Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוסע ממטולה לאילת או בחזרה? גם זה לא 8 שעות.

האמת היא שאין הרבה עצות. נסה לישון אחה"צ ככל יכולתך, הצטייד בתרמוס גדול של קפה וקצת סנדביציקים, חטיפים ופירות והפעם את המזגן. אם אפשר - קח לצידך מישהו שאוהב לפטפט ולא נרדם בעצמו (זו הבעיה שלי עם אשתי - בשעה 9 בערב סוגרת 24 ויהי מה). פעם בשעה עצור בתחנת דלק, אכול ושתה משהו, שחרר את השלפוחית והמשך בדרכך.

ו...לא. נהיגה מהירה מהמהירות המתאימה לדרך אינה הפתרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. שתיה עם קופאין.

2. רצוי מוזיקה טובה או מישהו לדבר איתו.

3. לעצור במהלך הדרך פעם בשעה וחצי - שעתיים, להתרענן ולהמשיך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יודע אם חבריי יאהבו את זה,

אבל באירופה שנסעתי הרבה, הכנתי קטעי סטנד אפ בפלאפון וזה העביר לי מלא זמן ללא תחושת עייפות

זה לא מונוטוני כמו שירה ( הרי כולנו מכירים את השירים שאנחנו אוהבים, כמה אפשר? ), לא דורש אפילו להסתכל על הפלאפון ובקיצור לי זה ממש עזר

פורסם

עצירה כל שעה וחצי שעתיים, חלונות סגורים עם מזגן ששומר על רכב קריר ונעים, ומוסיקה או סטנדאפ כמו שיניב הציע.

ממליץ, אם זה אפשרי כמובן, להכין את המח כמה ימים לפני וללכת לישון מאוחר עד שתגיע למצב שאתה הולך לישון בשעה שבה תסיים את הנסיעה וכך יהיה לך קל יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עשיתי מלא נסיעות כאלה בארה"ב. AUDOBOOKS ועצירות בתחנות דלק. כולל לנמנם 20-40 דקות אם צריך.

משקפיים צהובות של סרנגטי לנהיגה עוזרות גם, אבל אין לי.

פורסם
1. שתיה עם קופאין.

אוי ואבוי. הוא עוד עלול להתנהג כבבון.

אם כבר - קפאין (caffeine), אם כי אני מסופק עד כמה יעורר ומצד שני כמה לחץ יגרום בשלפוחית (לקפאין יש תכונה לגרום לייצור שתן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נענה לשני המרכיבים של השאלה: איך לנסוע שמונה שעות בלי להתעייף? תישן כמו שצריך לפני הנסיעה, ותבצע עצירה למנוחה כל שעה עד שעה וחצי לכל היותר. עדיף לבצע עצירה קצרה (כמה דקות) כל שעה מאשר עצירה ארוכה כל שעתיים.

כמו כן, תנוחת נהיגה יעילה תקטין את העייפות ותגדיל את העירנות. גם נסיעה במהירות המתאימה לתנאים וברווח מכובד מרכבים אחרים לא תדרוש ממך דריכות כמו בנסיעה מהירה יותר או במרווחים קצרים יותר.

איך לא לעייף את העיניים בנהיגת לילה? שמשה נקייה ואורות נקיים ותקינים יקטינו את עייפות העיניים ואת הסנוור. ככל הניתן, סע עם אור הדרך ("גבוה"). עמעם אותו רק על מנת לא לסנוור את זולתך, והדלק אותו כשאתה חולף על פניהם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ודאג שפנים הרכב [לוח המחוונים] לא מסנוור. אם האור בוהק מדי ברוב הרכבים יש מתג ששולט בעצמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פתח דיון בפורום והגב למספר שירשורים.

תמיד יש ציפורי לילה שישמחו לגלות משועמם שאפשר לשחק איתו פינג פונג.

מן הסתם הסקרנות תגרום לך לעצור מדי פעם ולהמשיך דיון...

רק בשום אופן לא להקליד בנהיגה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפתרון הכי טוב להשאר עירני בנהיגה ארוכה הוא לישון ליפני!

גם אם תישן אחה"צ אתה תהיה עירני הרבה יותר למשך כל הנסיעה הרבה יותר מאשר אם תנסה כל מיני טריקים אחרים (שסתם ישיחו את הדעת ולא באמת יעבדו).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מהניסיון שלי(נהג אגד). שינה כמו שצריך לפני, הקטנה של האורות בלוח שעונים, מוזיקה שאתה אוהב וזה לא משנה הסוג-כל עוד זה לא מוזיקה שאתה אוהב להרדם איתה. בהתחשב בכל אלה-הרגשת עייפות קלה תעבור מהר בחליצת איברים והזרמת דם כל שעתיים שלוש. תוך חודש אתה תתרגל. על מה אתה נוהג? פרייבט או משאית?

• תוכן חדש...