Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ישמש ללימודים בקרוב, צפויה נסועה של 60 קילומטר ביום לפחות, רוב רובה תהיה בכביש 4.

לצערי הרב אני לא מצליח להתפקס, מצטער זהו פוסט שני שלי, הפוסט הראשון לפני 4-6 חודשים, הקפאתי את הרכישה מאז מסיבות כאלה ואחרות, כרגע הזמן דוחק ואני צריך רכב במיידי.

הייתי רוצה סיאט MII, אבל המחירים שלה עלו משמעותית מאז שחיפשתי, בעבור היה ניתן למצוא אקזמפלר לא רע ב40K ואפילו מעט פחות, היום הכי נמוך מתחיל מ46.5K.

פונטו איבו, מתקשה למצוא רכב טוב, כמעט וסגרתי עם אדם לפני 4-6 חודשים, אך היו תקלות ולא מעט הרמות גבה כך שויתרתי ואז זנחתי את החיפוש .

הצרכים שלי?

בראש ובראשונה רכב כלכלי, השאיפה היא להשאר איתו לאורך כל הלימודים (4 שנים), שיהיה חסכני כמה שניתן.

וזה בא לידי ביטוי בערך בהכל, חסכוניות בדלק*** וחסכוניות באחזקה.

חשבתי כמעט על הכל ולא מצליח להתפקס, לא מעט פעמים פזלתי לכיוון רכבים ישנים וזולים משמעותית, החשש מלהתקע במוסך לא מעט מוציא את הרוח מהמפרשים (מי שקונה בזול משלם ביוקר).

אשמח לעזרתכם לפתיחת כיוונים חדשים?

אולי תעלו לי פה אפשרות שלא חשבתי עליה.

Seat Mii 3Doors

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה, לא אמרתי.

ברמת העקרון אשמח לאוט' - לצורך העניין האוט' בספייססטאר/SEAT MII הוא עדיף על פני ידני לצורך חסכניות.

אבל במידה ויהיה יותר חסכני לרכב מסויים ידני - אני לא פוסל.

שורה תחתונה גם וגם, מה שיותר חסכני.

Seat Mii 3Doors

פורסם

לדעתי (המשוחדת), פונטו איבו זה רכב יותר פרקטי שתוכל להחזיק יותר זמן.

לי יש את הרכב כשנה, הכל תקין והרכב פשוט תענוג לנסיעה - מלבד העובדה שחסר לו הילוך שישי (סל"ד גבוה יחסית במהירות גבוהה, אבל אני די בטוח שזו תהיה גם נחלת המיני'ס למיניהן).

 

אני יודע שיש אקזמפלרים שמורים ומאובזרים להפליא בשוק, בתקציב שלך. יש אפילו חבר'ה מהפורום שמוכרים (תבדוק בפורום מכירה, או שפשוט תריץ חיפוש).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין ספק שבתקציב הזה הייתי לוטש עיניים לכיוון של פיאט, כשכאן נכנסת לעניין הפונטו איבו כמו שכבר כתבת בעצמך וציינו אחריך.

היא חסכונית מאוד, פרקטית, התחזוקה מאוד זולה, הגיר אוטומט מתפקד טוב (אפילו שהוא מצמד יחיד) ולא שמעתי על בעיית אמינות בדגמים האלו.

יש חבר פורום שמוכר אחת שמורה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?553003-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95-2010

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש את הפיגו 107 רובוטית שהיא מאוד חיסכונית,פיאט פנדה.

פחות חיסכונית אבל גם אמינה זאת הדייהטסו סיריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו והפיגו זה אותו דבר,הMII לפי מה שחברי הפורום מדווחים לא יותר חיסכונית.

מה שכן יש לה תא מטען גדול יותר ובטיחות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...