הוא נתון מאוד חשוב, וכמו כן התפלגות גילאי הרכבים לפי יצרן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ניתן להסכים שהמדד שניתן פה הוא מדד לכלום, בשטח אירופאיות לא מתקלקלות יותר מיפניות/קוראניות,

אני יכול לדבר על עובדות וזה מה שמשנה , לחבר טוב יש מגאן סניק שנת 2002 המושמצת, התקלןת הכי נוראה שהיו לו עד היום הם: החלפת השסטומים בגיר ב 800 ש"ח, ומפוח מזגן שמת 150 ש"ח מפירוק, עד כה הרכב מראה אמינות מופתית.

אז אירופאיות זה דפוק?

מצד שני, חבר טוב עם טויוטה קורולה רובוטית שפשוט העמיד את הרכב באמצע הכביש וקרא לחברת הליסינג שתשבור איתו את הראש.

אני חושב שהפורום התבגר מאז ימי הויכוחים הבלתי נגמרים על יפן ואירופה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בהנחה שהמספרים נכונים, מה שבעייתי פה הוא שסופרים פה "קריאת שירות אחת לפחות" מול "אפס קריאות שירות". בעלים של רכב שהזמין 10 קריאות שירות יספר פה כמו כזה שהזמין קריאה בודדת, ולכן זה לא מדד טוב לאמינות.

לא ברור לי מהכתוב אם זה נכון, אבל די סביר להניח שאין 10 קריאות שירות, כלומר שהרב מתכנסים לקריאה אחת.

אבל... נקודה טובה.

ובכל זאת, כמו תמיד, אי אפשר להתכחש לעובדות - יפניות יותר אמינות מהשאר באופן מובחן.

כמובן שהכי מעניין היה לראות לפי דגם מכונית... זה הנתון שבאמת צריך לעניין צרכן.

פורסם
כדי לסייע ללקוחות פולקסוואגן-אאודי שהלך להם הגיר או 'התפוצצה בוכנה', זו סיבה טובה 'למה' להרחיב אחריות.

אחריות היא כפי שפירטתי לעיל, ניהול סיכונים, לכל יצרן דרך אחרת, שמעתי על כאלה שאפילו בתקופת האחריות מאכילים את הלקוח מרורים. ולפי דברייך האימפרזות החדשות רועדות אם את אומרת שלדוד שלך לא חסר קצת אוויר ושהוא מאוזן

מבחינתך זאת סיבה טובה, אבל יושב שם מישהו בחברה שבונה את המודל העיסקי שלה. הוא רואה שגם בלי הרחבת אחריות הלקוחות לא מפחדים מהגירים המתהלכים והבוכנות המתפוצצות וקונים בהמונים את מהתוצרת, אז למה לו להרחיב את התקציב שהולך על מתן אחריות כשאפשר להפנות את הכסף למטרות אחרות או חלוקת דיבידנדים? בינתיים נתוני מכירות מבציעים על זה שהם עושים משהו נכון (עם זה שחלק גדול מההיצע שלהם מגיע אפילו עם שנתיים אחריות).

לגבי הסובארו, כן, יצא לי ליסוע בשתי אימפרזות חדשות, אחת פרטית השניה ליסינג, בשני המקרים אלה היו הבעלים שהורידו את הניילונים ומבינים איך מתחזקים רכב, שתיהן חווית הנסיעה לא הייתה שונה בהרבה מאיפרזה שנת 96 או 97. אז כן, כדאי שהם יציעו משהו נוסף למוצר שלהם כדי לנסות אולי למשוך חלק מהלקוחות של המתחרות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לא, yev, אתה טועה, וגם הכתב טועה.

הוא לא מביא בחשבון את גודל האוכלוסיה.

מה גודל האוכלוסיה חשוב (ברכבים הנפוצים)?

כשמדובר ברכבים הנפוצים, מה שחשוב זה כמה מזדות (לדוגמא) מתוך 100 מזדות - נתקעות. זה הנתון ששגריר מספקת והוא המקיף ביותר שיש בארץ. ולגבי הרכבים הלא נפוצים, ממילא כל נתון סטטיסטי עליהם הוא רחוק מלהיות אמין.

ניתן להסכים שהמדד שניתן פה הוא מדד לכלום, בשטח אירופאיות לא מתקלקלות יותר מיפניות/קוראניות, אני יכול לדבר על עובדות וזה מה שמשנה , לחבר טוב יש מגאן סניק שנת 2002 המושמצת, התקלןת הכי נוראה שהיו לו עד היום הם: החלפת השסטומים בגיר ב 800 ש"ח, ומפוח מזגן שמת 150 ש"ח מפירוק, עד כה הרכב מראה אמינות מופתית.

אז אירופאיות זה דפוק?

מצד שני, חבר טוב עם טויוטה קורולה רובוטית שפשוט העמיד את הרכב באמצע הכביש וקרא לחברת הליסינג שתשבור איתו את הראש.

WOW - לך יש ממש עובדות, הא ? ססטיסטיקה על שני חברים ?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
ניתן להסכים שהמדד שניתן פה הוא מדד לכלום, בשטח אירופאיות לא מתקלקלות יותר מיפניות/קוראניות,

אני יכול לדבר על עובדות וזה מה שמשנה , לחבר טוב יש מגאן סניק שנת 2002 המושמצת, התקלןת הכי נוראה שהיו לו עד היום הם: החלפת השסטומים בגיר ב 800 ש"ח, ומפוח מזגן שמת 150 ש"ח מפירוק, עד כה הרכב מראה אמינות מופתית.

