Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב של חמי ,לאחרונה התחיל עם סיפור שמידי הנעה או 2 פשוט הרכב מסרב להניע ,(במיוחד שהרכב חם) וקרא גם פעמיים בודדות שהוא כבה באמצע הנסיעה ,ובכל הפעמים הוא פשוט מסרב להניע עד שהרכב מתקרר קצת בד"כ הוא מניע ונוסע כרגיל

אתמול הוא קפץ אליי ,וביצעתי סריקה ,וקיבלתי את הקוד תקלה הנ"ל po430 חיישן מיקום גל פיקות

שאלתי היא כזאת ,האם מישהו נתקל בתופעה דומה ,ובאמת החלפת החיישן נפתרה?

האם אפשרי לבצע בדיקה (ללא סקופ) כדי לאמת את מצבו?

מהו מיקומו המדוייק בלנסר? יש כמה חיישנים ואני לא רוצה סתם.. בצד של הטיימינג או בצד השני?

בתודה מראש

רמי

פורסם
שלום לכולם

הרכב של חמי ,לאחרונה התחיל עם סיפור שמידי הנעה או 2 פשוט הרכב מסרב להניע ,(במיוחד שהרכב חם) וקרא גם פעמיים בודדות שהוא כבה באמצע הנסיעה ,ובכל הפעמים הוא פשוט מסרב להניע עד שהרכב מתקרר קצת בד"כ הוא מניע ונוסע כרגיל

אתמול הוא קפץ אליי ,וביצעתי סריקה ,וקיבלתי את הקוד תקלה הנ"ל po430 חיישן מיקום גל פיקות

שאלתי היא כזאת ,האם מישהו נתקל בתופעה דומה ,ובאמת החלפת החיישן נפתרה?

האם אפשרי לבצע בדיקה (ללא סקופ) כדי לאמת את מצבו?

מהו מיקומו המדוייק בלנסר? יש כמה חיישנים ואני לא רוצה סתם.. בצד של הטיימינג או בצד השני?

בתודה מראש

רמי

קוד תקלה 430 לא יכול להיות בסוג רכב שלך, רק עם רכב בעל מנוע 2 ממירים קטליטים לרוחב.

לגביי התיאור תקלה שלך , הוא נופל על חיישן קמשפט.

קרה לי איזה פעם אחת תופעה דומה שזה היה הפיתרון שלה, אבל מה שהיתי ממליץ לך זה לגשת לחפש משומש "לבדיקה" (בתקווה שהתקלה מופעה לעיתים קרובות..) ולבדוק האם התקלה לא חוזרת..

פורסם

היה לי משהו דומה,מחום והיובש החיבור לחיישן נשבר (כמעט). הדבקתי עם דבק מהיר מיוחד לחום. אחרי זה נסעתי עוד שנתיים עד שמכרתי את הרכב.

פורסם

עדכון ,מאחר והתקלה נהיתה בלתי נסבלת ,בכל כיבוי במצב טיפה חם הרכב לא מניע עד להתקררות של שעה וחצי לפחות,

רכשתי היום חיישן קאמשפט מקורי בעלות של 265 ש"ח ,עשיתי איפוס כמובן.. וברוך ה' התקלה לא חוזרת והרכב מניע בכל מצב

תודה לכלום

• תוכן חדש...