Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הקטע הקצר הזה, זה לגיטימי והוא יכול לעשות מה שבא לו. הוא לא הפריע לאף אחד אז מגיע לו שאף אחד יפריע לו בזמן הקפה!

הצלם הינו בן אדם עבריין (למרות שהוא נשמע כמו כו*ית) שמנסה לכפות על אנשים את מה שהוא חושב !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...

ואחרי שאמרתי את זה,וגיניתי את ההתנהגות של הבחור המצלם,צריך להגיד שהבחור שבחר לשבת,להמשיך לשתות קפה ולא לעמוד, מייצג קבוצה של אנשים אליטיסטים בעם,מורמים מעם,שמאל קיצוני,כאלה שמשוכנעים שיש להם בעלות על התבונה,כאלה שמפרסמים כל שני וחמישי סטטוסים מתנשאים בגנות האזרחים שבחרו בבנימין נתניהו לראשות הממשלה בפעם הרביעית.

...מה אתם חושבים?

אני חושב לעצמי, מהיכן לך מה הדעות הפוליטית של היושב?

לצלם אין שום זכות לצלם מישהו ברחוב ובטח שלא לתקוף אותו מילולית, כולם נעשו חכמים ומדברים על סרטון השוקולד במקום להסתכל על עצמם במראה, ההתנהגות של הצלם היא הבזויה והמשפילה.

פורסם

בשירת ההמנון , בצפירה נהוג לעמוד.

שותה הקפה מבזה את עצמו,

הצלם מבזה את עצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מותר לך לצלם את מי שאתה רוצה ברשות הרבים, כל זמן שהצילום לא מבזה את המצולם.

מה שהצלם עושה פה, זה בכוונה לבזות, והוא יכול להתבע בשל כך.

אבל, אין שום הגבלה אחרת על צילום אנשים במרחב הציבורי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
יש בעייה עם המושג "כבוד מינימלי", מי מחליט מה זה כבוד מינימלי ?

הבחור ישב ושתה את הקפה שלו בשקט, לא צעק, לא צחק, לא שם מוזיקה רועשת, לא שם מערכון של הגשש בפול וליום וצחק, לא הפריע, ולא עשה שום דבר מכוון כדי להפריע.

הוא המשיך לעשות את מה שעשה לפני הצפירה, מבחינתי זה עונה על ההגדרה של כבוד מינימלי.

מצלם הסרטון טען שצמד הגברים ישב ושתה את הקפה שלהם בהנאה, ואף דיברו וצחקקו. כבוד מינימאלי זה לא. גם אם זו לא התמונה המלאה, אצא מנקודת הנחה שכן, כי אין דרך להוכיח אחרת. במקרה כזה, היה פה חוסר כבוד מוחלט. בחירה לשבת ולא לעמוד במקום ציבורי בזמן הצפירה היא בחירה לגיטימית, אך ראוותנית ופרובוקטיבית. מילא, אכן היו יושבים ושותקים, אך אם הם אכן דיברו בזמן הזה, זו חוצפה.

ימני ושמאלני?, תתבגר כבר.

אתה חי במדינה שמתחלקת לימין ושמאל, תצטרך לחיות עם זה.

קל מאוד להתייפייף ולהאשים את הצלם וחברו בהתנהגות לא נאותה, אך הם עדיין לא מרכז השיח. יש פה צמד אנשים פרובוקטיביים שבחרו להראות את דעותיהם במופגן ובדרך לא לגיטימית בעליל. אם אני הייתי שם, עומד בצפירה ושוקע במחשבות על חבריי החיילים שנהרגו, והצמד האלו היו קוטעים לי את המחשבות בצחקוק וקולות לגימה, לא הייתי מגיב לגמרי אחרת.

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתם יודעים מה מעציב?

א. יום הזיכרון צמוד ליום העצמאות.

ב. החוק מחייב לסגור את כל העסקים בשעה 7 בערב ביום הזיכרון. בעקבות כך, היום למחרת הופך מיום זיכרון ליום מסע קניות אוכל מטורף בסופרים מיכוון שכולם רוצים אוכל ליום העצמאות בערב ולמחרת כאשר עושים את המנגל "המסורתי".

ג. אתם צריכים להיות בסופר, לראות איך כולם לחוצים, דוחפים ומקללים. פתאום נשמעת הצפירה, כולם עוצרים. נגמרת הצפירה וכולם חוזרים לדרכיהם הרעות.

מסקנה

לפני שאתם באים בטענות לאותו בחור, הציבור הישראלי צריך להתבונן על עצמו ולעשות בדק בית רציני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני חושב שכל הכבוד לו,

אם הוא לא מאמין בזה או מכבד בדרך אחרת ועומד על זה.

יש מלא שנעמדים ושמים זין ורק מחכים שהדקה הזו תעבור,לפחות הוא לא צבוע.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש כאן בבון שראה הזדמנות להרוויח כמה לייקים - אומרים שזה גורם לאנשים עם מחסור בבטחון עצמי להרגיש טוב - ולכן לא היסס להשפיל בפומבי אדם שלא עשה שום דבר רע או לא מכבד. הוא המבזה היחיד בסיפור הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש כאן בבון שראה הזדמנות להרוויח כמה לייקים - אומרים שזה גורם לאנשים עם מחסור בבטחון עצמי להרגיש טוב - ולכן לא היסס להשפיל בפומבי אדם שלא עשה שום דבר רע או לא מכבד. הוא המבזה היחיד בסיפור הזה.

שואל שוב, מניין לך לדעת שזוג הבחורים האלו לא ישבו, דיברו וצחקקו בזמן הצפירה כשסביבם אנשים מנסים להתייחד עם זכר חבריהם שנהרגו?

