Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב בן שנה וחצי, עבר כמה שיפורים

אחריות יבואן היא 3 שנים

אם אני קונה כיד שניה, איך אני יכול לדעת שהיצרן לא ראה למשל איזה שיפור ביד הקודמת והוא יתנער מאחריות?

A3

A4

פורסם

למה שלא תתקשר למוסך החברה הקרוב ותשאל לפי מספר הרכב? זכור לי מקרה שביקשתי פירט טיפולים של רכב לפני הקניה והתקשרו למוכרת לאשר לה להעביר לי את המידע...

קל ופשוט

פורסם

יש יבואנים שדורשים למלא טופס או לשלם סכום כלשהו כדי להעביר את הבעלות על האחריות. שווה לבדוק לפני הקניה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש יבואנים שדורשים למלא טופס או לשלם סכום כלשהו כדי להעביר את הבעלות על האחריות. שווה לבדוק לפני הקניה.

בדקתי היום טלפונית עם צמפיון - שם לפחות אין שום טופס. הכל עובר ליד השניה.

A3

A4

פורסם

אחריות היא אחריות ואמורה להיות כלפי המוצר ולא כלפי הרוכש. אם יש יבואנים שמנצלים את מכירת רכב כדי להתנער מאחריות זה לא תקין ולדעתי צריך לבדוק את העניין מבחינה משפטית. מובן שאם נעשו שינויים מכאנים או שהרכב לא טופל בהתאם להוראות היצרן ותנאי האחריות אז זה לא משנה מי בעל הרכב, האחריות תפגע ובצדק.

• תוכן חדש...