Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חשקה נפשי בקריאת ספרים אבל המאמץ של ללכת לחנות ולבחור ספר קצת כבד עלי.

לכן עלה בי נושא שקראתי פה בעבר של הקינדל והומלץ פה על גרסאת ה Paperwight.

אבל מאז הבנתי שאמזון לא שולחים אותו לארץ והמחיר שלו מתייקר פי 2 בגלל המשלוח.

האם אתם ממליצים עליו למרות מחיר המשלוח היקר?

האם יש מחיר סביר לייבא אותו? שיפטו רוצים 90 דולר על המשלוח.

יש גרסא ב 99 דולר עם פרסומות ובעוד 20 דולר ללא פרסומות, מה מומלץ?

אביב.

פורסם

אוקי, חישבתי את זה דרך המחסן שלהם שנמצא בקליפורניה (שעליו אצטרך להוסיף 9 אחוז מס) ויוצא 61 דולר משלוח.

זה עדיין יוצא מחיר לא משתלם.

Capture.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי עם ביי2יואסאיי,

אמנם היה מבצע שקר כלשהו (שנמשך שלושה חודשים), אבל המשלוח לא עלה על 20 דולר (שזה המינימום של ביי2יואסאיי גם ככה)

פורסם

מוזר, גם buy2usa רוצים 56 דולר משלוח.

עזבו את מחיר המשלוח, אני אזמין מאיביי.

בכללי, האם הוא מומלץ בסביבות ה 150 דולר כמובן שכולל המשלוח.

יש סיבה להעדיף את הגרסא ללא הפרסומות היקרה יותר? שווה את ה 20 דולר הפרש?

פורסם

ניסית את אחד האתרים האירופיים של אמאזון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע לגבי המשלוח, אבל לא שווה לשלם עוד כסף עבור גרסה ללא פרסומות. אצלי ב-paperwhite הפרסומות קופצות רק כסוג של שומר מסך, כשאני לא קורא ופותח את הכיסוי (היקר להחריד) של המכשיר, וזה ממש לא מפריע לכלום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שווה לשלם על ביטול הפרסומות, מהסיבה הפשוטה שאם הן באמת מעצבנות אותך (והם ממש לא), תוכל להסיר אותן בכל שלב דרך חשבון אמאזון שלך.

מצד שני אם מראש אתה מזמין בלי, אתה משלם אקסטרה מכס על האופציה הזו.

אגב, יכול להיות שאתה מתבלבל ו56 דולר של ביי2יואסאיי זה כולל גם מיסים?

פורסם

הסיפור הוא העלויות הנלוות שיש. כשקניתי קינדל נוסף, לדוגמא, הזמנתי דרך אחת מהחברות ששולחות מאמאזון (שיפיטו או כל אחת אחרת), בחרתי באופציה הכי זולה שהיתה לי וזה עדיין יצא יקר בעשרות דולרים מהמחיר בארה"ב.

nakamchi, כן, אני פשוט עשיתי טעות וקניתי את הכיסוי המקורי של אמאזון, שעולה בערך כמו המכשיר עצמו. אין ספק שזה סתם בזבוז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אבל למה לקנות בעזרת shipito וכו'? אפשר להזמין את המכשיר ישירות מאמאזון ישירות אליך לארץ. אתה כמובן תשלם מע"מ כחוק, אבל לא יהיו עמלות שחרור נוספות.

בנוסף, אם אתה מתכוון להחזיק במכשיר זמן רב הכיסוי המקורי לדעתי שווה את העלות.

פורסם

לא לשכוח ששירות המשלוח ארצה הוא שירות יחסית חדש (פחות משנה) ולא קיים לכל מוצר ולכל חנות של אמאזון. מצריך בדיקה פרטנית.

ש גם הבדל במחירי המכשירים - למשל, אתו קינדל שהוזכר, עולה בחנות הצרפתת 100 אירו ובבריית 100 ליש"ט. כמובן שהמיסוי בהתאם, מצד שני יתכן שעלויות המשלוח יקזזו חלק מההפרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...