Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדדת את הטמפ' באמצעות מד חום או אמצעי אחר בשני התריסים?

יתכן שיש איזושהי מחיצה באזור המפוח (שמפרידה בין ימין ושמאל) שלא מתפקדת ומוציאה את רוב האוויר החם לצד מסוים.

בדקת שפילטר האוויר תקין ולא נסתם?

פורסם (נערך)

לגבי הפילטר- אני מכיר רק פילטר מזגן - ניקית אותו ואף אחליף בסוף השבוע,

זה נראה אכן כי יש מחיצה שלא נפתחת, כאשר אני מפרק את תא הכפפות אני רואה את המנוע שמשנה את המצב של המדף, ככל הנראה המדף של ליד הנהג לא ממש מחליף את המצב...

אני מניח שבטוח זה קרה לעוד מישהו שפתר את הבעיה ויכול להמליץ מה הפתרון..

הטמפרטורה תקינה לגמרי בכל שאר המוצאים,

הבעיה נשארת דומה גם אם האויר מופנה לרגלים - צד ימין קר, בבכל הנראה יש איזשהו גלגל שיניים שלא זז/ מדף תקוע.

עריכה אחרונה על ידי poratnir
פורסם

לא רואה מה הקשר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי נשמע שחירטטו אותך. המפוח שדוחף את האוויר לא ממש בוחר לאיזה צד ללכת ולאן לשלוח את האוויר. החליפו רדיאטור חימום? האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת וברכב תמיד היה נוזל קירור מקורי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1. זה מוסך מורשה של טויוטה,

2. יש היסטוריה טיפולים.

3. תמיד היה נוזל מקורי ( לא שזה ממש משנה).

4.לא החליפו רדיאטור עשו ניקוי וכרגע הכל עובד מצויין.

5. המחיר גם היה מאוד מצחיק

פורסם

מצטרף לאיש עם הטויוטה. אולי ביצעו מעקף לרדיאטור חימום פנימי? זה נשמע לי מוזר שתיקון סתימה של רדיאטור גרמה למיזוג לעבוד כמו שצריך.

פורסם
מצטרף לאיש עם הטויוטה. אולי ביצעו מעקף לרדיאטור חימום פנימי? זה נשמע לי מוזר שתיקון סתימה של רדיאטור גרמה למיזוג לעבוד כמו שצריך.

במידה והיו מבצעים מעקף לא היה חימום בכלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי יש טויוטה 2008 שהיו לה בעיות חימום עם רעש של זרימת מים , לא ידוע לי שמוסך מורשה מבצע ניקוי , לי הציעו ישר להחליף , אמרו לי שלא מנקים , אשמח לשמוע איך ניקו לך את זנ ?

פורסם

בקיצר מכל מה שאתה מתאר כנראה שהתנתקה תעלת המיזוג או שנתקע המדף שבורר את זרימת האוויר. זה מה שסדרו ולכן גבו מחיר מצחיק. אם זה היה משהו יותר רציני המחיר לא היה מצחיק בכלל.

איתמר

פורסם

חבל שאתם סתם שוללים מבלי להבין באמת.

רדיאטור חצי סתום יגרום לצד אחד של יחידה הפנימית להיות חם ולצד השני פחות וזה מפסיע על האויר הזורם ללוברים.

אותו דבר קרוה שחסר קרר רק צד אחד של המאייד קר ואז יוצא אויר חם וקר בלוברים.

פורסם

א. קשה לי מאוד להאמין שהייתה סתימה ברדיאטור החימום אם בכל חיי הרכב השתמש בנוזל קירור מקורי וטופל במוסכים מורשים.

ב. שים לב לתיאור התקלה שלו, אם הייתה סתימה אז כל פתחי האיוורור היו סובלי מזה, לא רק זה הימני. עיינתי באיור מבנה המערכת בקורולה, רדיאטור חימום סתום חלקית היה פוגם בכל תעלות המיזוג (קיימת יציאה אחת שממנה מתפצלות תעלות הקירור).

ג. אם עשו ניקוי לרדיאטור החימום כנראה שהוא היה משלם קצת יותר מ"מחיר מצחיק". לפתוח את הצינורות, לנקז, לנקות, להרכיב חזרה ולמלא מחדש את נוזל הקירור היה עולה לפחות שעת עבודה. זה כבר לא מחיר מצחיק.

איתמר

• תוכן חדש...