Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה הכיכר היא דו נתיבית, אני השתלבתי לנתיב הימני של הכיכר,

הרכב שהיה בנתיב השמאלי חתך אותי בסיבוב ושפשף אותי.

אתם יכולים לראות את הטנדר בהתחלה עושה בדיוק את אותו הדבר, בערך כמעט כל הרכבים שעוברים בכיכר הזאת לא שומרים על הנתיב שלהם.

בכל מקרה רציתי לשאול איך לפי דעתכם מתחלקת האשמה בתאונה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי איך שזה נראה? האשמה היא 100% של הנהג השני שכנראה היה ממש עסוק בפלאפון, אחרת לא ברור לי איך אפשר לחתוך ככה רכב בנתיב שלו :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נגדך עומד התמרור 303 שנותן זכות קדימה לרכב שנע בתוך הכיכר,

לטובתך עומדת הסטיה שלו למסלול שלך.

גם הידיעה שרוב כלי הרכב סוטים למסלול הימני לא פועלת לטובתך. אותה לא הייתי מעלה בויכוח ביניכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנהג השני אשם, אתה כבר נכנסת לכיכר והייתה בנתיב שלך. הנהג השני משום מה לא הסתכל קדימה וזה מה שקרה. בארץ ידוע שלא יודעים לשמור נתיב וזהו התוצאה.

פורסם
נגדך עומד התמרור 303 שנותן זכות קדימה לרכב שנע בתוך הכיכר,

לטובתך עומדת הסטיה שלו למסלול שלך.

גם הידיעה שרוב כלי הרכב סוטים למסלול הימני לא פועלת לטובתך. אותה לא הייתי מעלה בויכוח ביניכם

ממתי רכב שמשתלב לנתיב X צריך לתת זכות קדימה לרכב שנוסע בנתיב Y?

התאונה קרתה לאחר שהשתלבתי לתוך הכיכר ובזמן שנסענו במקביל אחד לשני ובנתיבים נפרדים.

אני לא אמרתי שרוב הרכבים סוטים למסלול הימני אני אמרתי שהרבה רכבים חותכים נתיבים בכיכר הזאת, גם הרכבים בנתיב הימני חותכים לנתיב השמאלי בהרבה מקרים, מתרחשות הרבה תאונות בכיכר הזאת.

אם אני אגיע לבית משפט לתביעות קטנות איך לפי דעתך ייגמר הסיפור?

פורסם

מה הנהג השני טוען?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שאני אשם כי לא הבאתי לו זכות קדימה בכיכר.

אני יודע שהשתלבתי לנתיב הימני בתוך הכיכר בלי להפריע לאף אחד, נסעתי בנתיב הימני במשך 2 שניות ופתאום הבחור פוגע לי ברכב.

אם הוא היה בנתיב הימני והייתי מתפרץ לכיכר אז הוא היה פוגע בי מאחורה, או אם הייתי ממשיך ישר בכיכר אז הייתי חותך לו את הנתיב והוא היה פוגע בי בצד.

אני פשוט לא מבין איפה בכל הסיפור הזה יכולתי לקחת לו את הזכות קדימה.

פורסם

הרכב שלי:

IMG_3857.jpgIMG_3858.jpg

הרכב שלו:

FullSizeRender (5).jpgFullSizeRender (6).jpgFullSizeRender.jpg

אין לי מושג איזה נזק נגרם לרכב שלו מהתאונה הזאת, יש שם הרבה שריטות שפשופים ומכות שלא קשורות לתאונה הזאת.

פורסם

החריטה הזאת אצלו על הכנף בטוח לא ממך, שלא ינסה להפיל את זה עליך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ממתי רכב שמשתלב לנתיב X צריך לתת זכות קדימה לרכב שנוסע בנתיב Y?

התאונה קרתה לאחר שהשתלבתי לתוך הכיכר ובזמן שנסענו במקביל אחד לשני ובנתיבים נפרדים.

אני לא אמרתי שרוב הרכבים סוטים למסלול הימני אני אמרתי שהרבה רכבים חותכים נתיבים בכיכר הזאת, גם הרכבים בנתיב הימני חותכים לנתיב השמאלי בהרבה מקרים, מתרחשות הרבה תאונות בכיכר הזאת.

