Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

חשמלאי הפורום.

ידית האורות אצלי בסמוראי מדליקה את אורות החניה,אור הדש ואורות אחוריים.אורות הדרך גבוה ונמוך נדלקים על ידי מפסק חיצוני.

שבוע שעבר לא נדלקו לי אורות החניה +דש+אחורה. בבדיקה של קופסת פיוזים ראיתי שהפיוז מותך.חבר עשה בית פיוז חדש לאחר שמשך חוטים מבית הפיוס המותך, שמנו פיוז חדש בערך שהיה והכל בסדר.היום שוב לא נדלק,בבדיקה בית הפיוס שלם,חוטים מחוברים היטב (הלחמה+בידוד) .החלפת הפיוז פתרה את הבעיה.השאלה שלי מה לבדוק על מה לעבור כדי לבדוק שהכל בסדר ,ומה סיבות אפשריות שנשרף פיוז אחרי שבוע.הפיוס לא נשרף במקום,לא מתחמם בית הפיוס היום עמדנו חצי שעה עם אורות דולקים ולא קרה כלום

תודה רבה

נ.ב

החלטנו להשאיר את הידית של אורות הדרך במצב הדלקת אורות חניה בלבד(לא עד סוף הסיבוב שלה ) כדי לוודא שהבעיה לא מהקונקטורים הישנים של פנסי הדרך,וגם אז נשרף.

אשמח לעזרה כיוונים וכו,תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

אוסיף שאין 'גניבות מתח' מהפיוז הזה למיטב ידיעתי. אין שום אביזר חיצוני שפועל עם הדלקת התאורה המדוברת.

חשבנו שאולי יש חוט שלא מבודד היטב ובנסיעה קופצנית גורם לקצר. הפעלנו את התאורה וניערנו את כל החוטים שקשורים לקו המתח המדובר. הפיוז סרב להשרף.

ניסינו גם להפעיל צרכנים אחרים ברכב מתוך מחשבה שאולי פעם עשו איזו שטות בהתקנה. הפיוז עדיין עמד איתן כנגד כל הנסיונות שלנו.

נציין שכאשר מדליקים את התאורה הנ"ל מתבטלת תאורת התקרה בתא הנוסעים. זה אמנם הגיוני שכאשר מדליקים אורות אין צורך בתאורה פנימית, אך אני לא מכיר כזה דבר משום רכב אחר.

האם כך זה אמור להיות או שזה קשור איכשהו לבעיה?

האם יש למי מחברי הפורום כיוונים נוספים לבדיקה?

בינתיים נראה שהשלב הבא זה לעקוב אחרי החוטים עם זכוכית מגדלת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני חושב שהיית בכיוון הנכון עם התאורה הפנימית שנכבית שאתה מדליק אורות חניה, אני לא מכיר משום רכב דבר כזה וגם לא הגיוני שהידית אורות תחליט בשבילי שאני לא צריך יותר את התאורה הפנימית דולקת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הקטע עם התאורה הפנימית מאז שקניתי את הרכב, הבעיה עם הפיוס כחודש.

התחיל בטיול כשהבהבהו לי אורות הדש בתזוזות ו בטיול לאחר כמה ימים כבו לגמרי ושם כבר התחלנו לחקור.

נניח וזו הבעיה ,איך נאמת את זה? לנתק את האור בתוך הרכב ו לבדוק עם עדיין נשרף?

• תוכן חדש...