Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

דווקא היא סבבה, אני מרגיש נוח יחסית במושבים וכל מי שעלה עליהם טוען שהיא רכה, כנראה בגלל העייפות של הבולמים.

טום, אני יודע טוב מאוד על מה אתה מדבר וברור לי לגמרי מה החסרונות במצב כזה, אמנם אני לא מכונאי על אבל ידע טיפה יש.

העדפתי לחכות שהם יהיו גמורים לגמרי וכנראה עכשיו זה המצב.

אבי חלפים, בכל מקום שאני בודק כל בולם של קייבה עולה 400 ומשהו לאחד.

מה כדאי לי לעשות ? לנסוע כרגע עם ההגה הלא ממורכז וכנראה כיוון שגוי איזה שבוע שבועיים ולהחליף הכל ביחד ולעשות כיוון חדש או לכוון ובהמשך להחליף את הבולמים? הצמיגים חשובים לי מאוד, גם כי הם איכותיים וגם כי ממש לא בא לי להחליף אותם (יקרים).

העיקר אנשים עוברים טסט עם בולמים נוזלים, מצחיק.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אתה עברת טסט עם הבולמים הנוזלים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני בעל קורולה 2001

והיתה לי גם את הבעיה של ההגה הלא ממרוכז

מה שהיה בעצם הכשילו אותי בטסט על גומיה בציריה

ושהלכתי להחליף את הגומיה הם פירקו את הציריה וחיברו את הגומיה וכנראה בגלל זה לא היה ממרוכז

הלכתי למוסך פרונט עשו לי כיוון פרונט ודחפו לי גם כיוון סרן אחורי רשמו 2 כיוון סרן אחורי 200 נראה לי והכיוון פרונט 150 יצא לי עם המע"מ 410 . אבל זה פתר את הבעיה

לגבי הנזילות בבולמים באמת כמו שכולם אמרו ממליץ לך להחליף רק ליפני ובאמת לא כדאי לחכות עם זה !

בולמים הם משחקים תפקיד גדול בבטיחות וגם בנוחות הנסיעה.

פורסם

אבסולוטלי לא תקין :lol:

חבל שבפורום שדן ברכבים, ממליצים ליסוע עם בולמים נוזלים או (אפילו בצחוק) לנגב נזילות כאלה ואחרות.

רכב שאינו תקין יכול להפתיע (לרעה) מבחינת התנהגות גם אם חושבים שהיא צפוייה.

כן, קח את הרכב לטסט as is ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם תעבור בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

למען האמת, אני סקרן לראות אם הוא אכן יעבור את המבחן, ובלבד שהוא יחליף את הבולמים בין כה וכה.

כל אלו שנוסעים על בולמים נוזלים או אפילו סתם שחוקים צריכים להבין שהם מנצלים חלק קטן מיכולות הבולמים בנהיגה היומיומית שלהם ולכן לשחיקה הזו אין ביטוי מורגש בנסיעה.

זה כמובן טוב. אבל אף אחד לא יערוב לנו שבנסיעה הבאה (או הבאה אחריה, או הבאה אחריה...) לא יתרחש מצב אחד שבו נצטרך קצת יותר ביצועים מהרכב כדי לחמוק מנזק חמור או גרוע מכך...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הטויוטה שלו תעבור טסט, כי בהודעה הראשונה שלו בפורום הוא רשם שהרכב היה על הליפט וניקו את הנזילת זמן מהבולם, הטסטר לא יראה נזילה טריה ויעביר אותו על זה טסט כמובן.

KYB לא קשים מדי אלה בדיוק ההפך הם רכים מדי לעומת MONROE

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אתם זוכרים הייתי פותח כאן המון שרשורים על ההתנהגות המפחידה בסיבובים עם הטויוטה.

הלכתי לכיווני פרונט, היו מכוונים לי, הייתי עובר טסט רגיל, לא היה שום דברים מוזרים.

החלפתי על הדרך גם בוקסות משולש ושום דבר לא עוזר, הרכב המשיך להיות מפחיד בסיבובים, אבל נזילות?לא היה בבולמים מעולם.

כנראה שעכשיו הם נוזלים וזה מסביר את החופשים שיש לי בבולמים וגם חוסר יציבות ברוחות או בגשם...

אני מכיר טוב מאוד את המגבלות של הרכב, אפילו את הכבישים שבהם אני יודע שאני אחליק איתו ואני נזהר.

מה שכן, היום ביצעתי בלימת חירום ואכן היה קשה לרכב לבלום הרבה יותר מפעם, והבלמים 100 אחוז טובים.

בואו נעשה חישוב, 4 בולמים של קאייבה עולים בערך ברוב החנויות באיזור של, בהערכה גסה, משהו כמו 1500-1800 שקל.

האם זה שווה את זה או שאני אשים בולמים סיניים שאני ממש אבל ממש לא רוצה לשים ובאמת שאני הכי מתנגד לדברים כאלו, אבל הכסף...

• תוכן חדש...