אם אני אגיע לבית משפט לתביעות קטנות איך לפי דעתך ייגמר הסיפור?

התמרור קובע תן זכות קדימה לכל כלי הרכב בכל הנתיבים X ו Y ואפילו Z בדיוק כמו שבתמרור תן זכות קדימה הרגיל.

נוספת לו הוראה שאתה חייב להשתלב במסלול הימני בכניסה למעגל.

שאני אשם כי לא הבאתי לו זכות קדימה בכיכר.

אני יודע שהשתלבתי לנתיב הימני בתוך הכיכר בלי להפריע לאף אחד, נסעתי בנתיב הימני במשך 2 שניות ופתאום הבחור פוגע לי ברכב.

אם הוא היה בנתיב הימני והייתי מתפרץ לכיכר אז הוא היה פוגע בי מאחורה, או אם הייתי ממשיך ישר בכיכר אז הייתי חותך לו את הנתיב והוא היה פוגע בי בצד.

אני פשוט לא מבין איפה בכל הסיפור הזה יכולתי לקחת לו את הזכות קדימה.

קרא את האדום.

כאמור לו אני השופט מטיל אחריות של 50% על כל אחד מכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
התמרור קובע תן זכות קדימה לכל כלי הרכב בכל הנתיבים X ו Y ואפילו Z בדיוק כמו שבתמרור תן זכות קדימה הרגיל.

נוספת לו הוראה שאתה חייב להשתלב במסלול הימני בכניסה למעגל.

קרא את האדום.

כאמור לו אני השופט מטיל אחריות של 50% על כל אחד מכם

אתה מסכים איתי שהתאונה קרתה לאחר שהשתלבתי לתוך הכיכר?

אתה מסכים איתי שלא לקחתי לו את הזכות קדימה בכניסה לכיכר?

הסיבה היחידה שהתאונה קרתה היא בגלל שהבחור החליט להמשיך בנסיעה ישרה (בדיוק כמו הטנדר) במקום לסובב קצת ההגה ולהמשיך בנתיב שלו עם כיוון ההתעקלות של הכיכר.

פורסם

מזה תקופה שאני רוצה לפתוח שרשור בנושא ככרות עם יותר מנתיב נסיעה אחד. בדרכי מעבודה אני בדרך קבע עובר באחת כזו, ואין יום שלא חותכים אותי. השאלה שראוי להעלות -האם לרכב שנוסע בנתיב הפנימי (השמאלי -לצורך העניין) מותר לצאת מהכיכר מהנתיב שלו ? אני מניח שבמקרה של פות"ש התשובה חיובית כי ישנם 2 נתיבים גם ביציאה, כלומר אין כל בעיה ששני רכבים (הנמצאים בנתיבים שונים) בו זמנית יצאו מהיכר. לעומת זאת - מה קורה אם כיכר היא דו נתיבית, אך יש רק נתיב יחיד לצאת אליו? סבורני כי במקרה זה, רק לרכב בנתיב החיצוני (ימני) מותר לצאת.

לעניינו - לדעתי רוב האשמה היא על הנהג הפוגע -עברו כ-2 שניות מרגע כניסת פות"ש לכיכר ועד לתאונה. יותר מכך, האדם הסביר לא יתקשה להבין כי נהג הפוגע נסע בנתיב הפנימי וסטה ממנו תוך יציאה מן הכיכר ,בכל מקרה אחר התאונה הייתה חזית-אחור.לרעת פות"ש עומדים 2 דברים: חלה עליו חובת מתן זכו קדימה (לא רואים את הרכב הפוגע במצלמה לפני הפגיעה) והעובדה שעברו רק 2 שניות מרגע הכניסה לכיכר ועד הפגיעה.אגב, ייתכן כי הרכב הפוגע הגיע מאותה כניסה למעגל כמו פות"ש?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הוא סטה מהנתיב שלו, הוא גם לא אותת ביציאה מהכיכר, אבל כמובן השופט יכול להטיל את האחריות על שניכם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...