Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה קטנות במחיר של 15 אלף אוטומטיות אני לא מוצא, [ואם כן אז עגלות על סוסה יד רביעית ומעלה ברובם שאסי ובעיות מכאניות או פחחות] בכל מקרה החלטנו לחפש משהו לא מיני קטן ,אלה כמו מיצובישי לאנסר 1.5 שנת 90-91 ויש טובות ואפילו מצאנו 2 שהן היו יד ראשונה ומטופלות בקנאות ובאהבה. כמו כך, היה גם לגבי דייהו רייסר 94-95 שגם מצאנו רובן עד יד 2,3 במצב טוב מאד. בכל מקרה כרגע ההתלבטות היא קשה ,כיוון שמרכב מינ י בעל מנוע 1.3 גג [שרייד סויפט וכדומה עד 15K] פיתאום לעבור למנוע 1.5 ,בעיקר קריטי במיצובישי לאנסר שבכלל מיצובישי ידועה בצריכת הדלק המופרזת של מכוניתיה [עלויות גבוהות ] .בכל מקרה ,

מה דעתכם על מיצובישי לנסר מהשנתונים הללו ,כמה דלק היא צורכת ו,האם היא מבקרת הרבה במוסך ,מה הבעיות שממנה היא סובלת?

וכך לגבי הדייו רייסר צריכת הדלק מהי? , האם היא בעייתית? ,מוסך? , ואם כבר מה עדיף מבין ה2 הנל?

אשמח לקבל תשובות בהקדם . - כי אני כבר מחפש חודש וחצי אוטו [דחוף לי מאד..] ומוצא רק עגלות של קוסמוס [המבין יבין..]. תודה לעוזרים!!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היה דיון ממש לא מזמן על לנסר וסופר לנסר, בצע חיפוש.

בגדול - הלנסר סובלת מגיר 3 הילוכים בשילוב עם קרבורטור שמביא לצריכת דלק גרועה. הרייסר לא טובה יותר.

קשה מאד למצוא בתקציב שלך רכב נורמלי ואוטומטי - אני יכול לחשוב רק על מונדיאו 94 (צריכת הדלק טובה יותר מהלאנסר למרות מנוע 1.8, אל דאגה) , או שתמצא סובארו ליאונה ישנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
היה דיון ממש לא מזמן על לנסר וסופר לנסר, בצע חיפוש.

בגדול - הלנסר סובלת מגיר 3 הילוכים בשילוב עם קרבורטור שמביא לצריכת דלק גרועה. הרייסר לא טובה יותר.

קשה מאד למצוא בתקציב שלך רכב נורמלי ואוטומטי - אני יכול לחשוב רק על מונדיאו 94 (צריכת הדלק טובה יותר מהלאנסר למרות מנוע 1.8, אל דאגה) , או שתמצא סובארו ליאונה ישנה.

אוקיי תודה על התגובה העניינית

בכל אופן מצאתי שוב שרייד שנת 92 יד שלישית 171000 ק"מ אני כניראה ילך לראות במה מדובר .

פורסם
אוקיי תודה על התגובה העניינית

בכל אופן מצאתי שוב שרייד שנת 92 יד שלישית 171000 ק"מ אני כניראה ילך לראות במה מדובר .

אם תוותר על הקטע האוטומטי , תוכל לקנות מכוניות טובות וחסכוניות בהרבה.

אם זה לא אפשרי בגלל מגבלה כזו או אחרת , ראה הודעה זו כלא רלוונטית.

פורסם
אם תוותר על הקטע האוטומטי , תוכל לקנות מכוניות טובות וחסכוניות בהרבה.

אם זה לא אפשרי בגלל מגבלה כזו או אחרת , ראה הודעה זו כלא רלוונטית.

זהו שהבעיה היא אחותי למדה על רגיל לפני 3 שנים וכיום לא זוכרת ולא מנסה להיזכר על ידני והיא נותנת כימעט את כל הסכום כרגע על האוטו [אנחנו קונים יענו בשותף..] אז אני רציתי 106 ידני או 205 או אונו וכדומה [אך אין דגמים אוטומט ] לכן הבחירה הצתמצמה בהחלט כאשר מדברים על אוטומט המבחר כלל לא מזהיר ..

• תוכן חדש...