אז אירופאיות זה דפוק?

אני חושב שהפורום התבגר מאז ימי הויכוחים הבלתי נגמרים על יפן ואירופה.

עם כל הכבוד, שתי דוגמאות אומרות מה בדיוק?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

למי שלא הבין הבאתי דוגמא איך ניתן לעוות נתונים איך שרוצים.

רב סרן שמועתי בטוח שרנו סניק זה רכב דפוק ועובדה אצלנו הרכב אמין כמו שד ומצד שני טויוטה מהוללת עושה בעיות

ניתן ללמוד מזה משהו? ברור שלא, כך גם מהסקרים האלה שעולים פה כל הזמן.

ואתם יודעים, מה נניח שסיטרואן יותר רגישה חשמלית ומכנית מיפנית ממוצעת, השאלה היא האם תחת טיפול נכון ובזמן ניתן יהיה לגשר על הפערים הללו ? אני חושב שכן.

לא רוכשים רכב כדי לחתזק אותו תחזוקת שבר ואז להגיד בואנה הטויוטה הזאת לא רואה מוסך

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז אירופאיות זה דפוק?

אתה לא מתייחס לעובדות אלא למקרה בודד, ואין לזה שום משמעות ו/או חשיבות ו/או תרומה לדיון.

זו סתם אמירה בעלמא.

פורסם
מה גודל האוכלוסיה חשוב (ברכבים הנפוצים)?

תקלות (קריאות) לכמות רכבים.

ככל שהאוכלוסיה גדולה יותר, סביר להניח שתהיה קריאה לרכב (כי סביר להניח שגיל הרכב יותר מתקדם וכו').

כשמדובר ברכבים הנפוצים, מה שחשוב זה כמה מזדות (לדוגמא) מתוך 100 מזדות - נתקעות. זה הנתון ששגריר מספקת והוא המקיף ביותר שיש בארץ. ולגבי הרכבים הלא נפוצים, ממילא כל נתון סטטיסטי עליהם הוא רחוק מלהיות אמין.

אני מסכים.

זה שאנחנו לא יודעים את הרכב האוכלוסיה (כמה דגמים וכו') פוגע במדגם.

אבל עדיין, בשביל היחס הזעום שלהם באוכלוסיה, לאמריקאיות יש הרבה קריאות. אם המדגם היה גדול יותר, סביר להניח שהמצב היה מחמיר.

עדיין, יש כפול אירופאיות במדגם מאשר קוריאניות, מה שמטה את הנתונים לרעתם, מבחינת הסיכוי לבצע קריאה אחת.

זה מציג את הנתונים של היפניות באור עוד יותר מחמיא.

עדיין, כל מכונית יפנית חמישית כן קוראת לגרר לפחות פעם אחת.

כלומר, הסיכוי שלך להתקע עם מכונית יפנית הוא... 20%.

ממש מעניין לראות נתונים בהתאם לגיל הרכב ודגמים.

צריך גם לזכור את הנתון היותר משמעותי מהאם קראת לגרר - כמה עולה לתקן...

פורסם

ככל שהאוכלוסיה גדולה יותר, סביר להניח שתהיה קריאה לרכב (כי סביר להניח שגיל הרכב יותר מתקדם וכו').

לא נכון. ככל שהאוכלוסיה גדולה יותר, הנתונים מדוייקים יותר, ותו לא. זה ברור שאם רכב הושק אתמול, אין עדיין ניסיון אתו אבל מדובר ברכבים הנמכרים בכמויות ולא בפורשה פאנאמרה .

אני מסכים.

זה שאנחנו לא יודעים את הרכב האוכלוסיה (כמה דגמים וכו') פוגע במדגם.

אבל עדיין, בשביל היחס הזעום שלהם באוכלוסיה, לאמריקאיות יש הרבה קריאות. אם המדגם היה גדול יותר, סביר להניח שהמצב היה מחמיר.

הרכב האוכלוסיה הוא 700000 מנויים שרכשו את הכיסוי באמצעות הביטוח שלהם (כלומר הנתון לא מושפע מסלקציה ואנטי סלקציה) . במספרים כאלה, האמריקיות בהחלט לא מספר "זעום".

עדיין, יש כפול אירופאיות במדגם מאשר קוריאניות, מה שמטה את הנתונים לרעתם, מבחינת הסיכוי לבצע קריאה אחת.

זה מציג את הנתונים של היפניות באור עוד יותר מחמיא.

כנ"ל. תזכרו שחלק מהנתונים חוצי דגמים ומוצא כמו תאונות דרכים, תקרים, מצבר שנגמר בממוצע אחת ל- 3 ,4 שנים ועוד). השאר - מאוד אופייני .

עדיין, כל מכונית יפנית חמישית כן קוראת לגרר לפחות פעם אחת.

כלומר, הסיכוי שלך להתקע עם מכונית יפנית הוא... 20%.

ממש מעניין לראות נתונים בהתאם לגיל הרכב ודגמים.

יש להם נתונים אבל אתה יודע מה אומרים הרוב על הרבה נתונים - to much information :-)

צריך גם לזכור את הנתון היותר משמעותי מהאם קראת לגרר - כמה עולה לתקן...

נכון מאד כי לתת כבלי עזר בהתנעה, לא כמו לגרור בגלל מנוע שצריך החלפה אבל...... להיתקע - זה לא נעים בשני המקרים.

גילוי נאות - אני מכיר את נתוני המקור של שגריר ואת הניתוחים שלהם - מקרוב

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...