הרי זה מה שנטען.

מדוע לתקוף רק את הדרך הגועלית שהוצגה הפרשה, ולא להתעמק גם בפרשה עצמה?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אתם יודעים מה מעציב?

א. יום הזיכרון צמוד ליום העצמאות.

ב. החוק מחייב לסגור את כל העסקים בשעה 7 בערב ביום הזיכרון. בעקבות כך, היום למחרת הופך מיום זיכרון ליום מסע קניות אוכל מטורף בסופרים מיכוון שכולם רוצים אוכל ליום העצמאות בערב ולמחרת כאשר עושים את המנגל "המסורתי".

ג. אתם צריכים להיות בסופר, לראות איך כולם לחוצים, דוחפים ומקללים. פתאום נשמעת הצפירה, כולם עוצרים. נגמרת הצפירה וכולם חוזרים לדרכיהם הרעות.

מסקנה

לפני שאתם באים בטענות לאותו בחור, הציבור הישראלי צריך להתבונן על עצמו ולעשות בדק בית רציני.

בדיוק מה שאני טוען,אי אפשר להתאבל באותו יום ולהתכונן לחגיגות.

זה לא מסתדר לי בראש העיניין הזה.

אולי לאנשים חזקים רגשית,

לי לוקח כשבוע להרגע מיום זיכרון קשה כזה,

יום העצמאות צריך להיות שבוע אחרי יום הזיכרון,לפיכך.

פורסם (נערך)

אז מה אם הם דיברו או צחקו? [הנה דוגמה לפרופגנדה, השימוש במילה צחקקו שמרמזת על לעג. רק זה מדגיש על מגמתיות הכותב/שלך ומוריד מן האמינות של ההקשר].

אין כאן שום פרשה. יש כאן אולי, במקרה הכי גרוע, בנאדם שלא מכבד את זכר הנופלים. זכותו. אם כל אדם שלא מכבד משהו היה מהווה פרשה, אז אתרי החדשות היו קורסים. חלאס עם ההיסחפות על כל פיפס של כל אדם.

המצלם בבירור מחפש פרובוקציה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מקבל את דעתך, אך לחלוטין לא מסכים איתה.

צחקוק כשלעצמו איננו בהכרח ביטוי של זלזול. צחקוק ודיבור בזמן הצפירה הוא לחלוטין זלזול.

אנשים סביבך רוצים דקה בודדת של שקט, לזכר אנשים שהכירו, משפחה או חברי ילדות, שמתו.

המעט שתוכל לעשות הוא פשוט לשבת ולשתוק. אין בעיה, אל תקום ותעמוד. שב ותמתין שתגמר הצפירה ותמשיך במעשייך.

אין בעיה, שלא יכבד את זכר הנופלים, אך כבוד לסביבה שלך ולרגשותיהם, זה המעט שמתבקש. לדעתי, זה הישראלי המכוער. הישראלי שמחפש את טובתו האישית, את הזכויות שמגיעות לו, ושכולם יזד**נו. בבית שלך תעשה חגיגה, בחוץ לכל הפחות תשתוק.

ביום הכיפורים האחרון נכנסו לנצרת עילית 3 ערבים עם טרקטורון, מוזיקה בערבית ודגל פלסטין ונסעו בסמטאות העיר. מה, זכותם לא?

לא. זו פרובוקציה, זה חוסר כבוד לאנשים סביבך.

אלו סך הכל שלושה אנשים שכל מה שהם רצו זה לחפש את הראשון שיעיר להם. הרי אסור להגיד להם כלום, הם לא חלק מיום הכיפורים. אבל אתה, כחלק מהחברה, צריך להתחשב גם בסובבים אותך.

ומצטער, אני לא רואה הבדל גדול בין השניים שישבו ודיברו בזמן הצפירה כשמסביבים אנשים שרק מבקשים דקה של שקט, לבין אותם ערבים פרובוקטיבים.

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

פורסם

אתה חי במדינה שמתחלקת לימין ושמאל, תצטרך לחיות עם זה.

חבל מאוד שזה עומק של הדו-שיח בעם, מין הסתם מדינה דמוקרטית תהיה מחולקת בין ימין ושמאל, זאת מהות הדמוקרטיה ואני גאה בזה.

אבל בכוח לייחס לשמאל מאפיינים אנטי-ציוניים זה לחבל במודע בחברה הישראלית ובחוסן הדמוקרטי שלנו (אני זוכר צילום מסויים של מנהיג מסויים עם כאפייה על ראשו).

לצערי, חלק ממשפחתי המורחבת שייכת לנטורי כרטא, והם אנטי-ציונים במוכרז, הם אלו שרוקדים עם המחבלים, אז גם הם שמאלנים?, הם בכלל לא מצביעים בבחירות.

חבל שעומק הדו-שיח בתוך המחנה הדמוקרטי עושה דמוניזציה לתפיסת עולם שלמה.

אני מכיר לעומק את רבדיה של החברה הישראלית, אני שמאלני ותמיד הייתי, אבל במשך 10 שנים התגוררתי בהתנחלות קטנה בשומרון, וחבל שעומק הדו-שיח הוא כזה, באמת חבל.

פורסם

אני לא חושב, מצידי בכל אופן, שהנושא פה הוא דמוניזציה למתרס השמאלי בציבור. יכול להיות שזה מה שיוצר הסרטון ניסה ליצור, אך אני בכל אופן מדבר על אותם זוג גברים כאינדיבידואליים שלא שייכים לשום צד. אני מדבר על חוסר כבוד כלפי הסביבה, לא עליו כשמאלני אנטי ציוני שונא חיילים.

• תוכן חדש...