Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקווה שלא בתחנת דלק, כפי שהמלצתם לו ;-) .

נשמח לשמוע באיזו עבודה מדובר, מעניין.

ספר לנו מהו תוואי הנסיעה, האם מדובר בנסיעה רציפה מנקודה אחת לאחרת דרך כבישים מהירים?

אם מדובר בנסיעה רצופה, כדאי לעצור אחת ל 1-3 שעות כדי להתמתח ולנוח מעט.

פורסם
סע עם חלונות פתוחים.

למה?

השארתי חלון פתוח קצת.

איך היה?

הוא בטח עדיין ישן.

כן :)

נקווה שלא בתחנת דלק, כפי שהמלצתם לו ;-) .

נשמח לשמוע באיזו עבודה מדובר, מעניין.

ספר לנו מהו תוואי הנסיעה, האם מדובר בנסיעה רציפה מנקודה אחת לאחרת דרך כבישים מהירים?

אם מדובר בנסיעה רצופה, כדאי לעצור אחת ל 1-3 שעות כדי להתמתח ולנוח מעט.

תלייה של 150 שלטים בת''א 8 שעות, לפעמים יהיה צריך גם 10 שעות, סך הכל עבר בסדר.

תודה חברים.

פורסם

אצה של אחד שהיה מבצע הרבה נסיעות: ספרי אודיו ופודקאסטים. הזמן יעבור מבלי שתרגיש ואם הספר טוב, לא תרגיש גם את העייפות.

פורסם

אל תתנו עצות לא מבוססות על מניעת עייפות בנהיגה. הפתרון היחיד לעייפות הוא שינה ולא שום דבר אחר: לא שכיבות סמיכה, לא דיבור, לא חלון פתוח, לא סטירות - רק שינה.

לפחות שבע שעות לפני יום נהיגה ובמקרה של עייפות בנהיגה - חצי שעה שינה שווה שעת עירנות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אל תתנו עצות לא מבוססות על מניעת עייפות בנהיגה. הפתרון היחיד לעייפות הוא שינה ולא שום דבר אחר: לא שכיבות סמיכה, לא דיבור, לא חלון פתוח, לא סטירות - רק שינה.

לפחות שבע שעות לפני יום נהיגה ובמקרה של עייפות בנהיגה - חצי שעה שינה שווה שעת עירנות.

נכון אבל זה יכול לתת הקלה.

פורסם
תליית שלטים אומר שאתה גם יוצא מהאוטו לפעמים?

אם אתה מתחיל להרגיש ישנוני, תעשה קצת שכיבות שמיכה.

ההגיון שלי אומר שאם אתה גמור מעייפות, לעשות עכשיו ספורט יש 2 אופציות:

1)לא תצליח כי אתה גמור

2)זה יעייף אותך יותר.

3* אולי לא הבנתי נכון.

פורסם

גם השינה הטובה ביותר לא יכולה נגד השעון הביולוגי שרוצה לישון כשחשוך.

לא אומר לעשות 5*50, אבל לפול 20 ימריץ את הדם בגוף ויעורר אותך בהנחה ואתה לא שפוך מעייפות, אלא סתם עפוץ.

פורסם

מי שנוהג בלילה צריך פשוט לישון ביום. כמובן שיש לנהוג בצורה שתמנע עייפות וכוללת תנוחת נהיגה טובה, נהיגה רגועה, הפסקות תכופות וכך הלאה.

אבל כשנתקלים בעייפות בנהיגה, נהג שינסה לדחות את הקץ עם "תרופות סבתא" כאלו, סופו שיביא על עצמו אסון. הפתרון היחיד הוא למצוא מקום בטוח ולישון.

פורסם

למקרה חרום שיהייה לך ברכב פיצוחים (קלים לפיצוח, לא בוטנים שלמים) ומשקה אנרגיה, הכי מגעיל שתמצא

נאלץ לנסוע הרבה במצב של עייפות וזה משאיר אותי ער לגמרי. עד שנגמר. ואז אני מתחיל לחפש איפה לעצור כי לאט-אבל-בטוח העיניים מתחילות להסגר לי עד קבלת אפסקה חדשה של ג'אנק להתעסק איתו

אפשר גם לעבור בשכונות\ כפרים עויינים כדי להעלות את האדרנלין

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אל תיתנו עצות אחיתופל!

מספיק שרק שורפות העיניים ומתחילים הפיהוקים - לא לפצח, לא לפתוח חלון, לא לדבר - רק ללכת לישון!

• תוכן חדש...