Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף ידני דיזל 1.9 (68 כ"ס) 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אין לי נסיון עם הרכב הספציפי אבל יש ברשותי גולף 2002 ידנית בנזין, אתה יכול לקרוא סיכום שרשמתי עליה.

בנוסף יש לנו בבית פולו 2003 SDI, בעלת אותו מנוע כמו בגולף המדוברת.

בנוגע ליתרונות וחסרונות של הגולף כרכב אתה יכול לקרוא את הסיכום שכתבתי על הרכב, בקצרה מדובר ברכב נוח, תא הנוסעים מזדקן באופן לא מדהים, בעיקר אם הרכב לא הכי שמור. קשה למצוא דיזל שמורה...

בנוגע לאמינות של המנוע שאני מכיר מהפולו שלנו עם 460,000 ק״מ מדובר במנוע אמין ביותר, הוא לא מתוחכם ואין יותר מדי מה שיתקלקל, בפולו צריכת הדלק עומדת על כ-18 קמ״ל, הגולף מעט כבדה יותר אז נראה לי שהיא מעט פחות חסכונית.

אל תצפה לאוטו מהיר מאוד, גם על הפולו מדובר ברכב עצל משהו אז הגולף בטח לא טובה יותר.

מקווה שעזר

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

היתה לנו כזו (היחידה בארץ בצבע "כחול פחם מטאלי" :)).

חסכונית מאוד, אמינה מאוד, וחלשה מאוד.

• תוכן חדש...