Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי שני שלטים בבית של הרכב, אתמול אחד הפסיק לעבוד, כלומר הוא דולק אבל הרכב לא מגיב לו.

חפרתי באינטרנט איזה 4 שעות במטרה לחפש איך מקודדים את השלט הזה ולא מצאתי.

מישהו מכיר מדריך או שיכול לכתוב לי איך לעשות זאת?

מדובר בשלט של בוש עם 4 לחצנים שכולל בתוכו קוד לפתיחת הרכב.

מצורפת תמונה.

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

יוסי

table1230B-806.jpg

פורסם

נסה להחליף סוללה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקורולה הקודמת שלי (משנת 98) גם לי היתה אזעקה של בוש כנראה דגם מעט מוקדם יותר, יש דמיון לבעיות שאתה מתאר ומה שהיה לי, אכן הבעיה היתה בשלט וכשבררתי עם מספר מתקנים אמרו לי שהכי פשוט לבטל את האזעקה הזאת ולשים אחרת או שבכלל שלא תיהיה אזעקה אלא רק נעילה מרכזית, זה לא נשמע לי הכיוון הנכון והמשכתי לחפש ולבסוף הגעתי למקום בגבעתיים שמתמחה בשלטים לרכב (לא זוכר את שמו אבל הוא ליד נחלת יצחק, נדמה ברחוב ערבי הנחל, יש לידו טמבוריה), עניין של חצי שעה והוא התאים שלטים חלופיים שתואמים באופן מלא לאזעקה של בוש גם בצורה של השלט המקורי, אני החלפתי כבר את שניהם באותה הזדמנות, עבד לי מצויין ובמקרה הזה מסתבר שהפיתרון העדיף גם היה הפיתרון הזול.

• תוכן חדש...